Benimde kızım sizin kızınızla aynı yaş ta. Martta 3 yaşına girecek. Genel olarak surekli bizimde onunla oynamamizi istiyor, sıkılıyor ama beraber oynadığımız sürece oyuna katılıyor. Bizde tv yok o yüzden sürekli isteyemiyor. Alıştığı icin belki de oyun kurabiliyor. Yemek sırasında arasira bilgisayardan bir kac çizgi filmi var onları izliyor onun harici tüm gün kapalı. Kitap okuyoruz haftada bir gün oyun grubuna bir gün kütüphaneye gidiyoruz. Bu ara puzzle yapmayı sevdi yenileri alıyoruz beraber yapıyoruz. Tabi sürekli her dk oynamıyorum. Ben evden calistigim icin bazi zamanlarda benimle degil tek basina oynamasi gerektigini alistirmistim o yuzden bana bagimli kalmiyor. Çok isim varsa onada sevdigi seyleri veriyorum hadi şimdi sulu boya yap bende yemek yapayım veya biraz islerimi yapayım bitince tekrar seninle istediğini oynacagiz gibi. Eğer inatlasip hic oyun oynamak istemezse ben onun oyuncaklarıyla oynamaya başlıyorum bir süre sonra bana katılıyor. Zaten uykusu yemeği babasıyla oynamasi derken günde bitmiş oluyor.
Sizde onun oyuncaklarıyla kendiniz bir oyun kurun o da oyunun nasil kurulduğunu görsün. Siz çocuk olun o anne olsun. Yönlendirin, yaptığınız her şeyi sesli onun duyacağı şekilde yapin bir süre sonra sizi taklit ediyor. Oyunlari kurarken de sesli bir şekilde bebek hasta olmus bu lego hastane olsun bu bebekte annesi bu da doktor bunu muayene etsin vs.. bir süre sonra kendisi de oyunlar kurmaya baslar.