• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Mağaraya Çekilip Bur Lokma Bir Hırka Yaşayasım Var

Kabdiliniz mubarek olsun oncelikle ins. Su mubarek gunde allah kimin ne istegi varsa kaderine yazar.
Ins. O bekledigin yerden bir an evvel haber alirisn

Allah hayırlı kapılar açar inşallah tez zamanda. Şehir değiştirme imkanınınız yok mu yani kendi alanınızın popüler olduğu bir şehre yerleşemez misiniz.

Ailenizle mi yaşıyorsunuz? Yaşadığınız kucuk yerden daha büyük bir yere taşınma imkanınız var mı?

Bir arkadaş bahsetmiş, askeriyeye bayan personel diye, boya kilota bakılacak bir is degil arkadaşın bahsettiği, memur işçi gibi statülerde. Bir bakın bakanlığın ve kuvvetlerin sayfalarına.
Avon gibi firmalarin temsilciligi için de çevrem yok demişsiniz, network pazarlama için illa çevreye gerek yok, birçok kişi internet üzerinden üye buluyor. Avon gibi eski değil de Türkiye'ye yeni girmiş network pazarlama sirketlerine üye olursanız şansınız daha yüksek olur.
Maalesef baska bi sehire tasinma gibi bi durumumuz yok ailemin kurulu duzeni burada

Bu askeriyenin alacagi personeli askeri personel olarak zannetmistim ilk defa duydum kesinlikle bakacagim cok tesskkur ederim

Aynı sizin gibi düşünüyorum ben de bazen. Ben de edebiyat okudum, evde oturuyorum. Çalıştım ama kendi mesleğimi yapmadım hiç. Söylediğiniz şeyi aynen ben de söylüyorum, geç olan şey güç de oluyor. Geç olan şey, birşeye yaramıyor. Hayattaki her konuda bu böyle.
Maalesef bu zamanda kimsenin kendi meslegini yada idealindeki meslegi secme gibi bi sansi olmuyor artik kendi meslegindende vazgectim hatta asgari ucret olmasada olur yeterki duzenli bi isim olsun kafasindayim

Sizi çok iyi anlıyorum, hakikaten üzüldüm. Çevre koşullarını ve kendi koşullarınızı çok net anlatmışsınız, bu durumda maalesef önerilebilecek hiç bir şey düşünemedim. İçtenlikle Allah yardımcınız olsun demek istedim sadece.

Allah'ın mucizeleri bitmez, dilerim en kısa zamanda hiç ummadığınız bir tanesi de size nasip olur.
Allah razı oldun belki sizin yada icten dua eden birinin duasi vesile olur su mubarek gundede nasip olur

Gercekten 10 yila yakindir cok cabaladim cevremdeki cogu kimse seni taktir ediyorum diyor ama ben bi arpa boyu aldigimi bile dusunmuyorum

magraya cekilme. daha cok iş başvurusu yap. asgari ücret deme calış. psikonda düzelir.

Zaten basvuru yapacak pek bir yer yok olandada sansimi deniyorum eskiden gururumdan taviz vermezdim is icin kac kere baskaladini aradim kac kere baskalarinin kapisina gittim zorlayabildigim tum kapilari zorluyorum ve yoruldum

Kabdiliniz mubarek olsun oncelikle ins. Su mubarek gunde allah kimin ne istegi varsa kaderine yazar.
Ins. O bekledigin yerden bir an evvel haber alirisn
Allah razi olsun cumlemizin insallah

Allah su mübarek gunde kimin kalbinden her ne geciyorsa en hayırli sekildd nasip etsin insallah

Allah hayırlı kapılar açar inşallah tez zamanda. Şehir değiştirme imkanınınız yok mu yani kendi alanınızın popüler olduğu bir şehre yerleşemez misiniz.
Amin Allah razı olsun inşallah
Kesinlikle baska bi sehire tasinma gibi bir durumumuz yok zaten baska bir sehirede gitsdm ia bulup bulamayacagim muallak

Amin Allah razı olsun inşallah
Kesinlikle baska bi sehire tasinma gibi bir durumumuz yok zaten baska bir sehirede gitsdm ia bulup bulamayacagim muallak
Ozaman bir de esmaül hüsna ile gerçekleşen dilekler bölümü var dilerseniz bir göz atın. Form da gözüme çarpmıştı iş konusunda da dileği gerçekleşen arkadaşlar olmuş. Destek de verirler size.

Ozaman bir de esmaül hüsna ile gerçekleşen dilekler bölümü var dilerseniz bir göz atın. Form da gözüme çarpmıştı iş konusunda da dileği gerçekleşen arkadaşlar olmuş. Destek de verirler size.
Cok tesekkur ederim mutlaka bakacagim

İki yıllık mezun olduğunuzu yazmışsınız sanırım ilçe de oturuyorsunuz bence ücretli öğretmenlik icin şansınızı deneyin tecrübeniz olmasa bile olma ihtimali yüksek

İki yıllık mezun olduğunuzu yazmışsınız sanırım ilçe de oturuyorsunuz bence ücretli öğretmenlik icin şansınızı deneyin tecrübeniz olmasa bile olma ihtimali yüksek
Evet ilcedeyim fakat burda ogretmenlik mezunlari bile ucretli ogretmenlik bulamiyor var bi kac tanidigim oyle hala beklemedsler yani lisans mezunlari varken onlisans alacaklarini zannetmiyorum

Evet ilcedeyim fakat burda ogretmenlik mezunlari bile ucretli ogretmenlik bulamiyor var bi kac tanidigim oyle hala beklemedsler yani lisans mezunlari varken onlisans alacaklarini zannetmiyorum
Öyle düşünme canim herkesin branşı farklı oluyor ya o yuzden bazen lisans mezunu almazken önlisans alıyorlar ben daha önce yaptım o yuzden biliyorum branş önemli

Üzülme ya daha gencsin bakarsın hem bekarsın hem ne güzel uğraş didin olur bıseyler . Benımde sıkıntılarım var İnan napcamı bilmıyorum evlıyım dört ay sonra otuz oluyorum bide . Bekar olup hayatıma bir süte oyle devam etmek isterdim hıc evlenmemiş yani kandil günü doğru dua etmek lazım . Benımde işim YÖK su an altı yıl okudum kızım var ondan . İnşAllah işin olut mutlu olursun bana da dua edermisin

Back