Bir sene..

Lunapark Kedisi

Oh La La 🌺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
413
1.220
43
Hatay
Sizi derdimi anlatıp sıkmak istemezdim bu aralar çok berbat bir şekilde kötüyüm..
..
Ağustos ayının en sıcak günlerinde tanıdım onu.. Hayatımın erkeği dersiniz klasik tabiri caizse çocuklarımın babası diye düşünürsünüz.. Hayattan tam bezmiş bıkmış kendini salmış bir bedendesiniz ama o çıkıyor karşınıza bedeniniz de bir umut salıyor güzelleşiyorsunuz.. Siz de bilirsiniz ki insanlar biz kadınlar sevilince güzeliz..
...
Eylül ayında onunla buluşma kararı alıyoruz.. Ben kocaeli'ne gidiyorum o da İstanbul'dan kocaeli'ne geçiyor.. İlk buluşma yerimiz eskihisar.. O gün ilişkimizi bitirmek istiyor.. Aile yapımız uymuyor diyor ama yine de beni sevdiğini söylüyor.. Bu kararı aldıktan bir hafta geçti geçmedi tekrar birlikte oluyoruz.. Ama bilseniz ona nasıl hayranım aşığım.. Birlikte olmadığımız bir haftalık süre içinde ailesiyle afyona gidip kız bakmışlar ( ne kadar doğru bir kelime bilmiyorum) ya da görmeye gitmişler diyeyim bana Ekim de nişanlanıyorum dedi ve öldüm dirildim..
..
Kasım.. Her şey kusursuz güzel gidiyor taa ki beni aldatana kadar.. Halbuki ben hep derdim " sen başını yerde tut hiç bir dişi kuş konamaz sana" diye.. Kasım ayını ölü geçirdim sonra onun yanında okumak için hırs yaptım.. İstanbul'a gideceğim diye.. Her gün ders çalıştım saatlerce...
...
Ocak, ocakta ne mi oldu? Mesaj attı özür dilerim diye.. Kız bunu terk etmişti.. Kendisi daha 23 yaşındayken beni 28 yaşındakiyle aldattı evet doğru okudunuz... Doğum gününü kutlamadım diye bana isyan etti bende yanındaki kutlasın dediğimde öğrendim ayrıldıklarını.. Şubata kadar seni seviyorum diye konuştu.. Ben zaten deli divane aşığım kabul ettim kendisini .. Ama içimi sorsanız nasıl kırgın ona..
..
14 şubatta memleketime Hatay'a geldi.. Kendini özel hissetmeni istiyorum diyerek.. Sabahtan akşama kadar benimleydi gerçekten pişman dedim ama değilmiş... Yine gitti..
.. Evet sürekli her ay gelip gitti.. En çok koyanı da bana kapaklanmaya çalışıyorsun demesi olmuştu.. Size sadece dış yüzünü anlattım. Ah bir de içini görseniz... Haziranda ondan bebeğim oldu ve sonrasında düşük yaptım.. Onun sözleri yüzünden kanamam oldu.. Bana hayat kadını olduğumu belirten iğrenç Sözler söyledi.. Halbuki tek birlikteliğim oyken.. Bunu bildiği halde. Bana inşallah bebeğin düşerken sende ölürsün dedi.. Düşük yapmadan önce de evleneceğim evim sensin dedi.. Kötü sözlerini unuttum iyi davrandı ya hemen gevşedim.. Annendn de özür dileyeceğim tanışmaya geleceğim gibi sözlerine kandım.. Düşük yaptığım anda terk etti anlamalıydım bana bebeği aldırma olayı geçsin anneni arayıp özür dileyeceğim dediğinde her şeyin yalan olduğunu.. Ama aptalmışım.. Gördünüz mü? Gerçek içi daha kötü... Dayanamıyorum artık ona ne yaptığımı bilmek isterdim.. Sevmekten affetmekten başka...
..
Sizi de yordum buraya kadar okudunuz ya da okumadınız.. Ama teşekkür ederim okuduğunuz için... İçimi dökemedim ama olsun eminim ki bir gün geçecek.. Acıtsa da.. Bebeğim içinde çok üzülüyorum onu kaybetmek felaket bir şey.. babası annesi yüzünden ona bile laf söyledi.. Kimden olduğu belirsiz gibi laflar.. Allah görüyor her şeyi biliyor o yanımız da her zaman.. Bebeğim de Melek oldu.. Bunu biliyorum..

