Bir şey sorabilir miyim?

Hemşireyim çalışıyorum ve herseyimide kendim alıyorum sadece arayıp sorması da yeterli ama onu da yapmıyor bisey getirmesinin derdinde değilim okdar inan ama benim komsularım evli kuzenlerim de niye hic gidip gelmiyorlar diyor yani belkide sizde farklıdır bilemem
Kayınvalidem mesafeyi seviyor
Zaten nişanlımda yurt dışında diyebilirsin
Ben senin yerinde olsam bende gitmem

Nişanlım soruyor demişsin
Buraya yazdığını onla paylaşabilirsin
Annen gelmiyor demek ki mesafeyi seviyor, bu yüzden bende gitmiyorum sık sık dersin olur biter

Ben 1 yıldır nişanlıyım 1 yılda sözlü kaldım bugüne kadar kayınvalidem bize 3 4 kere gelmistir o da akrabalarını benimle tanıstırmak için sizce bu normal mi ailem bu konu için benimle tartışıyor gelip bişeyler getirmesi gerekmez mi uzakta oturmuyoruz 15 dklık bi mesafe ben sürekli gidiyorum arıyorum ama ailem artık pek gitmemi de istemiyor onlar gelmiyor diye nişanlımla konuşuyorum bu konuda o da yurt dışında çalışıyor bişey yapmıyor zaten onunla tartısıyorz mesafelerden dolayı sizce ne yapmalıyım

ilk başlarda vıç vıç olup da sonradan araları bozulan gelin kaynana örnekleri çok var.. bişi getirme mevzusunu da pek takmayın. belki akıllarına gelmiyodur düşünemiyolardır kimi insan öyle ince düşünemez. hem ne güzel siz de çalışıyomuşsunuz onlardan gelen şeylere de muhtaç değilsiniz yani :)

Ben 1 yıldır nişanlıyım 1 yılda sözlü kaldım bugüne kadar kayınvalidem bize 3 4 kere gelmistir o da akrabalarını benimle tanıstırmak için sizce bu normal mi ailem bu konu için benimle tartışıyor gelip bişeyler getirmesi gerekmez mi uzakta oturmuyoruz 15 dklık bi mesafe ben sürekli gidiyorum arıyorum ama ailem artık pek gitmemi de istemiyor onlar gelmiyor diye nişanlımla konuşuyorum bu konuda o da yurt dışında çalışıyor bişey yapmıyor zaten onunla tartısıyorz mesafelerden dolayı sizce ne yapmalıyım
bence çok fazla gelip gitmeye gerek yok ayrıca ne getirecek eski dönemler kalmadı yani,
öyle sende çok yolları aşındırma onlarda aşındırmasın yani

Değer parasal şeylerle ölçülüyorsa ben gelin kıza 10 burma bilezik takıp cayır cayır görümcelik yapmak istiyorum parasını verdim stresimi atarım :KK45:

Siz niye sürekli gidiyorsunuz ki...
tüm yorumları okumadım. nedenini söylediyseniz, afbuyurun.
okuduğum yorumlarda da denildiği, mesafe iyidir. çok azdır öyle dünürlerin içli dışlı olduğu. sonuçta evlatlar evleniyor, onlar değil.

Her insan bir değil,kimi samimiyetin cılkını çıkarır kimide mesafeli olur.
Kayınvalideniz mesafeli kısımda gibi görünüyor,dua edin hep öyle kalsın diye zira gelinin evinden çıkmayan,herşeye karışan kayınvalidelerde var bu hayatta.
Ayrıca o aramayıp sormuyor ama sizin anneniz arayıp sordu mu hiç? Aileniz samimiyet gösterdi ona rağmen ilgisizse mesafeli olmak istiyor demektir,yok annenizde aramadı,sormadiysa illaki kız tarafı aranır diye bir adet yok bildiğim kadarıyla.
Birşeyler getirmesine hić girmek istemiyorum,içinden gelmiyor,bilmiyor,imkani yok,düşünemiyor vs vs.

Amaaan ne güzel işte gelmesin bizim de yakındı ben de gitmezdim onlar mesafe candır boşveeer

Az beklenti çok mutluluk...
Nişanlınız sizi seviyor, değer veriyorsa ailesiyle az görüşün daha iyi.
İleride nasılsa çok görüşeceksiniz.
Ailenize de bir kere sert çıkın, eminim bir daha bu konuda yorum yapmayacaklardır.

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar çok şükür küçük tartışmalar hariç nişanlımla her şey yolunda kayınvalide de gelmeyi versin umursamayacgm artk bnde cok sık gitmeyecm tabikiiii :21::21:

X