Bir mr Boyu Hatrlayalm...

elanin kiyafeti süper olmus güle güle giysin
ata bebeginkilerde cok güzeller kolyeyi cok begendimm
emelcigim zaten sana msn dede söylemisdim hepsi süper diye ama doganin üsdünde görünce dahada bi bayildim güle güle giysin tüm bebenislerimiz

melekcigim cnm evet ne güzel ayni tarz seyler yolamisiz bizde sibosumla kalp kalbe karsi demekki

oyy ne güsel şeyler almışsınız hepinizin yüreğine sağlık ben de koyam Atamın kızıma aldığı süper miniyi :)))) ama ben bu mayodan istiyom nerden bulurum kim kime almış markası nedir acele cevap bekliyom ona göreee öptüm gıdılardannn

aslıcım ben aldım canım benettondan aldım.aynısının pembe sarı renkleride vardı.alyayada sarısını aldım ama hiç bişeye yaramayacak zzaten denize giremiyor..
benettonun malı değil burdaki benetton çeşitli markaları birarada satıyor.
istersen alayım yollayayım sanada cidden bak

oh masallah hediyeler tamamlanmis hepsi güle güle giysin ins.bi biz kaldik galiba bende pazartesi yolluyorum hediyemi ins,gec kaldik biraz :KK43:(

oh masallah hediyeler tamamlanmis hepsi güle güle giysin ins.bi biz kaldik galiba bende pazartesi yolluyorum hediyemi ins,gec kaldik biraz :KK43:(

sorma ben ilk defa bugün alışveriş çıktım... netten almak istemedim gideyim ben seçeyim istedim.. kociş gene kıskandı bana bile netten söylüyon diye kaydirigubbakcemile3....

defne doğduğundan beri hatta 7 aylık hamileliğimden beri ilk defa yanlız çıktım... ek besine geçtik ya verdim meyveyi kocişin eline aldım anahtarı çıktım.. müziğie açtık bii ıyi geldi sormayın....:lepi:....

özlemcim... yalvar yakar kocişe pzt yollatabiliyorum kargo bilgilerini özelden atarım.a.s.

sorma ben ilk defa bugün alışveriş çıktım... netten almak istemedim gideyim ben seçeyim istedim.. kociş gene kıskandı bana bile netten söylüyon diye kaydirigubbakcemile3....

defne doğduğundan beri hatta 7 aylık hamileliğimden beri ilk defa yanlız çıktım... ek besine geçtik ya verdim meyveyi kocişin eline aldım anahtarı çıktım.. müziğie açtık bii ıyi geldi sormayın....:lepi:....

özlemcim... yalvar yakar kocişe pzt yollatabiliyorum kargo bilgilerini özelden atarım.a.s.

AÇTIK kim??? o kadar alışmışım ki defneyle çoğul konuşmaya özerkliğim kalmadı...opuyorumnanaktan

aslıcım ben aldım canım benettondan aldım.aynısının pembe sarı renkleride vardı.alyayada sarısını aldım ama hiç bişeye yaramayacak zzaten denize giremiyor..
benettonun malı değil burdaki benetton çeşitli markaları birarada satıyor.
istersen alayım yollayayım sanada cidden bak

canımın içi teşekkür ederim ben hele bir bakayım marmaristeki benetton a bulamazsam tam marka alırım senden bebeeemmmm saolasınnnnnn:asigim:

emelcigim güle güle kullan hediyelerin süpermis papatyama cok yakisacak eminim ki ,meltem cigim sende cok zevkliymisin cok hos seyler almisin cnm

Meltemmm cok güzel seyler almissin ... Kesene bereket!! Güle güle kullanin emelcimm!

emelcim harika kıyafetler bunlar.güle güle kullansın paşam kırmızı tuluma bayıldım özelliklenn.
kolyelerde çok şık.çok beğendim gerçektende.güzel günlerde kullanın inş
meltemcim kesenize bereket sizinde..harika seçim

bayan vileda(takılıyorum alınma mujuk:) hediyelerin gelmiş güzel günlerde kullan canım :))))

Son düzenleme:
özlemcım çok tesekkur ederım canım sen bebek dogurunca bızde ufak bırseyler gondermek ısterız

dılegım bayan vıledan kurban olsun sana aslımızımı saklıyacaz sekerım valla öyleyım ablamda bana elektrık süpürgem der:kedi:
fusunum o bardaktan ılham aldık bızde bugun kocısle saat yaptırcaz oglumun resmı olcak ıçındeopuyorumnanaktan

X