Merhaba. Bu buradaki ilk konum, ama çok uzun süredir yazılanları çizilenleri uzaktan okuyordum. Ve kk'da çok fazla öğretmen olduğunu farkettim o yüzden belki derdime çözüm bulabiliriz diye düşündüm. Ben edebiyat fakültesini 4. sınıfta bıraktım, hem kafamın edebiyatı almamasından dolayı hem de okulun evime çok çok uzak olmasından dolayı. Yanlış tercih zincirleme yanlışları beraberinde getirdi benim için. Yatay geçiş vaktini kaçırdım, tekrar sınava girdim 1 sene daha kaybettim. Ve bir şekilde bu sene ingilizce öğretmenliğini kazandım. Fakat edebiyatta aldığım derslerle eğitim dersleri tabii ki uyuşmuyor... Saydırabilirsem seçmelileri saydırabileceğim gibi görünüyor. Fakülteyi aradım, öğrenci işlerini aradım, 2 haftadır öyle bir telefon trafiğindeyim ki kimse benim sorularıma cevap veremiyor ben de evde kendi kendime bu böyle olsa ne olur şu şöyle olsa ne olur diye kurmaya başladım sonra aklıma buraya yazmak geldi. Benim okulumu erken bitirmem gerekiyor, hem okuyup hem çalışıyorum çünkü ve bir an önce mezun olmam gerek. 2 senede mezun olayım gibi ütopik hayallerim yok. Ama dönem kısaltıp kısaltamadığımı bilmiyorum. Bazıları eğitim fakültesinde stajdan dolayı 4 seneden önce bitmez diyor, bazıları da hayır ben yaptım bitiyor diyor. Bu konuda bir fikri olan var mı?
Edit: Amerikan Edebiyatını bıraktım Türk Dili Edebiyatını değil.
Edit: Amerikan Edebiyatını bıraktım Türk Dili Edebiyatını değil.
Son düzenleme: