- 24 Ekim 2019
- 7.109
- 40.950
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet Ankara da şehir dışına yakın bir yerde yaşıyorum.her yer hayvanların rahatı için müsait burada.kulübeleri var gezme dolaşma alanları çok fazla.yiyecek içecek su problemleri asla yokk.herkes ilgileniyor.ama a101 e girmeleri gerekiyormuş orasını çözemedim işteCeycey Ankara'da mı yaşıyorsunuz?
Annemin evi de bahsettiğiniz gibi. Nedense sanki oradan yazıyormuşsunuz gibi hissettim
Konuyla ilgili aynı korkulara,aynı fikirlere sahibim belki de ondandır.
Hayvanları uzaktan sevenlerdenim malesef korkum daha baskın.
Korkuyor olmamızı beğenmiyor
Sizin begenmeme luksunuz oldugu gibi benim.de yok degil mi sevgili pinhan
Onu çözmek zorevet Ankara da şehir dışına yakın bir yerde yaşıyorum.her yer hayvanların rahatı için müsait burada.kulübeleri var gezme dolaşma alanları çok fazla.yiyecek içecek su problemleri asla yokk.herkes ilgileniyor.ama a101 e girmeleri gerekiyormuş orasını çözemedim işte
aynı yılandan korkan fareden korkan insanlar gibi köpeklerden korkmamızı neden anlayamıyorlar ben de ona şaşıyorum.sevmiyoruz demiyoruz ki korkuyoruz diyoruz.ben mecbur muyum her gün korka korka dolaşmaya markete bile gitmeye çekinmeye?atm nin yükseltisinde oturuyor yahu 50 kilo köpek.para çekebilirsen çek haydiKorkuyor olmamızı beğenmiyor
Korkmakla sevmemenin bambaşka şeyler olduğunu anlamak konusunda zorlanıyor
Hadi iyi akşamlarSizin begenmeme luksunuz oldugu gibi benim.de yok degil mi sevgili pinhan
Senin hayvanlardan korkmana yada bir baskasinin korkmasina kimse yorumlarda bir sey demedi ki, orada burada kendinize destek olacak birilerini ariyorsunuz bence komik olan sizlersiniz. Orada o kadar sey yazacagana benim yazdiklarimi okusaydin ne demek istedigimi anlardin. Korkmak baska bir sey gitsinler baska yerde yasasinlar demek baska bir sey. Cocugunuz da var ayrica saniyorum, hayvan sevgisini ona da asilarsaniz ileri de cok saglikli ruh hali olur cunku. Onlar icin hayat o kadar zor ki, hani oturdugunuz yerden soyle olsun boyle olsun demekle olmuyor. Ben bunu anlatmaya calisiyorum. Face'de hayvanlarla ilgili sayfalari takip etmenizi oneririm cunku bilmediginiz bir sey hakkinda fikir sahibi olursunuz.aynı yılandan korkan fareden korkan insanlar gibi köpeklerden korkmamızı neden anlayamıyorlar ben de ona şaşıyorum.sevmiyoruz demiyoruz ki korkuyoruz diyoruz.ben mecbur muyum her gün korka korka dolaşmaya markete bile gitmeye çekinmeye?atm nin yükseltisinde oturuyor yahu 50 kilo köpek.para çekebilirsen çek haydi
Hayir tesadufen gordum, ortada sikayetlik bi durum yok. Kendisi inceler zaten. Polimik nerede? Sizin yaptiginiz davranis cocukca sadece. Okudugunuzu anlayin once lutfen. Ayrica bana "bu" diye hitap edemezsiniz. Ben size oyle hitap etmedim cunku.Mune bu owll denen üye kendi özel geyik topiğimizde bile bizi izleyip yazdıklarımıza karışıyor ve buraya yazıyor. Polemiğe çekmeye çalışıyor devamlı ve hayvan sevmediğimiz şeklinde hedef gösteriyor bizi.çocuğuma kadar bulaşıyor. Nereden biliyor çocuğumun hayvan sevmediğini?
Mune hanım benim sahte hesaplarım varmış lütfen ortaya çıkarır mısınız bu hesapları ben de bileyim. Bunca yıldır sitedeyim bunu da duyacak mışım meğerısrarla polemik peşinde üye. Şikayetçiyim. Tek kelime yazmadım bugün kendisine ama ısrarla benle uğraşıyor. Lütfen ilgilenir misinizSevgili mune, kisinin sahte hesaplarla yazdigini dusunuyorum kendisini incelerseniz sevinirim, tesekkurler...
Mune hanım siteye giriyorum çıkıyorum bakıyorum hala bana yazıyorceza almışım haberim yok sahte hesaplarım varmış haberim yok. İlk vukuatım da değilmiş. Ne vukuatlarım varmış benim haberim yok. Bu üyeyi ilk kez bu konuda gördüm. Amacını yeminle anlayamadım mune hanım. Daha neler göreceğim bu sitede nelere şaşıracağım bilmiyorumPardon, "inceler misiniz" diyorum ama tabi ki bu insanlarin da kendine ait ozel hayatlari var degil mi sevgili ceycey. Gormezden geliyorum artık seni burasının kadınlar klubu oldugunu biliyorsundur umarim cocuklar klubu degil Ceza aldiginda sahte hesaplar almissin sanirim ilk vukuatin degil bu neyse, sana hayvan sevgisiyle dolu bi gun diliyorum ❤
Evcil kediler neden bahçeye çıkıp dolassinlar ben de bu öneriyi anlamadım.hayir bahce katinda yasiyor anlattigi kedi evini bile kafes seklinde anlatiyor.
dikkatli okuyun bence.
o kediler bahcede cikip dolasiyor mu onda bile supheliyim ben.
kedi evinin balkona uzantisi olacakmis balkondan kedi evine dolasicaklarmis.
sizce bu mantikli bir dusunce mi hayvansever olarak uzulmuyor musunuz o hayvanlara
Hepsi kısırlar .. Sokağa bırakma gibi bir durumum olamaz eve alışık bunlar ,sokak bilmiyorlar ..araba , köpek ,insan böyle tehlikelerden haberleri yok .Kısırlaştırma, yeniden sahiplendirmeden başka çözüm aklıma gelmedi evde bakılmaları için. Acaba apartmanın önüne kedi evlerinden alıp koysanız orada baksanız uygun olur mu sizin için, çünkü apartmanda yaşayan bazı insanlar sokakta yaşamak zorunda olan hayvanları bu şekilde soğuktan koruyorlar. Ya da apartman yakınlarında uygun yer varsa sağlıklı kedileri kedi evlerinde bakabilirseniz bir nebze yük kalkmış olur üzerinizden. Malum havalar soğuyor hayvanların soğuktan korunmaları gerek.
Kudra ben de seni severim de .Bakın siz de konu sahibi de biz hayvanseverlerden (lafta değil) bile tepki aldınız. Hepimiz elimizden geldiğince, kendimizce bişeyler yapıyoruz ama 15 tane canın bir apartman dairesinin balkonuna ya da adım atamayacakları bir kafese kapatılmalarının normal olmadığının da farkındayız. Problem çok uç noktalara kaymanız.