• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sabah uyansam ve hiç evlenmemiş olsam

Eşiniz tabiki de sizi seviyordur. sizinle bir ömür geçirmek istemiş ki evlenmiş. ama bu demek değil ki yapışık ikiz gibi olun. ha diyorsanız ki beni aldatmasından korkuyorum o yüzden sürekli dibindeyim. aldatacak olan adam her türlü yapar zaten. o yüzden biraz akışına bırakın bebeğiniz için mektuplar yazın, dizi izleyin, kitap okuyun. en önemlisi de iş yerinizdeki sıkıntıları asla eve taşımayın. biraz uzak kalın ona ama tavır yapmadan. surat asmayın mesela bakın kendiliğinden sizin yanınıza gelecek. sizi özleyecektir. ama her şeye trip atarsanız o da amaan yanına gitsem nolacak yine trip atacak ne de olsa diye düşünür

Sizinle birçok konuda empati kurabilirim ama olgunlaşmamış bir evliliğe çocuk getirme konusunda maalesef empati kuramam. Neden çocuk yapmak yerine, destek almayı denemediniz?

Yıpranan bir evliliğe çocuk getirmek en büyük hata, çünkü o çocuk doğduğu zaman sabrettiğiniz birçok şeye sabredemeyeceksiniz artık. Bu defa bunun için alttan almasını bekleyeceksiniz. O da olmayacak.

Karşılıklıdır her şey. İki sene de huyunuzu suyunuzu öğrenmiş olmalısınız. Eşiniz çok itici duruyor ama bence sizin de ondan alta kalır yanınız yok. Geçen konunuzda, uktrason için söyledikleri yüzünden tepki göstermiştiniz. Benim de eşim kendi gelmek istediği halde ultrasona, "Hani bu neydi, bu kadar mıydı şimdi," demişti. Bu cümlesi gayet normal geldi çünkü, abim de benimle geldiği zaman aynı cümleyi kurmuştu. Erkekler ultrasonu kafalarında çok büyütüyorlar, tepkisi ondandı büyük ihtimalle. Ben kendimden yola çıkarak, sadece tartışılmayacak insana sus derim. Olaylarınız nedir bilmiyorum ama konuları çok uzatan bir insansanız ve bunu tartışarak çözmeye çalışan bir yapınız varsa eşinizin her şeye sus demesi bu sebepten olabilir. Günlerce küs kalmak ise çok gereksiz. Aranızda karşılıklı ciddi derecede iletişimsizlik var.
Sizin eşinizin ve kardeşinizin de benzer şeyler söylemesi eşimin beni üzüp kırmasını haklı mı çıkardı yani? O zaman ultrasonda duygulanan iple çeken erkekleri yabana mı atıcaz? Karnınınızdaki portakal değil elma değil, kalbi atan sizden bir parça

Abartmaz mısın lütfen? Biz kadınlar her ay rutin olarak hamile kalıyoruz.

Ay o regldi dimi karıştırdım bak.. :cool:

Grip olup ilgi bekleyenler, dişi ağrıyıp sızlananlar, regl sancısından ağlayanlar, hamile kadına "yae abartma amma nazlısın" demek için fırsat kolluyor kk da..
Ağzınıza sağlık

