Bir sır biliyorum kendime mi kalsa söylesem mi bilmiyorum 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda herkes sizin asıl derdinizi anladi merak etmeyin. Kendinizi savunamiyorsunuz ama biraz santaj belki isime yarar dediniz kendi kendinize. Bu kadar basit.
Siz istediğiniz gibi anlamayı tercih ettiğinizden şantajla ne yaptıracağım allah aşkına ya benim arkamdan konuşmasın diye şantaj evet

Yazdığım yazıda zaten birine diyeceğim demiyorum kendisine diyorum kendide biliyor benden saçma bir bahaneyle küslük çıkardı herkesi uzaklaştırdı yaptığı zaman anlam veremedim ama bunu duyunca sebebi buymuş demkki dedim eski arkadaşla konuştuğumu öğrenince bu kavga olayını çıkarıp küslük çıkardı herşeyi detaylıca anlatmak mı gerek illa

Siz istediğiniz gibi anlamayı tercih ettiğinizden şantajla ne yaptıracağım allah aşkına ya benim arkamdan konuşmasın diye şantaj evet

Evet basbaya santaj. Hakkinizi "edebinizden" sustugunuz icin savunmadiniz, ama elalemin erkekleri ile seks hayatlarini konusmakta problem yok. Ok. Inandik. Sonra gidip ona "bak ben senin hakkinda ne biliyorum. Istersen sus yoksa bende konusurum" diye mesaj verseniz bu tam olarak baska ne oluyor?! Ben istedigim gibi anlamiyorum, siz etrafini süslemeye calisiyorsunuz, ama a altindan kilif uydursaniz da ici kalir.

Size ne ? Vebal falan yok kendiniz uydurmussunuz zaten esinkze soylemissiniz istedigniz tepkiyi alamamissiniz ahala kime soylesem derdindesiniz
Yooo siz anlamamışsınız asıl eşim gitsin kardeşini dövsün faln rezillik çıkarsın diye demedim ki öyle olacağını bilsem demem zaten kimseye söyleme derdinde de değil direk kendine mi söylesem diyordum

İstediğiniz yerden anlayabilirsiniz

Sana bir şey diyim mi hani diyorsun ya eşi bunu bilmiyor siz olsanız bilmek istemez miydiniz diye saçmalıyorsunuz ya hani. Git söyle. İftiradan görümceniz size bir dava açsın. Üstüne evlilik öncesi ilişkisini elin erkeğiyle konuşmuşsunuz bunuda kanıtladın mı iş biter. Ki bu açığa çıkar kolayca emin ol. Yüklü bir tazminat ödemen dileğiyle hoş işin içinde şantaj düşünceside var.

Diyosunuz kendisine desem mi diyosunuz yazdıklarınızı mı unuttunuz ? Vebalden bahsediyosunuz madem bir sırla yaşamak vebal bu vebalin sebebi sırrı olan kişi mi ? Yoksa günahına girilen kişi mi ? Gittin sır sahibine söyledin eeee ? Kurtuldun mu vebalden ? Bu bahanelerle ancak kendizi avunabiliyorsunuz farkında mısınız? Herkesle küserseniz küsün sizin herkesiniz o sülale mi ? Eşinle aran iyi mi iyi bitti gitti çık dışarı arkadaş edin sosyalleş çok mu meraklısın eş ailesiyle içli dışlı olmaya

Kadının geçmişimden size ne demeye geldim. Alan razi veren razi, ayrica ne vebali? Birde şaşırıyorum, bazı insanların cevresi nasil cirkef insanlarla dolu, büyüyememis, olgunlasamamis insanciklar. Bosverin derim, hic yüz göz olmayın. Cogu insan kafa yormaya degmez.

Sizi cahil bir insan gibi küçümsemiyorum. Üniversite mezunu, yetişkin bir kadının böyle bir konu açmasını yakıştıramıyorum.

Bekar insanların dahi mahrem ilişkilerini dillendirmesini çok çirkin bulurken; sizin gibi evli bir kadının, adamın biriyle adamın geçmiş cinsel yaşamını konuşmanızı da çok yakışıksız buluyorum.

Sizin kanıt saydıklarınız da kanıt değil.

Vebal vebal diyorsunuz da kendisine söylemekle üstünüzde olduğunu iddia ettiğiniz vebalden nasıl kurtulmuş oluyorsunuz, anlamadım.

Gelin kabul edin, görümcenizi korkutmak niyetiniz.

Yetişkin insanların cinsel hayatları kimseyi ilgilendirmez, iyi niyetli insanlar da sorunlarını bel altı meselelerle çözmeye çalışmaz.