Sen sen sen!
Niye bu kötülüğü kendine yapıyorsun?!
Ne zannediyor o hıyar kendini?!
Sen, güzelim benim, nasıl hormonu kalitesiz manav ürünü yüzünden üzüyorsun pamuk kalbini?
Yazık değil mi a canım..
Bir söz duymuştum bir yerlerde: "Senin üç kere kuaföre gidişin o adamı tarihe gömer." diye
Gerekirse git üç kere kuaföre ve bırak tarihin tozunda çürüsün.

Yazdıklarınızı okurken şunu düşündüm - AŞK'ı çok abartıyoruz. Aslında çoğumuz çok mutsusuz ve sevgiye açız - bu sebepten ötürü sizin gibi size çok çok kötü davranan birisine 'aşık' olduğunuzu düşündüğünüz için hayatınızdan çıkarmıyorsunuz. Çünkü sizi hayatta tutan o 'aşk' hissi - halbuki hayat 'aşk' ile geçmiyor. Mutsuzluğunuzu ve ya daha doğrusu eksikliğinizi başka bir şekilde gidermelisiniz. Hayatınızı ele alıp sizi heyacanlandıran, güç veren şeylerle ilgilenmelisiniz. Yanlış anlaşılmasın - aşk'a ben de inanıyorum ama sizin yaşadığınız ne sevgi ne de aşk. Sadece boşluğunuzu doldurmaya çalışmışsınız ve kendinizi hiçe sayarak başka bir insanın size kötü davranmasına izin vermişsiniz.
Kendinize dönün - ben neyim, ne yapmak istiyorum, neyle mutlu oluyorum? ama mutluluğu başka bir insanda, özellikle bir erkekte aramayın.

Bu yaşta büyük bir cesaret evlilik dışı hamilelik bide böyle bir erkekten aldatan yarı yolda bırakan satan bir tip üstelik sana ağır kelimeler ediyor ve sen hala ona aşığım diyebiliyorsun hadi diyelim evlendiniz daha evlenmeden sana bu lafları söyleyen aşağılayan aldatan bir adamdan ne bekleyebilirsinki kendine çok büyük haksızlık yapıyorsun aşk için değil hiç bir şey için ve hiç bir erkek için değmez yaşın ilerleyince anlarsın ama çok acı olur kendini toparla gerçekten yazık

Iyi gunler biliyorum bu yazacaklarım için beni çok kınayıp bnden igreniceksinizde haklisiniz Bn 18 yasinda baba siddetinden kurtulmak için hic tanimadigkm biriyle evlendm iyi biri sandım ama eşim ve ailesi bnden sebepsiz yere sürekli nefret ediyordu kaynanam başka bi kızı istiyormuş sonradan ogrendim hıc biri bni sevmiyor aslında eşimide sevmezler ama ben yine eşime elimden geldigi kadar yardımcı oldm neyim varsa eşim için satıp borcuna verdim onun için neler yaptıysam hıc bişeyin kıymetini bilmedi ne yanıma gelirdi ne severdi ne ilgi gösterirdi bizde boşanma ölüm demekti sonra sosyal medyada birini tanıdım tanidigim güne lanet olsn oraya girdiğim için allah belami versin ordan biriyle bi defa birlikteliğim oldu sonra çok pişman oldum eşim ne kadar kötü olsada yapmamalıydım ekim ayında o hatayı yaptim 5 kasımda adet oldm 12 aralıkta hamile olduğumu ogrendm beta 275 cıktı dk hamilelik var yada yok dedi şuan 2 buçuk aylik bi kızım var kan grubu eşimle aynı ama o çocuk ondan mi bilemiyorum dna test fiyatları çok pahalı durumumda yok böyle bi durumda cocugumun babasının eşim olduğunu nsl anliycam ltfn birde siz kinamayin ztn çok pişmanım keşke o zmn ölseydim eşim her gün ağzıma sicsaydida yapmamasaydim ama yaptim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…