Geçenlerde bir konu açmıştım eşimin ultrasonda verdiği garip tepki diye hatırlayan vardır, yine ben... evlendiğimizden beri bitmeyen kavgalar küslükler.. ultrasonda verdiği tepkiden sonra 3 gün küs durduk eşekliğini anlar diye bekledim ama tık yok, yemek için tv için konuşurken normal konuşmaya başladık, ondan hemen sonra misafirlikten döndüğümüz bir akşam yine sudan bir sebeple tartışma çıktı beni anlamasını beklediğim yerde yine sus yeter deyip yattı uyudu ertesi gün mesaj attı gece boş yere yatağa gelmedin kendine gel benden özür dileyeceksin yoksa eve gelmiycem diye... hem suçlu hem beni tehdit ediyor yani. Hassas dönemden geçtiğimi kendi hareketlerine biraz çeki düzen vermesi alttan altması gerektiğini anlayacak diye beklerken ben, her kavgada beni daha da pişman ediyor yaşama sevincimi öldürüyor. Ben de asıl sen kendine gel diye uzun bir cevap yazdım içimdeki herşeyi döktüm hamile halimle beni eve gelmemekle tehdit ettiğin için kendinden utan dedim. Sonra geri adım attı tabi, sosyal medyada fotomuzu paylaştı falan filan ama hiç ne bi özür ne bi haklısın yazmadı tekrar, akşam geldiğinde konuşur gönül alır diye bekledim yine tık yok. Böyle 2 gün daha geçti ve biz yine zaman aşımından aramızdakiler konuşulmadan yine barışmış olduk.. en son bugün yine dışarıdan dönüyorduk arabayla ben direksiyondaydım çevre yolundan geçerken bağırdı yavaşla diye ama aniden nasıl korkuttu beni ani fren yapsam zaten takla attık gittik ben ne olduğunu anlamaya çalışırken bağırmaya devam ediyor dursana radar diye. Meğer cok hızlı gidiyormuşum radarı nasıl görmemişim. Ben de ona bağırdım böyle ani tepki verilir mi girersek girelim ne radarı ya öldüreceksin bizi dedim ı bağırdı ben bağırdım el kaldırdı bişey yapamadı ama kes sesini dur diyosam duracaksın diye. Eve geldik ben akşamki misafirlerim için markete cıkacakken ben akşam gelmiycem naparsan yap dedi insanlar ne olacak dedim o şokla, iptal et dedi arabayla cekti gitti. Soruyorum size ben ne yapayım? İnanın 1 haftada bu 3. Kavgamızdı ben hatasızım demiyorum ama bu halimle bu kadar üstüme gelmesi cok koyuyo artık. Karnımdakinden de soğuttu sevinemiyorum gülemiyorum, kendime gelince arkadaşıma gitsem orda kalsam diye düşündüm ama bilmiyorum yarın işe ordan gitmem biraz zor olacak, bu evde kalmak istemiyorum eşim gece gelir mü gelmez mi bilmiyorum çok yoruldum işten izin alıp şehirdışına kuzenime gitsem dedim herşeyi anlatsam sonra insanların da canını cıkmak istemedim ama patlamak üzereyim, evlendiğime de hamile kaldığıma da defalarca fırsatımız olduğu halde boşanmaktan vazgecip hep affedip evli kalmaya devam ettiğime de bin pişmanım. Bu adam benim kıymetimi ne zaman anlayacak? Sevmiyosa nereye kadar böyle gideriz? Hamileyken boşanmanın nasıl bir süreç olduğu herşey kafamda dönüp duruyo, evden gitsem farkına varır mı hatasını anlar mı ona bile emin değilim...
sen kendi hatalarını düzelt, gerisi gelir merak etme....

4 yıllık evliyim bazı sıkıntılar yaşadık 6 aydır falan evliliğin oturdu ve çocuk düşünmeye başladık.evlşlik çok farklı evlenmeden 8 yıl beraberliğimiz oldu. K bakmayın ama evlilik oturmadan bebek saçma. Hamile olduğunuz için ilgi beklemeniz normal ama zaten sıkıntılar üzerine hamilelik olunca iyi davranması beklenilemezdi.

Ama trafik ceza yemek istemiyor farkında olmayabilir yoksa arabada bağırmazdı veya dışarda bir sıkıntısı olabilir sana patlıyordur

Gerçekten burdaki bazı kadınların eşim gibi adamlardan hiçbir fark yok yaptıkları yorumlara ithafen söylüyorum, erkek kadın meselesi değil kişilik meselesi bütün bunlar

Kesinlikle. İlgiyi beklemeden gören kadınlar pek anlayamıyoruz bu beklentiyi ve umursamazlığı. Ama görmeseydim eminim ben de buruk olurdum.
Ben de rahat bir hamilelik geçirdim hiç aşermedim. Eşim bile şaşırırdı.

