Şimdiye kadar söylemediyse hiç söylemez. Sürekli bunu düşünüp takıntı yaparsan kendini zihnen boşuna yormuş olursun.Lisede çok büyük hata yaptım o zamanki sevgilimle bir şeyler yaşadık ve bunu lisedeki çok yakın arkadaşım biliyordu söylemiştim ona. Tabii ben o zamanlar çok yakın olduğumuzu düşünüyordum arkamdan iş çeviren kıskanç bir kızmış. bu kızın aileme söylemesinden çekiniyorum aslında kaç sene geçti söylese bu zamana kadar derdi diye düşünüyorum ama o kızdan belli olmaz sizce aileme ya da ilerideki eşim olacak kişiye söyler mi?
Eee sen bile görüşmüyorsan annen nereden görecek de söyleyecek?.oradan buradan mesaj atıp kızın biriyle birlikte olmuş haberin olsun haa mi yazacak? Sen kimsin deyince de bir dost der artik5 sene oldu lise biteli ama üniversiteye giderken fake hesaptan yazmıştı bana bir daha karşıma çıkmamasını söylemiştim. Ben çok yakın olduğumuzu düşünüyordum ama değilmişiz arkamdan neler çevirmiş benim. Onun sırlarını da biliyorum
O kız için herkes beni uyarıyordu bu kızdan uzak dur kötü bir kız diye benim ona hiç kötülüğüm olmadı ama o mutsuz bir insan olduğu için başkaları da mutsuz olsun istiyor o yüzden. Mutsuz olmam için de aileme ya da ilerideki kocama söyler diye korkuyorum bu yüzden
Söylemeyi düşünüyorum ama ya kabul etmezse biriyle tanıştığım zaman hemen söylemeli miyim sizce yoksa o sorunca mı ya da bi süre geçtikten sonra mı ?Gelecekte ki eşinize siz söyleyeceğiniz için o söylese de sorun olmaz. Söylemeyi düşünüyorsunuz değil mi?
Eski sevgilimle birlik olup söylerseBir sey soylerse, kulagina gelirse, kiskandigi icin iftira atiyor, o nerden bilecek ki deyip uste cikin.Herkes, herkes hakkinda her seyi soyleyebilir, nasil kanitlayacak ki.
Hey Allahım, kimse o kadar aksiyona girip kendi başını da ağrıtmaz, sonuçta kendi de kendileri de rezil olur, belki kendi başka sırları da dökülür diye düşünür, niye uğraşsın yani, bu kadarı cidden kaygı ve vesvese, kendine eziyet ediyorsun şu an, lütfen mantıksal yönünden bakmaya çalış, (mümkünse) destek al.Eski sevgilimle birlik olup söylerse
Ailene söylerse yalanla aradan uzun yıllar geçmiş bu senin hayatın o karşılamaz ve sana bi tehdit ederse onu şikayet edeceğini ve hemen bi avukat ile görüşüp ona maddi manevi tazminat davası açacağını söyle ailene de yalan söylediğini onun şikayet edilen gibi laflar edip üste çık ilerde eşine de bu durumu açıklayıp açıklamak sana kalmış ama seni gerçekten seven biri böyle şeylere takılmaz inan bana seven insan bunu önemsemezLisede çok büyük hata yaptım o zamanki sevgilimle bir şeyler yaşadık ve bunu lisedeki çok yakın arkadaşım biliyordu söylemiştim ona. Tabii ben o zamanlar çok yakın olduğumuzu düşünüyordum arkamdan iş çeviren kıskanç bir kızmış. bu kızın aileme söylemesinden çekiniyorum aslında kaç sene geçti söylese bu zamana kadar derdi diye düşünüyorum ama o kızdan belli olmaz sizce aileme ya da ilerideki eşim olacak kişiye söyler mi?
Yaşadıgımız şeyleriNe anlattın kı bu kadar korkacağın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?