• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir minik kedicik

Kedili0983

su yolunu bulur
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
3.915
4.814
248
Merhaba , geçen hafta oğlumu okula bırakmış eve dönerken çok ince bir miyavlama sesi ve bir sürü havlama sesi duydum. Ne olduğunu anlamak için kafamı çevirip baktığımda minicik bir yavru kediyi sokak köpeklerinin kıstırdığını gördüm. Normalde çok korkarım sokak köpeklerinden sayıca fazla olduklarında ama birden o tarafa doğru koşmaya başladım tam o anda köpeklerden biri kediyi ağzına aldı , nasıl yaptım bilmiyorum ama çığlık çığlığa bağırarak ağzından yavruyu kurtardım öyle yüksek sesle bağırmışım ki insanlar camlara çıktı , 1-2 kişi de köpekler bana saldırmak üzereyken yerden taş atınca köpekler kaçtı. Elimde minicik bir can baygın kala kaldım. Hemen veterinerine gittim şükür bir şey olmamış. Bir sahip bulurum diyerek miniği eve getirdim. Kocam karşı çıktı çünkü evde zaten kedimiz var. Neyse ben 1 haftadır miniğe sahip arıyorum ama yok çünkü cins değil sokak kedisi. Evdeki kedimiz 1,5 yaşında sürekli miniğe saldırıyor 1-2 kez çok fena ısırdı, kocam surat asıyor bu misafirlik uzadı diyor. Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum😞. Belediyeyi aradım alırsak ölür çok küçük diyorlar. Sahip bulamadım. Millet bulduğun yere bırak diyor , nasıl bırakırım 1-2 gün sonra havalar buz gibi olacak. Bulunduğum yerde öyle hayvan sever bir yer değil. Görseniz öyle tatlı ki sırtında da kalp izi var. Sosyal medyada da paylaştım ama ne yazık ki sonuç alamadım. Var mı bir önerisi olan ?

Eklentiler

• A3BA3980-8CF1-4CBE-9BC7-F4920D172527.webp
    A3BA3980-8CF1-4CBE-9BC7-F4920D172527.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 117
  • 97B9E606-7889-4C49-B8B1-24BE194498B2.webp
    97B9E606-7889-4C49-B8B1-24BE194498B2.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 127
İnstagramda suzionlineblog ve '2kedi2aslan1ev' hesaplarına bebeğin fotosunu atın sahiplendirme oranları yüksek

Cesaretinize hayran kaldım. Bu cesaret boşa gitmemeli.

Çok duyarlı bir davranış sergilemiş ve yavrucağı ölümden kurtarmışsınız, bu duyarlılıkta birinin bu canı tekrar aynı yere bırakmayacağından eminim. O yüzden size sakın geri götürme ya da belediyenin bakımsız barınaklarına terket demeyeceğim, muhtemelen terketmeyeceksiniz de zaten.

İnstagramda hayvan sahiplendiren siteler var. Onlara yavrucağın fotolarını atarsanız size yardımcı olacaklardır. Bunlardan biri de “kesmeseker” adlı instagram sayfası. Bizimle de gelişmeleri buradan paylaşın olur mu?

Lütfen bırakmayın, kocanız neden kediniz oldugu halde anlayışsız bu kadar? onunla konuşun lütfen ve sizinle kalsın
Bütçe meselesi . 2 kedinin veteriner , mama ve kum masrafına girmek istemiyor . Özel bir koleje giden bir oğlumuz var giderlerimize biraz dikkat ettiğimiz bir dönemdeyiz:KK43:

Çok duyarlı bir davranış sergilemiş ve yavrucağı ölümden kurtarmışsınız, bu duyarlılıkta birinin bu canı tekrar aynı yere bırakmayacağından eminim. O yüzden size sakın geri götürme ya da belediyenin bakımsız barınaklarına terket demeyeceğim, muhtemelen terketmeyeceksiniz de zaten.

İnstagramda hayvan sahiplendiren siteler var. Onlara yavrucağın fotolarını atarsanız size yardımcı olacaklardır. Bunlardan biri de “kesmeseker” adlı instagram sayfası. Bizimle de gelişmeleri buradan paylaşın olur mu?
Şimdi yazdım dediğiniz sayfalara . Çok teşekkür ederim

Cins olmayabilir ama çok sevimli bir kedi gerçekten.
Takdir ettim gerçekten iyi cesaret.

Sosyal medyada yardım istediğim hiç bir hesap ne yazık ki paylaşımda bulunmadı bu minik can için çok üzgünüm

Back
X