- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
- Konu Sahibi ayseseren3
İnşallah ama henüz tam karar vermedim almaya. Alırsam eğer inşallah unutmadan yazarım.aaa negüzell ozaman haber bekliycem senden yaz mutlaka buraya olurmuu merak ettim bende denerim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ama henüz tam karar vermedim almaya. Alırsam eğer inşallah unutmadan yazarım.aaa negüzell ozaman haber bekliycem senden yaz mutlaka buraya olurmuu merak ettim bende denerim :)
Sık bence zaman geçtikçe ilk notalarını kaybedecek öyle kullanmak istemezsin herhalde580 verdim gucciye kiyamiyorum en son 6ay once dugunumde sıktım daha da sıkmadım biterse diye
Aldıgına degdi mi canım? Bende almayı düsünüyorum mfk baccarat rouge 540’ı.1850 verdim en son beymenden baccarat almıştım çok uzun kullanıyorum Kalıcılığı çok iyi
Kesinlikle Öneririm canım çok kalıcı 1,5 yıl oldu alalı hala bitmediAldıgına degdi mi canım? Bende almayı düsünüyorum mfk baccarat rouge 540’ı.
Sık bence zaman geçtikçe ilk notalarını kaybedecek öyle kullanmak istemezsin herhalde
Evet birkac kere kullanıp bıraktıgında hava girdigi icin otomatikman ilk notalarını kaybetmeye baslıyor parfüm:)aa nasıl ya şişe içinde mi kaybediyor o ilk notayı, ben tene sıktıktan sonra sanıyordum.
şuanda şaşkınlık içerisindeyim :)))
resmen aydınlandım :))))Evet birkac kere kullanıp bıraktıgında hava girdigi icin otomatikman ilk notalarını kaybetmeye baslıyor parfüm:)
Ne mutlu bana o zamanresmen aydınlandım :))))
Esans kullanmak çok güzel biraz sürseniz misler gibi özellikle baharatçılarda müthiş esanslar oluyor özellikle amber ve oud çok başarılı45 lirayı geçmez verdiğım ücret oda nadiren. Genelde esans kullanıyorum. Bütçem 500e kadar yeter ama assssla almam. Bitiyor ya sonra vitamin falan olsa neyse hani bi yerime sağlık gelir derim zevk meselesi 1000 kusur verenlere helal olsun ben versem uyuyamam sıkamam heralde sonuçta her zevk farklılık güzeldir benim gibiler de olmalı bu hayatta dimi? (Asla cimri değilim bikere öyle geçirme içinden hemen )
Biz wish of love talim hos onunda.fiyati artmis onuda.alamadim aylardir 90 tl olmusbirkaç saat once 2490 tl verdim