- Konu Sahibi DarkAngellotti
-
o kadın eğer evlenmezse jandarmaya şikayet ettirip içeri attırcakmış kardeşimi aradım yaptım mı bu ihaneti bise söyle dedim ağlaya ağlaya evlenicem dedi
yazıklar olsun senın şerefine annenle kız kardeşlerin kapılarda kalcak onuda bizim yaptığımız o evemi getircen dedi siz gitmeyin nolur intihar ederim diyo sen saten benim gözümde öldün dedim,,
annem oğlum gözümün nuru o bakıcak bana diyodu hep
babm ben zamanında ayrıl dedim ama beni dinlemedi diyo..
kardeşimde diyo ki geldi dedi ki bak bu benim bi arkadaşımın kızı çok iyi dürüst bi ailesi var konuşun anlaşın dedi biz başladık haberim yoktu öğrendiğimde iş işten geçmişti intihar ederim dedi ben dedim sen demedin mi bu kıza benim aileme senı nası götürürm yüzüme tükürürler seni boğarlar dedim dedi ne dedi diyorum ailen istemiyosa olmasın benim suçum yok annem in yüzünden istemiyolarsa evlenmeyelim ama bırakırsan beni intihar ederim etek altından sopa yani, sevimli anlayışlı görünmeye çalışıyo benim salak kardeşimde hem pişman ağlıyo size ihanet etmek istemedim yüzü hep yerde kandırdılar beni babam oyun oynadı hyayatımı kararttı dıyo, sonrada kımse almaz onu daha ortada kaldı vicdan hesabı, dedim onlara gelince herkes vicdan bise gelince bi b.k yok alamazsın bu kadar dıorz biz dedim aklının ucundan geçirme alırsanda ne ölüme ne dirime bizim senden başka kimimiz vardı sen bise ne kadr düşkündün herkes öle bi babadan böle evlatlar diyip iç geçiriyolardı sakın dedim.. herkes bunca yıl arkamızdan güldü senınde öle ama sen en ağırını yaptın eğer evlenirsen,
iki yakanız bi araya gelmesin ne yerde ne gökte gün yüzü görmeyin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?