• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Mağaraya Çekilip Bur Lokma Bir Hırka Yaşayasım Var

Üzülme ya daha gencsin bakarsın hem bekarsın hem ne güzel uğraş didin olur bıseyler . Benımde sıkıntılarım var İnan napcamı bilmıyorum evlıyım dört ay sonra otuz oluyorum bide . Bekar olup hayatıma bir süte oyle devam etmek isterdim hıc evlenmemiş yani kandil günü doğru dua etmek lazım . Benımde işim YÖK su an altı yıl okudum kızım var ondan . İnşAllah işin olut mutlu olursun bana da dua edermisin
Üzülme ya daha gencsin bakarsın hem bekarsın hem ne güzel uğraş didin olur bıseyler . Benımde sıkıntılarım var İnan napcamı bilmıyorum evlıyım dört ay sonra otuz oluyorum bide . Bekar olup hayatıma bir süte oyle devam etmek isterdim hıc evlenmemiş yani kandil günü doğru dua etmek lazım . Benımde işim YÖK su an altı yıl okudum kızım var ondan . İnşAllah işin olut mutlu olursun bana da dua edermisin
Ederim tabi insallah sadece bu gece degil aklima geldikce dua ederim

Yasimi artik genc bulmuyorum bekarlikta bu durunda sans mi sanssizlik mi hic bilmiyorum aslinda evliligi istiyorum ama malumunuz artik gunumuzun erkekleri calisan kadin derdinde

Insallah Allah yuvaniza huzur mutluluk nasip etsin tez zamandada hayirli bir is nasip etsin

İŞKUR'a başvurdunuz mu? Yada belediyelerin meslek edindirme kursları var onları deneyin derim.
Mesela Kuaförlük kursları var onları düşünseniz ,güzellik sektörü büyük yada küçük şehir demeden fena gelir getirmiyor. Geç oldu demeyin bir tanıdığım 32 yaşından sonra kursa gitti epey de çabaladı şu an fena sayılmayacak bir geliri var.

Back