Bir mr Boyu Hatrlayalm...

Sehnazim kolyemi taktim sen gördün zaten , Rüyanin cicilerinide giydiricem ama biliyorsun takintimi her ne alirsam alayim yikiyorum ilk öncee hehe... yikadiktan sonra ilk isim giydirip foto cekmekkk

Sehnazım elıne saglık Çok guzel cıcıler (sankı onceden gormemıs gıbı yapım) bayıldım hepsıne ruyamada Çok yakısacak emınım

sibelciğim rüyanın cicileri çok güzelll şehnaz teyzeside çok zevkli ellerine sağlıkkk

kızlar cicilerimiz geldi..hepsi çok güzeller fotoları ekliyorum şimdi..ben yazana kadar siz yazmayın emi..

hediye paketimiz harika..çok beğendim:asigim:

1200.jpg

bu pantolonumuz..

1208.jpg

bu gömleğimiz

1211.jpg

bu yeleğimiz minicik ön görünüşü

1215.jpg

bu da arkadan..

1221.jpg

hediyeleriniz çok güzelmiş gülşahcığım güle güle giysin alyam sağlıkla inşallah dilekciğim seninde ellerine sağlık

bunlarda benim hediyelerim:asigim:

1227.jpg

buda içinden çıkan:asigim:

1235.jpg

işte bunlarda benim..:asigim:

1232.jpg

senin hediyende çok şıkmış gülşahcığım sende güle güle kullan

ayyyy süper paketler maşallah ne güzel hazırlamışsın Dilekcim eline sağlık.Sizde güle güle kullanın Gülşah

ule esma zıçtın ule mesajların içine.hepsini ekledikten snra yazsaydın ya:mymeka:
neysem bi daha olmasınopuyorumnanaktan
dilekcim hepsi çok güzeller çok sağol canım gerçekten çok beğendim..yerleride çok güzel.çok yumuşak kumaş..ve çok modernler elinize alsanız bitersiniz kızlar..çok beğendim alyacımada sağlık..kesenize bereket..
hediye paketini çok beğendim canım ben senin kadar güzel yapamdım öyle hemen elime geçen şeye koydum kusuruma bakma nolursun

çok sağol fusuncum..
dileki arıcam ama uyuyorlardır diye uyuyamıyorum..ay nolur uyumasınlar

dılegım hepsı çok guzel
alyam gule gule gıysın gulsahım senın hedıyelerınde çok guzel sende gule gule kullan

yuppiiiiiiiiiii ulaşmı hediyelerrrrrrrr begendıgıne çok sevındım bocugum guzel gunlerde kullanın inşallah

kızlar yorumlarınız içinde tşk ederimm a.s. a.s.

:lepi: hadi 2. çekilişi çekelim :roflol:

evet ya bunu daha sık yapalım derim ben..
emelim bu bantı çok beğenmiştim hatırlıyomusun?:)şansa bak..aynısından geldi..
çok sağolun kızlar alyacıma çok yakışacak eminim

seher hanım çok teşekkürler çok beğendim harika şeyler Kayra ya ve sana çok teşekkür ederiz.

X