- 10 Ağustos 2015
- 68
- 25
- 32
Ben 1 yıldır nişanlıyım 1 yılda sözlü kaldım bugüne kadar kayınvalidem bize 3 4 kere gelmistir o da akrabalarını benimle tanıstırmak için sizce bu normal mi ailem bu konu için benimle tartışıyor gelip bişeyler getirmesi gerekmez mi uzakta oturmuyoruz 15 dklık bi mesafe ben sürekli gidiyorum arıyorum ama ailem artık pek gitmemi de istemiyor onlar gelmiyor diye nişanlımla konuşuyorum bu konuda o da yurt dışında çalışıyor bişey yapmıyor zaten onunla tartısıyorz mesafelerden dolayı sizce ne yapmalıyım
Hımm..Zaten bisey bekledigimden degil calısıyorum herseyimide kendim alıyorum ama herkes gelinine ufakta olsa bisyler alır dusunur yani
Evlenecegin bi omur birlikte yasayacagn erkeğin ailesi ve sen o aileye giriyorsun tabiki de onemsendigini hissetmek istersin olmuyorsa da olmuyordur orası ayrıAlt tarafı dünyada milyarlarca insanın yaptığı en normal şeyi yapıyorsunuz, oğullarıyla evleniyorsunuz sadece, atomu falan parçalamıyorsunuz yani.Ne bu umursanma,özel hissedilme,ben ben çılgınlığı anlamıyorum ki.Ailem anlamıyor tarafıda ayrı tuhaf.Abartmayı ne kadarda seven bir milletiz .
Kızın çeyizini ailesi yapar ilk defa duydum bunu.Ceyizlik şeyler iste normalde bizim buralarda nisanlı kızn evine gidildgnde ceyizlik biseyler getirir nisanlinin ailesi
Önemsendiğini sana alınan şeyler mi belirliyor?Evlenecegin bi omur birlikte yasayacagn erkeğin ailesi ve sen o aileye giriyorsun tabiki de onemsendigini hissetmek istersin olmuyorsa da olmuyordur orası ayrı
Sen ne yapıyosun ?Nişanlım ev yapıyor ondan bekliyoruz
sen neden gidiyorsun durmadan bu ne merak..anennler haklı getir götürde değil gitmemen konusunda..Sorun bişey alıp getirmesi değil ki ben giderim ararım sorarım ama kv nasılsın demek icin bile aramaz sormaz hani gelmezde işte sonucta nisanlimin annesi birazda olsa deger gormek isterim ben onlara gittigimde konusur sohbet ederiz ama her konusmada nisanlima eski kız istemeleri hakkında konuşur bende sinir oluyorum zaten iyi mi kotü mü anlayamadm dha kadını
sende ona gitme ve çok soğuk ol. kaynananı evinden uzak tut. nişanlıyken ne yararın oldu da evime geliyosun de alma evineBen 1 yıldır nişanlıyım 1 yılda sözlü kaldım bugüne kadar kayınvalidem bize 3 4 kere gelmistir o da akrabalarını benimle tanıstırmak için sizce bu normal mi ailem bu konu için benimle tartışıyor gelip bişeyler getirmesi gerekmez mi uzakta oturmuyoruz 15 dklık bi mesafe ben sürekli gidiyorum arıyorum ama ailem artık pek gitmemi de istemiyor onlar gelmiyor diye nişanlımla konuşuyorum bu konuda o da yurt dışında çalışıyor bişey yapmıyor zaten onunla tartısıyorz mesafelerden dolayı sizce ne yapmalıyım