Bir psikolog faciasi

fatih uğur adı. Paramı vermiş olsaydı dersini almıştır derdim. Ama yazık oldu zamanima umutlarima ve emeğime

Baktım şimdi de bu herif zaten klinik psikolog falan değil, psikolojik danışman PDR'ci. Kanunda açıkça belirtilmiştir, klinik psikolog ünvanı almak için psikoloji lisans mezunlarının klinik psikolojiden yüksek lisans yapması yeterli olurken alan dışı olan yani psikoloji harici alan mezunu kişilerin bu ünvanı alabilmesi için "hem yüksek lisans hem doktora" yapmış olması gerekmektedir. (Bu da pek kolay değil) Araştırırken bunlara dikkat edelim, bu adam klinik psikoloji yüksek lisansını bile yapmamış bir şarlatan. Şikayette bulunup klinik psikolog ünvanıyla danışan gördüğünden bahsedeceğim.

Adı üzerinde dolandırıcı.
Eğer psikolog kelimesinin açılımını doğru yapsaydınız başınıza gelmezdi.
Belediyelerde tüketici hakem heyeti var.
Bimer'e şikayet etmekle olmaz.
Bir dilekçe ile başvurun oraya da.

İnternette sayfa sayfa psikologum reklamı yapan, TVlerde boy gösteren socialmom isimli Instagramin da diplomasi olmadığı ortaya çıkmıştı. O da hizmet verip fatura kesiyormus ama babasının ltd şti'sinin adına!
Çok üzüldüm kaybiniza, Allah sabır versin...
Bu acı ile yaşamak istemeyip düzeltmek için çaba sarf etmek de büyük bir adım,bu yüzden sizi kutluyorum.
İnşallah her şey istediğiniz gibi gider , bu gunleri hüzünlü bir anı olarak hatırlarsınız...
Annem de NLP'ye merak salmisti, geçmişindeki insanları affetmek için. Bence bir yararini görmedi çünkü hala içinde aynı kin var. Ama ona göre çok yararlı olduğunu düşünüyor. Birkaç kere beni de seanslara sokmuştu, gözünü kapat-huzurlu bir yerde olduğunu hayal et, dalga sesleri...tüm öfkelerin dalga ile uzaklara gidiyor, kuş gibi hafifsin...
Falan
Saçma sapan telkinler. Çok da pahalliydi

Bizler de sikayet edelim gitmedik tedavi görmedik ama ne sekilde nereye sikayet etsek yararli olur?

Bizler de sikayet edelim gitmedik tedavi görmedik ama ne sekilde nereye sikayet etsek yararli olur?

Türk Psikologlar Derneği'ne mail atabilirsiniz bu şekilde klinik psikolog ünvanıyla danışan gördüğünden, eğitimlerinin yetersiz ve kanuna uygun olmadan bu ünvanı kullandığından bahsedebilirsiniz. Sitelerde PDRci olduğunu belirten linkleri de koyarsanız incelerler. Ne kadar çok mail olursa o kadar çok dikkate alınır.

ben rahatsızlığımı dile getirince kendi sitesi de dahil her yerde düzenleme yaptı. Özgeçmişinde öğrenimine devam ediyor yazdı. Klinik psikolog diye aratinca direk adi çıkıyordu.

Baktim sitesinde EMDR uzmani ve psikoterapist yaziyor ben de hemen mail atiyorum cok tesekkurler.

ben rahatsızlığımı dile getirince kendi sitesi de dahil her yerde düzenleme yaptı. Özgeçmişinde öğrenimine devam ediyor yazdı. Klinik psikolog diye aratinca direk adi çıkıyordu.

İşte yine de danışan göremez kanuna aykırı kullanıyor o ünvanı. Siz direkt şikayetinizi yazın Türk Psikologlar Derneği'ne. Faturaların falan da fotoğraflarını gönderin, ne kadar yaptırımı olur bilemiyorum ama dikkatlerini çekmesi için çevrenizdekilere de mail attırın. Ben de atacağım hatta doğrudan derneğe gidip görüşeceğim.

Astoria burda açıkça belirtmiş aslında. Kendine klinik psikolog da dememiş, psikolojik danışman yazıyor resmi web sitesinin altında .

Konu sahibi sizden sonra değiştirdiği bilgileri bunlar mı?

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-15-16-12-21.png
    137 KB · Görüntüleme: 267
  • Screenshot_2017-11-15-16-12-09.png
    189 KB · Görüntüleme: 293
PDR mezunlari Klinik Psikoloji alaninda yuksek lisans yapabiliyor mu?

Şimdi okudum mesajınızı.
Şikayetten korkup düzeltme yapmış o zaman siz hakkınızı arayın bizler de sevgili astoria nin söylediği yere şikayet edelim.

PDR mezunlari Klinik Psikoloji alaninda yuksek lisans yapabiliyor mu?

Yapabilir ama her okul kabul etmez devlet üniversitelerinde imkansıza yakın hatta. Genelde ticarethane kılıklı üniversiteler kabul ediyor zaten alan dışı olarak.

Astoria burda açıkça belirtmiş aslında. Kendine klinik psikolog da dememiş, psikolojik danışman yazıyor resmi web sitesinin altında .

Konu sahibi sizden sonra değiştirdiği bilgileri bunlar mı?

Eğitimleri de alanda pek sevilmeyen bir şahıstan almış zaten ehehe.

Esenyurt Uni. yaziyor zaten

Ki zaten istediği kadar yüksek lisans yapsın doktorasını tamamlamadıysa o ünvanı kullanamaz. Gerçi ticarethane kılıklı okullar doktora programları da açıyor para varsa problem yok. Ruh sağlığı yasasının bir an evvel çıkması lazım.

Hata sizde. Migreni 2 saatte iyileştirecek kimse yok araştırmanız gerekirdi.
Ve eşinize söylemeden iş yapmışsınız. En azından o size biraz akıl verirdi doğru birşey yapmadığınıza dair..
araştırmadan 750 tl vermek gerçekten akıl karı değil. Kadına birşey diyemiyorum malesef inananlarda hata var.

Çok soru soruyorum ama EMDR uzmanlığı ne alaka peki ? Bu da suç sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…