- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh masallah hediyeler tamamlanmis hepsi güle güle giysin ins.bi biz kaldik galiba bende pazartesi yolluyorum hediyemi ins,gec kaldik biraz (
sorma ben ilk defa bugün alışveriş çıktım... netten almak istemedim gideyim ben seçeyim istedim.. kociş gene kıskandı bana bile netten söylüyon diye kaydirigubbakcemile3....
defne doğduğundan beri hatta 7 aylık hamileliğimden beri ilk defa yanlız çıktım... ek besine geçtik ya verdim meyveyi kocişin eline aldım anahtarı çıktım.. müziğie açtık bii ıyi geldi sormayın....:lepi:....
özlemcim... yalvar yakar kocişe pzt yollatabiliyorum kargo bilgilerini özelden atarım.a.s.
aslıcım ben aldım canım benettondan aldım.aynısının pembe sarı renkleride vardı.alyayada sarısını aldım ama hiç bişeye yaramayacak zzaten denize giremiyor..
benettonun malı değil burdaki benetton çeşitli markaları birarada satıyor.
istersen alayım yollayayım sanada cidden bak
bızım hedıyelerımız geldı
bu hedıye kutumuz
bu oglumun resmının oldugu bardak
buda ayakkabılarımız
bu kalplı saatımız
bu tişörtumuz
kırmızı salopedımız
bunlarda benım kolyelerım
[/urlmeltem çok tesekkur ederım canım ellerıne saglık sende bızım ıçın çok ozelsın bızde senı sevıyoruz canım arkadasım can yoldasım]
bızım hedıyelerımız geldı
bu hedıye kutumuz
bu oglumun resmının oldugu bardak
buda ayakkabılarımız
bu kalplı saatımız
bu tişörtumuz
kırmızı salopedımız
bunlarda benım kolyelerım
[/urlmeltem çok tesekkur ederım canım ellerıne saglık sende bızım ıçın çok ozelsın bızde senı sevıyoruz canım arkadasım can yoldasım]