Bir mucize gebelik hikayesi daha “lütfen vazgeçmeyin”

Hayırlı uğur olsun inşallah sizin de :) çok teşekkür ederim evet yasak değilse paylaşayım kayseri acıbadem Mustafa taş :)

Gözlerim dolarak okudum... Sizin adınıza çok sevindim. Mücadelenizi tebrik ediyorum. Rabbim evladınıza sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin. Bizim gibi mücadele edenlere de hayırlı, sağlıklı evlatlar bağışlasın.

Hayırlı uğur olsun inşallah sizin de :) çok teşekkür ederim evet yasak değilse paylaşayım kayseri acıbadem Mustafa taş :)
Evet duydum adını Istegram da reklam da gördüm Allah'ım herkesin emeğini boşa cikarmasin ben aradım orayi benim eşim yurtdışında sperm dondurma işlemi yapmıyorlar onunda gelmesi çok zor onun için bizim sperm dondurma işlemi yapıp tedaviye kendim başlamam gerektiği Türkiye'de kaç yerle görüştüm dediğiniz yeride aradım sağlıklı sperm dondurma yapmiyorlar

Hayırlı uğur olsun inşallah sizin de :) çok teşekkür ederim evet yasak değilse paylaşayım kayseri acıbadem Mustafa taş
Ağladım resmen.. Allah sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin lütfen bana da dua edin bebişim olsunn
inşallah Rabbim en yakın zamanda size de nasip etsin dualarım sizinle

Gerçekten iyiki bu forum var çünkü insan aynı acıyı yaşayanlarla daha rahat paylaşıyor bende o kadar emekle hamile kaldım ama maalesef kese boş bu cuma da bebeğim görünmezse yeniden başlayacak mücadelem gerçekten en çok eşime baba oluyorsun diye sürpriz yapmak istemiştim aileme vs ama maalesef bu da benim sınavım rabbim nolur en kısa zamanda tüm bekleyenleri evladına kavuştur sizi de çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin Allah

Sağlıkla devam etsin gebeliğiniz inşallah. Tedavi şeklini okurken ben de kesin Mustafa Taş dedim.Tedavim olumlu fakat ona rağmen olumsuz çok yaklaşımla karşılaştım. Ne güzel sizi mütmain etmişler her türlü adınıza çok sevindim ama özellikle hemşire ekibi ordaki ilme yakışmıyor maalesef. Ben de bunları belirteyim ki tercih etmek isteyen arkadaşlar ona göre kritik yapsın.

Çok üzüldüm Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Malesef bu süreçte bizi bizden daha iyi anlayan olmuyor. Keşke insanlarda biraz merhamet biraz empati biraz da ince düşünce olsa. Rabbim büyük inşallah yeniden nasip etsin çok teşekkür ederim inşallah

Allah razı olsun inşallah sizin de tedavinizin olumlu olmasına secindim :) benim ilaç hemşirem ilgilenen hemşireler vs çok iyiydi özellikle ilaç hemşirem dilanur hanım çok özenliydi ancak kötü deneyimlemenize üzüldüm

Teşekkür ederim bu arada bir şey sormak istiyorum. Kan sulandırıcıyı günde kaç verdi hoca size acaba?

Dr unuzun ismi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…