Bir mr Boyu Hatrlayalm...

ben süheylaya gönderdim bugün gerçi istediğimi bulamadım öyle olunca başka birşey aldım aceleyle çıktık zaten bide bugün göndermek istedim yoksa çok gecikecek diye ama sonrasında sühoşun hediyesini göndereceğim bakalımmm

ben bu akşam kargoya verdim ADA bebeğin hediyesini :)

umarım hoşuna gider...

süheyla nerelerdesin kuzumm gelmiş olması lazım hediyenizin yoksa kargoda bişeymi oldu artık ben kargodan korkar oldummmm

ben de yarın yolluycam da şimdi ptt den yollsam normal gider dimi? yani diğer firmalardan ne farkı vardır ki acaba?

ayşincim hiç bir farkı yok canım yollayabilirsin.
bende bugün bakıcam alyacığıma.almadanda dönmicem inşallah.
inşallah bulucam.azimliyim:lepi:

böcüğümmmmmmmmmm ben aldım hediyemi bugun veriyorum kargoya çok aradım ama şöyle istdigim gibi bi ilginç bi hedaye bulamadım ama aldıklarımda çok hoşuma gitti bugun yolluyorum sanaaa :lepi:

biz de bugün kayrayla çıkıp hediyemizi kargoya verdik:lepi: valla kız bebekler için ne çok seçenek var... nisana hediye seçerken çok zorlandık. kayranın yemeye çalıştığı şeyi aldık en sonundakaydirigubbakcemile3(rengi beğendi oğluşum herhalde) umarım severek kullanırsınız canım.

Son düzenleme:
eveeeeeeeeeeeetttttt bizim hediyemiz geldi Ata bebekten :KK70: biz de biraz önce kargoya verdik hediyemizi umarım beğenirler :KK70: bir ömür boyu hatırlatır inşallahzemuszemus

Bizim paketimizin geldigine dair postanaeden mektp geldi yarindan itibaren alabiliyoruz yaRIN gidip aliyoruz bizde paketimizi gönderdik persembeye orda olurrr sehnaziimmm

böcugum yarın evde ol ups kargoya verdım canım yarın elınde olcakmıss umarım begenırsınn :)))

biz de bugün kayrayla çıkıp hediyemizi kargoya verdik:lepi: valla kız bebekler için ne çok seçenek var... nisana hediye seçerken çok zorlandık. kayranın yemeye çalıştığı şeyi aldık en sonundakaydirigubbakcemile3(rengi beğendi oğluşum herhalde) umarım severek kullanırsınız canım.

Çok teşekkür teyzesi Nisan çok beğenicek :)a.s.

çok teşekkür ederiz diloş teyzesi gesin hediyemiz hemen koyalım buraya.
bzde aldık dün alyayı bananneye bıraktım çok aradım ama samsunun azizliğine uğradım istediğim gibi bir şey bulamadım.inşallah aldıklarımıda beğenir alyacım..
senin içinde çok özel bişe aşldım:)))

çok teşekkür ederiz diloş teyzesi gesin hediyemiz hemen koyalım buraya.
bzde aldık dün alyayı bananneye bıraktım çok aradım ama samsunun azizliğine uğradım istediğim gibi bir şey bulamadım.inşallah aldıklarımıda beğenir alyacım..
senin içinde çok özel bişe aşldım:)))

bizde çok tşk ederiz gülşah teyzesi sen alırsında biz begenmezmiyiz :)))
bizde sana özel bişey aldık ömür boyu bizi hatırla diyee :1hug:

X