- 2 Ocak 2020
- 2
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sevcan 1996
-
Ben de yapıyorum ama hiçbir yer tam bilgi vermiyorBende bu konu hakkında araştırma yapıyorum 2bin ile 20bin arası değiştiğini söylüyorlar. Muayene olmadan da herhangi bir bilgi vermiyorlar maalesef.
Yanaklarda mi sarkma oldu eger oyleyse klitorisde dahil labioplasti diye geciyor.Ben olali uzun zaman oldu ankarada Esra Cabuk Comerte yaptirdim suanki fiyatlari degismis ama 6bin civari olmasi lazim.Genede gozukmen gerek tam ne islem uygulanicak gormeden bisey soylemiyorlar.Ilk hafta acili oluyor ama sonrasinda zaman gectikce daha onceden neden yaptirmamisim diyorsunuz.Merhaba arkadaşlar ben adet düzensizliği için 3 yıl ilaç kullandım bu genital bölgemde sarkmaya sebep oldu doktorum bunu ilacın 2.yılında söylediği için bırakmadım estetik olmak istiyorum fakat fiyatlarını bilmiyorum ve ulaşmaya çalıştığım yerler muayene olmam gerektiğini söylüyor fakat araştırma görevlisi olduğum için gidemiyorum daha önce yapan varsa fiyatlarını söyleyebilir mi ve ayrıca acılı bir süreç mi
Toparlanma süreci ne kadar oluyor yani tam şeklini alması?Yanaklarda mi sarkma oldu eger oyleyse klitorisde dahil labioplasti diye geciyor.Ben olali uzun zaman oldu ankarada Esra Cabuk Comerte yaptirdim suanki fiyatlari degismis ama 6bin civari olmasi lazim.Genede gozukmen gerek tam ne islem uygulanicak gormeden bisey soylemiyorlar.Ilk hafta acili oluyor ama sonrasinda zaman gectikce daha onceden neden yaptirmamisim diyorsunuz.
2bucuk 3 ayi buluyor iyilesme 1 ayda bitiyor.Toparlanma süreci ne kadar oluyor yani tam şeklini alması?
Hangi işlem yapıldı size?2bucuk 3 ayi buluyor iyilesme 1 ayda bitiyor.
Labioplasti yapildiHangi işlem yapıldı size?
Siz kaça yaptırdınız?Ben ameliyat olalı 2 ay oldu bir hafta sonunda normal hayatına dönüyorsun. Dikişler düşene kadar hafif bir sızlama oluyor ama hayatını etkileyecek kadar değil. Korkulacak bir ameliyat değil kesinlikle. Ben yıllardır erteliyordum şimdi keşke daha önce yaptırdaydım diyorum. Doktorlar muayene etmeden fiyat paylaşmıyorlar.
Funda yazıcı Erol da bu işlemi yaptıran var mi acaba? Ben yarın yaptırcam
Evet oldum 4 gun olduMerhaba Funda Hanıma ameliyat oldunuz mu acaba? Eğer olduysaniz birkaç sorum olacaktı size
Merhaba. Ben de Funda hanımla görüşmeyi düşünüyorum. Nasıl bir süreç yaşadınız? Hangi teknik uygulandı klitorise müdahale etti mi?Evet oldum 4 gun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?