Eşim bir tek kontrole gelmedi onda da ben zaten o gün rapor alıp izne ayrılacaktım.
Benim eşim de "bu ultrasondan bir şey anlayamıyorum" demiştir. Bir şeyi söylemenin bir çok yolu vardır dimi? Bu lafa alınılmaz.

Bunun erkeklikle, hamileliği benimsememekle alakası yok. Tamamen sevgisizlikten ve mayası bozukluktan..

Sizin eşinizin ve kardeşinizin de benzer şeyler söylemesi eşimin beni üzüp kırmasını haklı mı çıkardı yani? O zaman ultrasonda duygulanan iple çeken erkekleri yabana mı atıcaz? Karnınınızdaki portakal değil elma değil, kalbi atan sizden bir parça
Her insan farklıdır. Bu agresif, alıngan tavırlarınızı bence bir gözden geçirin. Okuduğunuzu da lütfen objektif bir şekilde okuyun. Ben erkeklerin beklentileri ile ultrasonda karşılaştıkları şeylerin uyuşmadağından büyük ihtimalle eşinizin de beklentisi farklıydı ve öyle bir şey söyledi, demek istedim siz farklı bir şey anladınız. Ben eşime mesela hadi benimle gel diye baskı uyhulamadım, kendi gelmeyi istedi ve hayal ettiği gibi bir şeyle karşılaşmadı. Karnımdaki cana elma, portakal muamelesi de yapmadık biz mesela. Sevse de somut olarak tekmelerini hissedene kadar bebek kavramı birçok erkek hatta kadın için soyuttur. Bu babalarının çocuklarını sevmediği, sevmeyeceği anlamına gelmiyor. Mesela eşim kızlarımıza tapar. Abim kızlarım için ölüp biter, her gün neredeyse ya arar ya görüntülü konuşulurlar. Siz eşinize de böyle absürt tepkiler veriyorsanız, karşılaştığınız tepkiler de normal kaçar. Bakın yorumun en başında da söyledim, her insan aynı değildir. Eşiniz de ultrasonu iple çeken bir yapıda olmayabilir normal olarak.

Ne hastalığı be!! Dünyanın en güzel duygusu olduğunu düşünmesem bu kadar cok ister miydim hamile kalmayı? Haddinizi aşmadan yorum yapın, Allah öyle nasip etti binlerce şükür, buraya gelip daha da moral bozmayın, bu işin kadınla erkekle alakası yok bir insan işte böyle çok başka şeyler anlamak isteyince karşısında ki delirmeyip napsın?
Maşallah hamile halinle çatır çatır cevap verebılıyorsun helal sana😂😂😂😂

