- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
Yesss canım o dereceO derece ha dayanabilirim demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesss canım o dereceO derece ha dayanabilirim demek ki
Anladım bir İstanbul bir Eskişehir ananemde bana burdan bir koca bul da buraya yerleş diyor kolay sankiYok ben kalıcı olarak buradayım Evliyim..
Pis korkunç 20 lik dişYesss canım o derece
Doktor elime veriyordu uzak tut onu benden dedim Çok güldü banaPis korkunç 20 lik diş
Çok sağolun hemen gider alırım yarın az önce ağrı kesici içtim biraz daha iyi ama sabah başlar yine ağrısıEvde içecek olarak alkol varsa bir pamuğa bir parça koyup ağrıyan dişin üzerine koy. Normal pansumanlık alkol de olur ama yutma sakın.
Yarın ilk iş eczaneden xylocaine pump sprey al, ağrıyınca sıkarsın.Bir ara benim dişim böyle deli etmişti beni, çıkana kadar canıma okudu
Bende geçen sene kanal tedavisinde çok korkmuştum takıntılarım var doktorlar illallah etmişti ben çözüm için konu açtım o kadar dağıldı ki aman güzel oldu konuşuyoruz işteDoktor elime veriyordu uzak tut onu benden dedim Çok güldü bana
Bide ben dişçiye randevu almaya gittim işlemin yapıldığı gün Dişçinin yanındaki kadın tanıdık dı sen geçen gene geldin kaçtın dedimBak cerrah burda hemen yapalım dedi Anam param yok dedim olmadı Iltihap dedim olmadı Beni kündeye getirip ameliyat ettiler Bende doktoru canından bezdirenekadar soru sordum Aaaa bi bakdım çekmiş Eeee iyimiş dedim Moefinin etkisi geçinde Yandım Allah diye 15 gün gezdimAma artık çok rahatım bütün damağım ağrıyordu aynı damakda bi kaplaman var onun yüzünden oda ağrıyordu geçti ohhh missd
Ay ne şişmiştim içimi döktüm rahatladım
Kanal tedavisi nedirki be canım ben onları morfinsiz yapdırdım derrrmişimÇocukluğumdan beri çok gitmişimdir dişçiye çok sorunlu dişlerim Şimdi son bitane daha var kaplama olcak son olur inşBende geçen sene kanal tedavisinde çok korkmuştum takıntılarım var doktorlar illallah etmişti ben çözüm için konu açtım o kadar dağıldı ki aman güzel oldu konuşuyoruz işte
Allah'a şükür dişlerim çok iyi benim de en az problemli yerim daha erken gibi ya aman ihmal etme diş bu şakaya gelmezKanal tedavisi nedirki be canım ben onları morfinsiz yapdırdım derrrmişimÇocukluğumdan beri çok gitmişimdir dişçiye çok sorunlu dişlerim Şimdi son bitane daha var kaplama olcak son olur inş
Sonrada yaş 30 zaten damak yapılır
Elimden geleni ihmal etmeden yapıyorum azcık ağrısa hemen giderim artık tanıdık ya dişçi param var yok sağolsunlarAllah'a şükür dişlerim çok iyi benim de en az problemli yerim daha erken gibi ya aman ihmal etme diş bu şakaya gelmez
Ahbapsın desene töbe töbe istemsiz güldümElimden geleni ihmal etmeden yapıyorum azcık ağrısa hemen giderim artık tanıdık ya dişçi param var yok sağolsunlar
Eşimde bazen evlenmeden azına bakaydım keşke diyor Atım ya ben
Adamlar çocukluğumdan tanıyor düşün artıkOrtalama 10 yaşımda başlamış olsam 20 sene Acaba işlem görmemiş dişim varmıAhbapsın desene töbe töbe istemsiz güldüm
Vay sende bayağı bağlısın onlara yıllardır değiştirmediğine göre hep zorluklar üzerine kurulu zatenAdamlar çocukluğumdan tanıyor düşün artıkOrtalama 10 yaşımda başlamış olsam 20 sene Acaba işlem görmemiş dişim varmı
Kardeşim erken yaşta çıkardı ama çok zor çıkardı,ateş,halsizlik,Ağrı dişin ağrısı kulaklarına Boğazı'na kadar vurdu ama çıkan Dişleri güzel çıktı o kadar ağrıya rağmen.Anladığım kadarıyla erken yaşta çıkaranlarda sorun olmuyor, geç yaşta çıkaranlar problem yaşıyor.
Bizim bu muhitin en iyi dişçisi bunlar canım karı kocalardı boşandılar ama hala birlikde çalışıyorlar.Vay sende bayağı bağlısın onlara yıllardır değiştirmediğine göre hep zorluklar üzerine kurulu zaten
Aa ne güzel anlaşıyorlar demek ki halaBizim bu muhitin en iyi dişçisi bunlar canım karı kocalardı boşandılar ama hala birlikde çalışıyorlar.
İltihap yok sanırım teşekkür ederim bugün önce ki 2 gün kadar ağrımadı en kısa zamanda gideceğim diş hekimine sağolunelime metal bir kaşık al ve arkası ile vur dişine çok acırsa bil ki iltihap vardır hemen diş hekimine git ve antibiyotık yazdır yoksa dahaa çook çekersinn
Anlaşmak zorundalar herkes onlar için gidiyor oraya biri işi bıraksa onun bütün müşterileri kayarAa ne güzel anlaşıyorlar demek ki hala
Doğru çok oldu dağılalı toparlayamadıkAnlaşmak zorundalar herkes onlar için gidiyor oraya biri işi bıraksa onun bütün müşterileri kayar
Sencede bu konu biraz dağılmadımı