- 20 Ocak 2018
- 33
- 9
- 28
- Konu Sahibi ayseseren3
Bir parfüme kaç para verilebilir en fazla ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demişim ve çok yanılmışım hahahaha400 veririm en fazla sanırım.
valla bende ekonomik nedenden dolayı dolum parfüme talimAma şimdi doldurma alıyorum ekonomiden dolayı
valla o kadar para döküp aldığım parfümler oldu ama doldurma parfümlerden daha çok iltifat aldım şaka gibivalla bende ekonomik nedenden dolayı dolum parfüme talim
Aynen ben de. İnstada yeni bir hesap gördüm açık parfüm yapıyormuş ama esans oranı yüksekmiş, haliyle daha kalıcıymış. İddiası böyle, ben de bir denemek istiyorum. Bakalım alıp kullanırsam haber veririm size de.valla bende ekonomik nedenden dolayı dolum parfüme talim
dolumlar bazı orjinallerden bile daha kaliteli kokuyo ama yalan yokvalla o kadar para döküp aldığım parfümler oldu ama doldurma parfümlerden daha çok iltifat aldım şaka gibi
önemli olan kokunun bizle uyuşması bence
muscent mi ney adı dimii bende merak ediyorum kullanıp memnun kalan çok var ama yinede güvenemiyorum vallaAynen ben de. İnstada yeni bir hesap gördüm açık parfüm yapıyormuş ama esans oranı yüksekmiş, haliyle daha kalıcıymış. İddiası böyle, ben de bir denemek istiyorum. Bakalım alıp kullanırsam haber veririm size de.
ben muscent kullandım 2-3 parfümü 10 ml-20 ml lik aldım fiyatı biraz yüksek ama kokuları güzeldi gene de dp den tercih ediyorummuscent mi ney adı dimii bende merak ediyorum kullanıp memnun kalan çok var ama yinede güvenemiyorum valla
Yok canım muscent değil. Parfumgunlugu adı, hiç denemedim bir deneyicem bakayım, memnun kalırsam yazarım. Kimyager bir kadın kendi yapıyormuş, esansları yurt dışından getirtiyormuş, içinde paraben yokmuş.muscent mi ney adı dimii bende merak ediyorum kullanıp memnun kalan çok var ama yinede güvenemiyorum valla
dp orjinal parfüm kadar tatmin ediyor insanı kokuları gerçekten çok kaliteli oluyor yaa biçok açıkparfüm markası denemiş olaraktan dp en iyisi kesinlikle..ben muscent kullandım 2-3 parfümü 10 ml-20 ml lik aldım fiyatı biraz yüksek ama kokuları güzeldi gene de dp den tercih ediyorum
aaa negüzell ozaman haber bekliycem senden yaz mutlaka buraya olurmuu merak ettim bende denerim :)Yok canım muscent değil. Parfumgunlugu adı, hiç denemedim bir deneyicem bakayım, memnun kalırsam yazarım. Kimyager bir kadın kendi yapıyormuş, esansları yurt dışından getirtiyormuş, içinde paraben yokmuş.