Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, liselere giriş sınavının yarın olması nedeniyle aklıma takıldı. Dershaneler kapatıldıysa liselere giriş veya üniversiteye hazırlanan öğrenciler sınava nasıl hazırlanıyor? Okuldaki öğretmenler cumartesi-pazar kurs mu veriyor?
Merhaba arkadaşlar, liselere giriş sınavının yarın olması nedeniyle aklıma takıldı. Dershaneler kapatıldıysa liselere giriş veya üniversiteye hazırlanan öğrenciler sınava nasıl hazırlanıyor? Okuldaki öğretmenler cumartesi-pazar kurs mu veriyor?
O okulun öğretmenleri mi veriyor? Sistem baya değişmiş. İkinci sorum özel kurs yok mu artık? Üçüncü sorum da bu öğretmenlerin verdikleri ekstra ders için veliler para ödüyor mu?
O okulun öğretmenleri mi veriyor? Sistem baya değişmiş. İkinci sorum özel kurs yok mu artık? Üçüncü sorum da bu öğretmenlerin verdikleri ekstra ders için veliler para ödüyor mu?
Kurslar her zaman ücretsizdi, çocukluğumda da ücretsizdi hala da öyle; velilerin ödediği bir ücret hiçbir zaman olmadı (okul kurslarından bahsediyorum) Öğretmenseniz kurs başvuru vakitleri olur, e-okuldan başvuru yapılır. Orada branş vs seçildikten sonra, kurs verilmek istenen okulların listesi çıkar, oradan seçim yapılır. İlla kendi okulunda kurs vermek zorunda değildir kimse ya da kendi okulu kurs açmadı diye başka okul seçebilir.
Evet canım okulun öğretmenleri veriyor ama mesela ben okulda kurs vermek istemiyorum. Öğrenciler de benim branşımdan kurs almak istiyorlar başka okuldan bir öğretmen gelip kurs verebiliyor. Veliler normal şartlarda para vermiyor. Devlet karşılıyor öğretmenlerin ücretini . Ama bazı iyi okullarda ogretmenler için ayrıca para veriyor veliler .yoksa sadece devletin verdiği paraya kurs vermek istemiyor tanınmış öğretmenler.