Ayrıca bu görümce eski konunuzda bahsettiğiniz ve babasının erkek kız evlat ayrımına karşı gelen görümce ise aranızdaki meseleler hakkında bir de onu dinlemek lazım.

niye size ağır geliyor biliyor musunuz? görümcenizden nefret ettiğiniz için bunu aslında bağıra bağıra anlatmak istiyorsunuz ama anlatamıyorsunuz kimseye o yüzden. eşinizle konuşup az çok destek görmüşsünüz doğrudur diye, ondan güç almışsınız istiyorsunuz ki bununla onu sıkıştırayım, o arkamdan konuşuyor ama güç bana geçsin. bunu da nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. bu yüzden ağır geliyor, yoksa bunu bilmek sizi vicdanen rahatsız etmiyor tüm yorumlarınızdan bunu anladım.

ayrıca görümcenizin eşiyle olan cinsel hayatını nereden biliyorsunuz? yok kocası kabul etmiş ama kız sanıyor vs.. yani belki adam aynı anda idare ettiğini değil de ondan öncesinde biliyor başkasıyla da ilişki yaşadığını, ne diyecek "eşim başkasıyla da birlikte olmuş ama ben kabul ettim" diye size açıklama yapmayacak sonuçta.

açıkçası sizin umrunuzda olacak bir konu değil. ben bilsem bunu banane der geçerim. sizin ahlakınıza uymuyor diye geceleri uyku uyumanızı engelleyecek bir şey değil.

velev ki durum böyle, görümceniz her yerde arkanızdan konuşuyor. çok mükemmel eşiniz aranızdaki dengeyi kurup, en baştan kardeşine neden sınır çekmedi o zaman? niye karşısına alıp benim eşim hakkında her yerde böyle konuşamazsın demedi? niye bu savaşı veren sizsiniz?

Ne saçmalık,kocanızla gizli saklınız kendi ilişkinizle ilgili konularda olmaz, kardeş bile olsa bir başkasının özelini birbirinize mi yetiştiriyorsunuz her seferinde? Yakın kız arkadaşınız falan yoktur umarım. Size özelini, sırrını anlatanin vay haline.
Anlatırdım kocam benim hayat arkadaşım bizim aramızda hiç gizli olmadı 11 yıllık arkadaşım ayrıca

9 Eylül 2018 konunuzdan

Sırrını biliyorum dediğiniz görümceniz, eşinizle tanışma sebebiniz olan; eskiden yakın arkadaş olduğunuz görümceniz mi ?

Bir kadın olarak savunduğunuz şeylere şaşırdım. Eşinizin bir kadını dövmesi size iftihar edilecek bir şey gibi mi geliyor? Veya bir kadının cinsel hayatı,kocasıyla ilişkisi sizi mi ilgilendiriyor? Hiç yakıştıramadım,ne biçim insanlarsınız,ne biçim bir ailesiniz?

Insanlarin hayata bakisi ne garip. Bi namuslu bi iyi bi duzgun sizsiniz. Geri kalanin gozu erkek gozune degse o... olur ama dimi. Cekin burnunuzu baskasinin hayatindan. Hele hele cinsel hayati sizin ne haddinize ki vebal olcak

Bu kadar emin konuştuğuna göre görümcene herifleri sen mi ayarlıyorsun? Yada sevişirlerken yanlarında mı oluyorsun? Gözünle görmediğin birşeye hele böyle birşeye emin olman için gerekli şartlara sahipsin demekki. Yok değilsen iftira atmış oluyorsun kadına. Her iki koşulda da iğrenç
Ben en çok kocana takıldım aslında, benim karım elin herifleriyle seks muhabbeti yapıyor deyip mahkemeye gideceğine seninle ablasının dedikodusunu yapıyor mideye bak be
Diyelim görümce ahlaksız sen bu kadar vebal düşünen ahlaklı bir kadın olarak elin herifleriyle yatak muhabbeti yapmayı kendine nasıl yakıştırıyorsun, ben onunla seviştim diye sana nasıl anlatabiliyor elin herifi, nasıl bir ahlak anlayışı bu nasıl bir yüz verme?
Kocan olacak midesiz ablasını ahlaksız olarak görüp dövdü de sen ablasından daha mı ahlaklısın?
Neyinize güveniyorsunuz hiç anlamıyorum
Bence söyle, kocasına akrabalara kadını tanıyan herkese söyle ama emin olduğun noktayı açıkla da söyle, ya yiyişirlerken ben de yanlarındaydım gözümle gördüm de yada görümceme herifleri ben ayarlıyorum de ki herkes inansın. Şunu da söylemeyi unutma benim arkadaşım geldi görümcemle seviştiklerini bana anlattı, seks hayatını konuştuk adamla diye mutlaka anlat, bak bakalım neler oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…