Yazdığım mesajı dikkatli okusaydın neden onu söylediğimi anlardın.Ama ipucu vereyim:1.sayfaya git mesajımdaki parantez içini oku ne alaka olduğunu neden bunu söylediğimi anlayacaksın.AL mezunuymuş. Ne alakası var yaa!
Yazdığım mesajı dikkatli okusaydın neden onu söylediğimi anlardın.Ama ipucu vereyim:1.sayfaya git ve ilk mesajımdaki parantez içini oku ne alaka olduğunu neden bunu söylediğimi anlayacaksın.
İlk mesajında parantez yok. Alıntı yaptığım mesajında var ve ben de o panrantezdeki için dedim. Ben düz de de okudum meslek lisesindede okudum. Geçici olarak Anadolu lisesi bizim okula taşınmıştı. Aynı katta okuduk onlarla...Her sınıftan samimi arkadaşlarım da vardı. Değişen okul ve sınıflarımla beraber çeşit çeşit insanlarla tanıştım.. İnan bana hepsi aynı yani Anadolu düz ayrımı yapmak gerçekten komik... Neye göre seçildiler? Saçma sınav sistemine göre... Ayrıca başlığa yazılan cevaplarada bakarsan baya anadolu mezunu var ve çoğu da anlattığın ortamları görmüş. Bu her okulda var. Ergenlik döneminde bu tür muhabbetlerin olması da normal ki oluyorda... Tabi sınırları olmalı... Bu konuda çirkinleşenler var ne yazık ki...
İlk mesajında parantez yok. Alıntı yaptığım mesajında var ve ben de o panrantezdeki için dedim. Ben düz de de okudum meslek lisesindede okudum. Geçici olarak Anadolu lisesi bizim okula taşınmıştı. Aynı katta okuduk onlarla...Her sınıftan samimi arkadaşlarım da vardı. Değişen okul ve sınıflarımla beraber çeşit çeşit insanlarla tanıştım.. İnan bana hepsi aynı yani Anadolu düz ayrımı yapmak gerçekten komik... Neye göre seçildiler? Saçma sınav sistemine göre... Ayrıca başlığa yazılan cevaplarada bakarsan baya anadolu mezunu var ve çoğu da anlattığın ortamları görmüş. Bu her okulda var. Ergenlik döneminde bu tür muhabbetlerin olması da normal ki oluyorda... Tabi sınırları olmalı... Bu konuda çirkinleşenler var ne yazık ki...
Bu konuda sana katılıyorum ben de arkadaşa cevap verirken seçilmişlikle alakası yok demiştim. Sonucta sınav sistemi sadece bilgiyi ölçer, ahlakı ve edebi değil.
Bende aynı şeyi söylüyorum Anadolu Lisesi olması aslında bu olayların olmadığı manasına gelmiyor.Hani bir yargı vardır ya "SEÇİLMİŞ ÖĞRENCİ BUNLAR YAPMAZ" yok işte öyle bişi onu demek istiyorum.
Kesinlikle! Aynı sınıfta okuduğum bi arkadaşım Anadoluyu kıl payı kaçırmıştı. Bi kaç puan fazladan yapsaydı seçilmiş insanm ıolacaktı? :) Yani bi kaç puan onun (toplumdaki) sınıfını mı değiştiriyor? :)
Öyle olmasa sınav yapmazlardı demi demek ki seçiyorlar.Ve arkadaşında bunun farkındaki birkaç puanla Anadoluyu kaçırdığını söylemiş sizlere.Ama buradaki mesele öğrenci seçilmiş mi seçilmemiş mi değil.Benim sorum çok daha uzak manalara geldi.Amacım "Ayyyy biz seçilmiş öğrenciydik bak sen olanlara" değil anlatabiliyor muyum?Bana çok ilginç gelen bir olaydı ve ben size bu konudaki fikirlerinizi, bir bilginiz olup olmadığını sordum ama mesele taaaa nerelere geldi.
Neye göre seçilmişlik? Bilgi! Neyi seçiyorlar? Bilgiyi... Bi önceki mesejımda "hmmi peki" dedim yani anlatmak istediğinizi anladım dedim. Konunun sapacağını sizinde kestirmiş olmanız gerekirdi ki hep böyle olur. Emin olun o parantez içindekini yazmasaydınız konu dağılmazdı.
Öyle olmasa sınav yapmazlardı demi demek ki seçiyorlar.Ve arkadaşında bunun farkındaki birkaç puanla Anadoluyu kaçırdığını söylemiş sizlere.Ama buradaki mesele öğrenci seçilmiş mi seçilmemiş mi değil.Benim sorum çok daha uzak manalara geldi.Amacım "Ayyyy biz seçilmiş öğrenciydik bak sen olanlara" değil anlatabiliyor muyum?Bana çok ilginç gelen bir olaydı ve ben size bu konudaki fikirlerinizi, bir bilginiz olup olmadığını sordum ama mesele taaaa nerelere geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?