Sizi derdimi anlatıp sıkmak istemezdim bu aralar çok berbat bir şekilde kötüyüm..
..
Ağustos ayının en sıcak günlerinde tanıdım onu.. Hayatımın erkeği dersiniz klasik tabiri caizse çocuklarımın babası diye düşünürsünüz.. Hayattan tam bezmiş bıkmış kendini salmış bir bedendesiniz ama o çıkıyor karşınıza bedeniniz de bir umut salıyor güzelleşiyorsunuz.. Siz de bilirsiniz ki insanlar biz kadınlar sevilince güzeliz..
...
Eylül ayında onunla buluşma kararı alıyoruz.. Ben kocaeli'ne gidiyorum o da İstanbul'dan kocaeli'ne geçiyor.. İlk buluşma yerimiz eskihisar.. O gün ilişkimizi bitirmek istiyor.. Aile yapımız uymuyor diyor ama yine de beni sevdiğini söylüyor.. Bu kararı aldıktan bir hafta geçti geçmedi tekrar birlikte oluyoruz.. Ama bilseniz ona nasıl hayranım aşığım.. Birlikte olmadığımız bir haftalık süre içinde ailesiyle afyona gidip kız bakmışlar ( ne kadar doğru bir kelime bilmiyorum) ya da görmeye gitmişler diyeyim bana Ekim de nişanlanıyorum dedi ve öldüm dirildim..
..
Kasım.. Her şey kusursuz güzel gidiyor taa ki beni aldatana kadar.. Halbuki ben hep derdim " sen başını yerde tut hiç bir dişi kuş konamaz sana" diye.. Kasım ayını ölü geçirdim sonra onun yanında okumak için hırs yaptım.. İstanbul'a gideceğim diye.. Her gün ders çalıştım saatlerce...
...
Ocak, ocakta ne mi oldu? Mesaj attı özür dilerim diye.. Kız bunu terk etmişti.. Kendisi daha 23 yaşındayken beni 28 yaşındakiyle aldattı evet doğru okudunuz... Doğum gününü kutlamadım diye bana isyan etti bende yanındaki kutlasın dediğimde öğrendim ayrıldıklarını.. Şubata kadar seni seviyorum diye konuştu.. Ben zaten deli divane aşığım kabul ettim kendisini .. Ama içimi sorsanız nasıl kırgın ona..
..
14 şubatta memleketime Hatay'a geldi.. Kendini özel hissetmeni istiyorum diyerek.. Sabahtan akşama kadar benimleydi gerçekten pişman dedim ama değilmiş... Yine gitti..
.. Evet sürekli her ay gelip gitti.. En çok koyanı da bana kapaklanmaya çalışıyorsun demesi olmuştu.. Size sadece dış yüzünü anlattım. Ah bir de içini görseniz... Haziranda ondan bebeğim oldu ve sonrasında düşük yaptım.. Onun sözleri yüzünden kanamam oldu.. Bana hayat kadını olduğumu belirten iğrenç Sözler söyledi.. Halbuki tek birlikteliğim oyken.. Bunu bildiği halde. Bana inşallah bebeğin düşerken sende ölürsün dedi.. Düşük yapmadan önce de evleneceğim evim sensin dedi.. Kötü sözlerini unuttum iyi davrandı ya hemen gevşedim.. Annendn de özür dileyeceğim tanışmaya geleceğim gibi sözlerine kandım.. Düşük yaptığım anda terk etti anlamalıydım bana bebeği aldırma olayı geçsin anneni arayıp özür dileyeceğim dediğinde her şeyin yalan olduğunu.. Ama aptalmışım.. Gördünüz mü? Gerçek içi daha kötü... Dayanamıyorum artık ona ne yaptığımı bilmek isterdim.. Sevmekten affetmekten başka...
..
Sizi de yordum buraya kadar okudunuz ya da okumadınız.. Ama teşekkür ederim okuduğunuz için... İçimi dökemedim ama olsun eminim ki bir gün geçecek.. Acıtsa da.. Bebeğim içinde çok üzülüyorum onu kaybetmek felaket bir şey.. babası annesi yüzünden ona bile laf söyledi.. Kimden olduğu belirsiz gibi laflar.. Allah görüyor her şeyi biliyor o yanımız da her zaman.. Bebeğim de Melek oldu.. Bunu biliyorum..