Geçenlerde bir konu açmıştım eşimin ultrasonda verdiği garip tepki diye hatırlayan vardır, yine ben... evlendiğimizden beri bitmeyen kavgalar küslükler.. ultrasonda verdiği tepkiden sonra 3 gün küs durduk eşekliğini anlar diye bekledim ama tık yok, yemek için tv için konuşurken normal konuşmaya başladık, ondan hemen sonra misafirlikten döndüğümüz bir akşam yine sudan bir sebeple tartışma çıktı beni anlamasını beklediğim yerde yine sus yeter deyip yattı uyudu ertesi gün mesaj attı gece boş yere yatağa gelmedin kendine gel benden özür dileyeceksin yoksa eve gelmiycem diye... hem suçlu hem beni tehdit ediyor yani. Hassas dönemden geçtiğimi kendi hareketlerine biraz çeki düzen vermesi alttan altması gerektiğini anlayacak diye beklerken ben, her kavgada beni daha da pişman ediyor yaşama sevincimi öldürüyor. Ben de asıl sen kendine gel diye uzun bir cevap yazdım içimdeki herşeyi döktüm hamile halimle beni eve gelmemekle tehdit ettiğin için kendinden utan dedim. Sonra geri adım attı tabi, sosyal medyada fotomuzu paylaştı falan filan ama hiç ne bi özür ne bi haklısın yazmadı tekrar, akşam geldiğinde konuşur gönül alır diye bekledim yine tık yok. Böyle 2 gün daha geçti ve biz yine zaman aşımından aramızdakiler konuşulmadan yine barışmış olduk.. en son bugün yine dışarıdan dönüyorduk arabayla ben direksiyondaydım çevre yolundan geçerken bağırdı yavaşla diye ama aniden nasıl korkuttu beni ani fren yapsam zaten takla attık gittik ben ne olduğunu anlamaya çalışırken bağırmaya devam ediyor dursana radar diye. Meğer cok hızlı gidiyormuşum radarı nasıl görmemişim. Ben de ona bağırdım böyle ani tepki verilir mi girersek girelim ne radarı ya öldüreceksin bizi dedim ı bağırdı ben bağırdım el kaldırdı bişey yapamadı ama kes sesini dur diyosam duracaksın diye. Eve geldik ben akşamki misafirlerim için markete cıkacakken ben akşam gelmiycem naparsan yap dedi insanlar ne olacak dedim o şokla, iptal et dedi arabayla cekti gitti. Soruyorum size ben ne yapayım? İnanın 1 haftada bu 3. Kavgamızdı ben hatasızım demiyorum ama bu halimle bu kadar üstüme gelmesi cok koyuyo artık. Karnımdakinden de soğuttu sevinemiyorum gülemiyorum, kendime gelince arkadaşıma gitsem orda kalsam diye düşündüm ama bilmiyorum yarın işe ordan gitmem biraz zor olacak, bu evde kalmak istemiyorum eşim gece gelir mü gelmez mi bilmiyorum çok yoruldum işten izin alıp şehirdışına kuzenime gitsem dedim herşeyi anlatsam sonra insanların da canını cıkmak istemedim ama patlamak üzereyim, evlendiğime de hamile kaldığıma da defalarca fırsatımız olduğu halde boşanmaktan vazgecip hep affedip evli kalmaya devam ettiğime de bin pişmanım. Bu adam benim kıymetimi ne zaman anlayacak? Sevmiyosa nereye kadar böyle gideriz? Hamileyken boşanmanın nasıl bir süreç olduğu herşey kafamda dönüp duruyo, evden gitsem farkına varır mı hatasını anlar mı ona bile emin değilim...
Cok abjürt bi kocaniz var psikolojk sorunlari var bu adamin kendinizi ezdirmeyin ailenize anlatin durumu

Ben önceki konularını okumadım ama madem adam hep böyleydi niye bu adama çocuk yaptın?O zamanda önünü göremiyor olman gerekti çünkü. Hamile olunca sen adama Bi nur gelmeyecek bu gayet belli Bi durum. Senin kocan yontulmamış Bi kalas ve düzelmez. Ya önüne bak yada hayatını kavga dövüşle geçirmeye devam et.

Daha önceki konunuzu biliyorum başka konu açtınız mı bilgim yok kavgalarını hakkında. Ama eğer olmayacak yapamayacağım yetti gari bu adam beni öldürmezse ben onu boğarım diyorsanız (ne zaman ultrasonda çıkıyor bebiş bilmiyorum ama eğer hala kürtaj zamanınızı geçmediyseniz) boşanın ve bebeği aldırın bence. Hem kendinize hem bebeğe işkence çektirmeyin...

Abartmaz mısın lütfen? Biz kadınlar her ay rutin olarak hamile kalıyoruz.

