Birde şunu anlayamadım ben, madem altlık üstlük söz konusu, sonuçta sizin üstünüz var, patronunuz var, siz nasıl patronunuzu yok sayabiliyorsunuz, illa çıkacak diyebiliyorsunuz. Sizinle beraber çalışıyorsa bile, bir kişinin hangi statüde çalışacağına ,çalışıp çalışmayacağına siz nasıl karar verebiliyorsunuz. Sonuçta çok hatalıda olsa, hiçbir işe yaramıyor bile olsa, büssürü yanlışlar bile yapıyor olsa, birinin çalışıp çalışamayacağına karar verebilecek olan siz değilsiniz ki. Nasıl bu kadar resti çekebiliyorsunuz patronlarınıza anlayamadım. Ki sonuçta patronlarda zaten kızı işten çıkarmamış. Onlar böyle bir karar verebiliyorsa, kusura bakmayın sizin kararınızı beğenmedim deme şansımız ve lüksümüz var mı bir iş yerinde. Karşıdaki sonuna kadar hatalı bile olsa, böyle bir lüksümüz yok. Ayrıca arkadaşın sizle ilgili bir sıkıntısı varsa ve bunu sizle halledemeyecekse, siz nasıl resti çekip ben bunu istemiyorum diyebiliyorsanız, böyle bir hakkınız var ise , o şahsında sizin bir üstünüzle konuşup derdini halletmeye hakkı var. Sizle halledemeyeceğine göre.
Ben olaya sizin tarafınızdan da bakmaya çalışıyorum ama kendi adıma tavıra yine hak veremiyorum. Ancak şuna hak verebilirim, beğenmeyebilirsniz, beraber çalışmakta istemeyebilirsiniz, ama patron moduna girip işten çıkarma moduna giremezsiniz bence.