Bir mucize gebelik hikayesi daha “lütfen vazgeçmeyin”

Yanlış yazmışım. Amh düşük FSH 15 ama çikolata kistim çok büyük. Ameliyat dedi yıllardır ameliyat olmamak için direndim amh daha da düşmesin diye ama maalesef yol gözüktü
FSH 35 45 ile olanlar bile cok fazla 15 yüksek bi rakam değilki 1 yumurta bile yeter olması için önemli olan kalitesi

gözünüz aydın okurken gözyaşlarına boğuldum sebepsiz infertilite 3,5 yıllık evliyim görünen bi problem yokken 2 aşılama 3 embriyo transferi tutmadı bekleyen embriyom var 2 tane daha histereskopi yapalım laporoskpi yapalım dedi doktor ama o kadar çaresiz hissediyorum ki bunlar olsa da olmayacak diye düşünüyorum yazınızla bir nebze de olsa umut buldum bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Cok guzel yazmissiniz, saglikla alin bebeginizi doktoru ozelden yazmaniz mumkun mu

Ne kadar mutlu eden bi haber bu. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah. Ben de 21 şubat cuma transfer oldum 5 mart test günüm inşaallah benim de yavrum tutunmuştur maalesef ki hiç bişey hissetmiyorum. Siz hissetmiş miydiniz son transferinizde

Okurken öyle duygulandım ki insaAllah pazartesi ayın 3 ünde bende güzel haberleri veririm. Sürecimi paylaşmak isterim.bir Türk filmi senaryosu da benden çıkar

Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah biliyorum yolumuz çok uzun ve zor ama Rabbim isterse herşey olur ramazan ayına girdik bol bol dua edin, Allah yapar kul da şaşar doktor da.

Rabbim size de nasip etsin inşallah açıkçası belirti olmuyo yani belirti dediklerimiz ilaçların yan etkisi meselea göğüs ağrısı olur diyenler vardı benim hiç olmadı,sadece belim ağrıdı birkaç gün bir de adet ağrım vardı ama tam adet gibi değildi yani özellikle alt karnımda birşey var ara ara geriliyo gibiydi sızlamalarım vardı. Benim adet dönemlerinde bacak sızlamalarım çok olurdu bu sefer de birkaç defa olmuştu.hiçbirşey hissetmeyen de var o yüzden takılmayın bol bol dua edin meryem suresini okuyun inşallah

Allah razı olsun canım. Amin inşaallah

Allah büyük benim tanıdığım rahmi olmayan bir hanım vardı kayinvaldesi üstüne zorla kuma aldırdı öbür hanımın kına günü bu fenalasiyor hastanede herkes şok karın boşluğunda bebek hemde erkek oldu.Yaradan için hiçbiriyle olmaz değil dua edin bende edeceğim insaAllah Rabbım en kısa zamanda sevindirsin hepimizi

Canım katil hücre tedavisi prograf mı

Bu güzel mübarek ayda rabbim kucagını sevinçle doldursun yürekden ve kalpden diliyorum
Umudunu dedıgın gıbı hıc kaybetme ol deyınce olduran Rabbimiz varken imkansız diye bişey yok

Bu güzel mübarek ayda rabbim kucagını sevinçle doldursun yürekden ve kalpden diliyorum
Umudunu dedıgın gıbı hıc kaybetme ol deyınce olduran Rabbimiz varken imkansız diye bişey yok
Hiç tanımadığım birinin bu saate bana dua ettiğini bilmek o kadar değerli ki kuş gibi oldum şuan çok mutlu oldum çok teşekkür ederim Rabbim canı gönülden isteyen dileyen herkese hepimize tez vakitte nasip etsin inşallah

Canım bebeğini sağlıkla kucağını alırsın inşallah bende 6 yilda 3 tüp bebek yaptım malesef sonuc alamadım umudum azaldı doktor arayışındayim sen nerde yaptırdın doktorun kim yazar misin

Allah razı olsun çok teşekkür ederim anlaşılmak desteklenmek dua almak o kadar kıymetli ki iyi ki varsınız

Reactions: etf
Canım bebeğini sağlıkla kucağını alırsın inşallah bende 6 yilda 3 tüp bebek yaptım malesef sonuc alamadım umudum azaldı doktor arayışındayim sen nerde yaptırdın doktorun kim yazar misin
Çok teşekkür ederim Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah :)kayseri acıbadem mustafa taş

Gözlerim doldu okurken, sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşun inşallah. Biz de 2,5 sene 3 transfer, yumurta çatlatma iğneleri derken güzel haberi alabildik. Öyle iyi anlıyor ve yürekten dua ediyorum

Aynı yollardan geçtim, sebepsiz interfitilite.. İnsan, keşke bir sorun olsa da çözümü bilsek diye isyan ediyor. Ama vazgeçmeyin, embriyonuz da varmış süper haber, bu sefer olacak inşallah, sizin için dua edeceğim.. benim en kaliteli embriyolarım tutmadı, diğeri tuttu.. bebişler zamanını kendi seçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…