- Konu Sahibi derinsular
-
Seni üzmek istemem ama yokvar mı acaba?
Canim ben de gormedim ama adete kac gun oldugu onemlivar mı acaba?
Tekrarladım bür gün sonra daha belli bir çizgi oluştu ama kanda 1.20 anlamadım?Canim Benim de buna benzer bende dün yaptim bat yarin. Var gibi ama emin olamadim
Tekrar test yaptım daha da koyulaştı çizgi ama kanda 1.20 anlamadım?Canim ben de gormedim ama adete kac gun oldugu onemli
İki gün üst üste olan testler ama kanda 1.20 çıktıGününüz kaç gün geçti ya da kaç gününüz var bilmiyorum ama çok çok silik bir çizgi var gibi görüyorum. Fakat bu kadar silik çizgiler yanıltıcı olabiliyor...
Adetinize kaç gün var? Bende baya kırmızı da çıkmıştı ama kan testi negatif çıktı, iki ay oldu bu. Birinde yumurtlama günümmüş, o zaman da yalancı pozitif çıkar dedi doktorum.İki gün üst üste olan testler ama kanda 1.20 çıktı
?
Cok net belli oluyor ikinci cizgi.Kızlar merhaba adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım durum bu . Sabah yeniden idrar testi yapacağım . Sizce var mıdır ? Heyecanlanıp hüsrana da uğramak istemiyorum ??...
Bende var diye görüyorum inşallah hayırlı haberler alırsınızKızlar merhaba adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım durum bu . Sabah yeniden idrar testi yapacağım . Sizce var mıdır ? Heyecanlanıp hüsrana da uğramak istemiyorum ??...
İnşAllaaah çok istiyorum . Rabbim herkese nasip eylesin . 1 hafta daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum bakalımBende var diye görüyorum inşallah hayırlı haberler alırsınız
İdrarda cıktıysa kanda da cıkar bence o kadar beklemeyin en azından emin olursunuz :)İnşAllaaah çok istiyorum . Rabbim herkese nasip eylesin . 1 hafta daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum bakalım
Korkuyorum artık beta hcg değerlerimi 0.1 i görmekten :) Bir hafta içerisinde regl olmaz isem kan vereyim . Hüsranla bitmesim bu mutluluk inşAllah :/İdrarda cıktıysa kanda da cıkar bence o kadar beklemeyin en azından emin olursunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?