Bir mucize gebelik hikayesi daha “lütfen vazgeçmeyin”

CNım hayırlı uğurlu olsun dilerim Rabbim bize de verir… doktorun ismini söyleyebilir misin burdan veya özelden

Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi süreçle tamamlasın inşallahDoktorunuzun ismini öğrenebilir miyim ben de aynı yollardan hala geçmekteyim

benim gibi sizde mücadele etmişsiniz ama bu maili yazdığınız gün ben son ümidim dediğim embriyomun bana tutunamadığını beni bıraktığını öğrendim emek harcayıp çok isteyen hiçbir kadın bu acıyı yaşamasın 39 yaşında 2015 ağustos ayında evlendim yaşımdan dolayı eylül ayında doktora gittim ve miyom tespit ettiler bununla ilgili gittiğim bütün doktorlar aynı şeyi söyledi bu miyomlarla hamile kalamazsın kalsan bile düşükle sonuçlanır açık ameliyat olman gerekir dedikleri için 2015 kasımda ameliyat oldum ve ameliyat sırasında hamileymişim doktor fark etmedi ocak ayında kürtaj oldum ameliyat sırasında sol yumurtalığımda zarar görmüş. 8 ay sonra tüp bebek denemelerim oldu tutmadı o kadar yollardan geçtim ki tam tüp bebek tedavim sırasında mücize gerçekleşti 43 yaşında doğal yolla hamile kaldım kalp atışlarını duyduk adeta dünya bizim oldu kontrole gittiğimde kalbi durmuştu. bu seferde doktorum bende kan pıhtılaşması olduğunu bildiği halde kan sulandırıcı iğne vermemişti.kürtaj olmak zorunda kaldım.bununla beraber 6 kimyasal gebeliğim daha oldu. arada tüp bebek tedavileri 10 yıl mücadele ettim. ankarada akapunktur ve serum tedavisi gördüm her hafta gittim bir sene boyunca bir tane olan embriyomun yanına birtane daha olsun diye ama olmadı elimde son ümidim buydu oda olmadı((

Çok üzüldüm candem35 Rabbim çok büyük inşallah en yakın zamanda mucizesini gösterir Rabbim…çok savaşmışsınız çok mücadele etmişsiniz ama Allah’dan umut kesilmez. Allah yapar,kul şaşarmış.üzmeyin kendinizi inşallah en yakın zamanda çok güzel haberler alın

Cok üzüldüm nasıl test filan yapmaz ameliyat öncesi çok garip tecrübesiz insanlara gelmek çok kötü rabbim emeklerinin karşılığını verir inş cnm

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşbende bugün çok kötüydüm doktora gitmiştim şimdi buraya girdim tüp bebekler ilgili araştırma yaparken şenin yazına denk geldim ümit oldun banada Allah gönlüne göre versin canım benim

Allah razı olsun gul3421. Rabbim en yakın zamanda size de bu sevinci yaşatsın inşallah. Transferden sonra bol bol meryem sureesi yasin ve fetih suresi dinledim, öncesinde de 4444 defa okunan Salatı Tefriciye okudum.Rabbim dualarınızı kabul etsin bol bol dua edin

Canım Ezgi bebeğini sağlıcakla kolaylıkla keyifle kucağına almak nasip olsun sana, çok şükürler olsun Rabbim nasip etmiş bugünleri darısı bize inşallahbu arada ağlaya ağlaya okudum yazdıklarını. Bi yakınımızın bebek mevlidine gitmiştim ilahilerle bebeği kucaktan kucağa dolastiriyorlardi, bebek benim kucağıma geldiğinde o an düşüp bayilacaktim sanki gözyaşlarım istemsiz su gibi akiyodu, herkese rezil oldum herkesin acıyan bakışlarını gördüm bebeği yanimdakine verip banyoya gidip dakikalarca ağladım çıkamadım.

Cevremdeki insanların evlatlık alın sözleri,Allah vermiyo demekki hayirli değilmiş deyip umutlarını ve benim umudumu kesmeleri daha yazacak okadar şey var ki ama ben yazdıkça aglamaya devam edicem. Çevremde herkes umudunu kesse de ben hiç kesmedim cansız yumurtaya can veren Allah bize de yaşatacak o mutluluğu ben inanıyorum.

Okuyan kizkardeslerim siz de umudunuzu kesmeyin bir gün hepimiz bebeğimiz kucağımızda buraya bebegimizle ilgili konular acicaz. iyiki varsiniz iyiki burası var hepinize kocaman sarılıyorum

Sedoskoo inan sana sarılmak istedim şuan canım benim…çok teşekkür ederim yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki…ah bu toplum.sürecimiz zaten zor mücadelemiz zaten çetin bir de üzerine yolumuza taş koyanlar var.onları Allah a havale ediyorum Rabbim elbet verecek elbet muradımıza ereceğiz ben bu mücadeleyi veren herkes için inanıyorum buna Rabbim seni de çok mutlu etsin tez zamanda inşallah güzel olacak canımmm

Amin inş canım benim

İnşallah bende Allah'a bıraktım o en güzelini bilir.Cok teşekkür ederim desteğin icin bizi biz anlarız ancak

Adını vermeyeyim ancak benim gibi yumurta rezervi ve kalitesi azalmış hastalarda kullanlıyormuş. Yan etkilerinin olduğunu da söyleyenler var ancak bana çok az mini doz uygulanmıştı.çok şükür etkisi oldu
Merhaba

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende yıllarca bekledim ama her sene defalarca kayıp yaşadım. Şükür sonunda rabbim nasip etti. Hatta şuan 2. Bebeğime hamileyim. Rabbim verecekse zamanı varmış. Biliyorum şuan imkansız gibi geliyor olabilir ama zamani var her şeyin

Ağladım resmen.. Allah sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin lütfen bana da dua edin bebişim olsunn

Allah razı olsun gerçekten insan inanamıyomuş sürekli aklımda sürekli :)Rabbim sizin de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım çok mutlu oldum Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah ama madem iyi bir dr lütfen paylaşın ki araştıran sorgulayan çaresiz kalan umut arayan kardeslerimizde faydalansın burda Dr adı yasak değil diye biliyorum bende Kıbrıs'ta başlıyorum bir kaç gün sonra yumurta toplama işlemi için gideceğim Allah'ım kısmet ederse ama olaki olmadı umut olmuş madem bu Dr ona bende gitmek isterim Allah'ım kimsenin emeğini boşa cikarmasin içinde bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…