Ay o regldi dimi karıştırdım bak.. :cool:

Grip olup ilgi bekleyenler, dişi ağrıyıp sızlananlar, regl sancısından ağlayanlar, hamile kadına "yae abartma amma nazlısın" demek için fırsat kolluyor kk da..
Sonuçta o adamın cocuğunu taşıyor ki ne kadar doğal bir olay olsada icinde insan var :27: çok değişik :70:

Ya eve misafir gelecekken cıkıp gitmesi cok sinir bozucu.. bende çikar giderdim. Kac haftalik hamilesiniz? Daha onceki konunuza da3 yorum yaptim hamile oldugunuz icin ozel ilgi bekliyorsunuz belki hamile kalinca sizi uzmez degisir diye beklediniz ama olmadi iste olmaz cunku adamin kisiligi boyle kendine fazla guveniyor sizi kirmaktan cekinmiyor.. seviyor ya da sevmiyor o kismini bilemeyiz ama adamin karakteri sert.. cok sey beklemeyin.. size tavsiyem sizde gidin madem o gitti.. misafir gelecekken evden gitmesi ve bunu da misafir gelecek kisilere hissettirmesi cok sinir bozucu. Tepkinizi ortaya koyun.

eski konunuzu yorumlarınızı falan da okudum.sürekli bir "hamile halimle" kafasındasınız ve aşırı kapris modundasınız.her şeyi tersinden anlama, bir şeyleri anlamadan dinlemeden güç gösterisine girme.iki taraf da böyle burnu düşse eğilip almayacak modda gezerse o çocuğa çok yazık olacak.

eski konunuzu yorumlarınızı falan da okudum.sürekli bir "hamile halimle" kafasındasınız ve aşırı kapris modundasınız.her şeyi tersinden anlama, bir şeyleri anlamaan dinlemeden güç gösterisine girme.iki taraf da böyle burnu düşse eğilip gezerse o çocuğa çok yazık olacak.
Maşallah hamile halinle çatır çatır cevap verebılıyorsun helal sana😂😂😂😂
maşallah sen de senin gibi düşünen kocasının prenseslerinin her iğneleyici yorumunu beğeniyorsun, başkasının mutsuzluğundan kendi mutluluğunu pekiştiriyosun helal sana :)

Ya eve misafir gelecekken cıkıp gitmesi cok sinir bozucu.. bende çikar giderdim. Kac haftalik hamilesiniz? Daha onceki konunuza da3 yorum yaptim hamile oldugunuz icin ozel ilgi bekliyorsunuz belki hamile kalinca sizi uzmez degisir diye beklediniz ama olmadi iste olmaz cunku adamin kisiligi boyle kendine fazla guveniyor sizi kirmaktan cekinmiyor.. seviyor ya da sevmiyor o kismini bilemeyiz ama adamin karakteri sert.. cok sey beklemeyin.. size tavsiyem sizde gidin madem o gitti.. misafir gelecekken evden gitmesi ve bunu da misafir gelecek kisilere hissettirmesi cok sinir bozucu. Tepkinizi ortaya koyun.
15 haftalık hamileyim ( şimdi hamileyim dedim diye bile linç grubu gelir yine)
Tepki koymak neyime kapris falan aman allah korusun benim görevim el pençe divan durmak kocamın her eşekliğine :) o zaman büyük takdir alırım burdaki kadınlardan

maşallah sen de senin gibi düşünen kocasının prenseslerinin her iğneleyici yorumunu beğeniyorsun, başkasının mutsuzluğundan kendi mutluluğunu pekiştiriyosun helal sana :)
Senın yorumunu da begendim ne oldu yanı herşeyi bu kadar kasmayın Allah aşkına.hamilesiniz diye biraz fazla alıngansınız ama hayat boyle devam etmiyor.ben size haksızsınız demiyorum ama hamilelik altına sıgınmaktan vazgecin.

Back