fatih uğur adı. Paramı vermiş olsaydı dersini almıştır derdim. Ama yazık oldu zamanima umutlarima ve emeğime
kesinlikle haklisiniz acıyı küçümsemiyorum. Ben de çok evcil evladimi kaybettim. Burda anlatmak istediğim şey yaşadığım travmanın büyük olması ve çakma psikoloğun bunu basit bir sorunmuş gibi düşünüp hafife alması
Bizler de sikayet edelim gitmedik tedavi görmedik ama ne sekilde nereye sikayet etsek yararli olur?Baktım şimdi de bu herif zaten klinik psikolog falan değil, psikolojik danışman PDR'ci. Kanunda açıkça belirtilmiştir, klinik psikolog ünvanı almak için psikoloji lisans mezunlarının klinik psikolojiden yüksek lisans yapması yeterli olurken alan dışı olan yani psikoloji harici alan mezunu kişilerin bu ünvanı alabilmesi için "hem yüksek lisans hem doktora" yapmış olması gerekmektedir. (Bu da pek kolay değil) Araştırırken bunlara dikkat edelim, bu adam klinik psikoloji yüksek lisansını bile yapmamış bir şarlatan. Şikayette bulunup klinik psikolog ünvanıyla danışan gördüğünden bahsedeceğim.
Bizler de sikayet edelim gitmedik tedavi görmedik ama ne sekilde nereye sikayet etsek yararli olur?
Baktım şimdi de bu herif zaten klinik psikolog falan değil, psikolojik danışman PDR'ci. Kanunda açıkça belirtilmiştir, klinik psikolog ünvanı almak için psikoloji lisans mezunlarının klinik psikolojiden yüksek lisans yapması yeterli olurken alan dışı olan yani psikoloji harici alan mezunu kişilerin bu ünvanı alabilmesi için "hem yüksek lisans hem doktora" yapmış olması gerekmektedir. (Bu da pek kolay değil) Araştırırken bunlara dikkat edelim, bu adam klinik psikoloji yüksek lisansını bile yapmamış bir şarlatan. Şikayette bulunup klinik psikolog ünvanıyla danışan gördüğünden bahsedeceğim.
Baktim sitesinde EMDR uzmani ve psikoterapist yaziyorTürk Psikologlar Derneği'ne mail atabilirsiniz bu şekilde klinik psikolog ünvanıyla danışan gördüğünden, eğitimlerinin yetersiz ve kanuna uygun olmadan bu ünvanı kullandığından bahsedebilirsiniz. Sitelerde PDRci olduğunu belirten linkleri de koyarsanız incelerler. Ne kadar çok mail olursa o kadar çok dikkate alınır.
ben rahatsızlığımı dile getirince kendi sitesi de dahil her yerde düzenleme yaptı. Özgeçmişinde öğrenimine devam ediyor yazdı. Klinik psikolog diye aratinca direk adi çıkıyordu.
Astoria burda açıkça belirtmiş aslında. Kendine klinik psikolog da dememiş, psikolojik danışman yazıyor resmi web sitesinin altında .Baktım şimdi de bu herif zaten klinik psikolog falan değil, psikolojik danışman PDR'ci. Kanunda açıkça belirtilmiştir, klinik psikolog ünvanı almak için psikoloji lisans mezunlarının klinik psikolojiden yüksek lisans yapması yeterli olurken alan dışı olan yani psikoloji harici alan mezunu kişilerin bu ünvanı alabilmesi için "hem yüksek lisans hem doktora" yapmış olması gerekmektedir. (Bu da pek kolay değil) Araştırırken bunlara dikkat edelim, bu adam klinik psikoloji yüksek lisansını bile yapmamış bir şarlatan. Şikayette bulunup klinik psikolog ünvanıyla danışan gördüğünden bahsedeceğim.
Şimdi okudum mesajınızı.ben rahatsızlığımı dile getirince kendi sitesi de dahil her yerde düzenleme yaptı. Özgeçmişinde öğrenimine devam ediyor yazdı. Klinik psikolog diye aratinca direk adi çıkıyordu.
PDR mezunlari Klinik Psikoloji alaninda yuksek lisans yapabiliyor mu?
Ne kadar ödediniz ki?fatih uğur adı. Paramı vermiş olsaydı dersini almıştır derdim. Ama yazık oldu zamanima umutlarima ve emeğime
Astoria burda açıkça belirtmiş aslında. Kendine klinik psikolog da dememiş, psikolojik danışman yazıyor resmi web sitesinin altında .
Konu sahibi sizden sonra değiştirdiği bilgileri bunlar mı?
Esenyurt Uni. yaziyor zatenYapabilir ama her okul kabul etmez devlet üniversitelerinde imkansıza yakın hatta. Genelde ticarethane kılıklı üniversiteler kabul ediyor zaten alan dışı olarak.
Esenyurt Uni. yaziyor zaten
yazdım hepsini tek tek. Paramı alabilsem çok güzel olacak ama sanmıyorum maalesef
Çok soru soruyorum ama EMDR uzmanlığı ne alaka peki ? Bu da suç sanırım.Ki zaten istediği kadar yüksek lisans yapsın doktorasını tamamlamadıysa o ünvanı kullanamaz. Gerçi ticarethane kılıklı okullar doktora programları da açıyor para varsa problem yok. Ruh sağlığı yasasının bir an evvel çıkması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?