• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

ada_86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
497
0
0
İçel Mersin
Arkadaşlar çoğunuz tanıyorsunuz beni.Kiminizle çok sık,kiminizlede azda olsa iletişim halinde olduk.Genelde ortak paydamız "burun" olmasına rağmen bi çok konuyuda paylaştık.
Bu topiği keşfetmeden önce rinoplasti benim çok uzağımda olan bişeydi.Sizler rinoplasti olmuş,memnun olan arkadaşlarda sanki başka bi dünyaya ait insanlarmış gibi geliyordunuz:) Sanırım bulunduğum çevrede estetik kelimesini hiç duymadığım,yaşayanda olmadığından olsa gerek.Dediğim gibi ütopik bi şey geliyordu rinoplasti her ne kadar olmayı çok istesemde.
Sonraları yakınlığınız,herkesin birbirine yol göstermeye çalışması ve destek olması o kadar hoştu ki,çıkarsız bi dünya vardı bu sanal alemde.
Hiç kimseyi ayırt etmeden "burun estetiği"topiğindeki Kulüp üyelerine,herkese çok TEŞEKKÜR ediyorum bu konuda;fakat benim için bu yola girmemde en büyük etkisi olan ve bana cesaret verip güzel şekilde moral veren,destek olan Nem ve Asilem'e ayrı ayrı Teşekkür ediyorum.Onlara minnettarım...Güzel yüreklerini açıp her soruma içtenlikle ve ayrıntılı cevaplar verdiler,yol gösterici oldular en başta.SAĞOLSUNLAR.
Allah'ım hepinizin o güzel gönüllerinize göre versin.
Evet başlıkta da dediğim gibi bu gece 00'da bi maceraya doğru yol alıcam Allahımdan bi mani olmazsa.
Macera diyorum;çünkü ailemin,çevremin,arkadaşlarımın hiç kimsemin haberi olmayacak.Bilseler asla müsade etmezler ve kompleksli olmakla suçlarlar:(
Sadece erkek kardeşimin haberi var ve onla gidecem arkadaşın yazlığına diye:) Bu maceranın şuan için en yakın tanıkları sizlersiniz.Kalpten yapılan duaya çok inanırım.Sizlerden 1defada olsa kalpten şu mübarek günlerde benim için dua etmenizi istiyorum.Allahım ameliyat öncesinde ve sonrasında işlerimi rast getirsin ve pişman olmayacağım,çok memnun kalacağım bi burun nasip etsin.Dokturumda buna vesile olsun inşllh.AMİİİN:)
Yarın sabah(çarşamba günü) hiç bilmediğim ve hiç kimsemin olmadığı bi yerde,Malatya'da olacağız erkek kardeşimle.Yarın hastanedeki ameliyat öncesi işlemleri halledip Perşembe günü ki ameliyatıma hazırlanacam.Allah'tan bi mani olmazsa da Perşembe ameliyat olacam.ilk alçılarımın çıktığı günde(sanırım salı yada çarşamba günü) evime dönecem aileme süprizle;)
İnşllh herşey dilediğim gibi gerçeklerşir. Ki eğer bi aksilik çıkarda olamazsam bi daha kulübe girmeyecem:( çünkü üzülürüm girersem.
Bu fırsat elime bi kere geçecek,Rabbim inşllh hayırlı ve güzel bi şekilde değerlendirmeyi nasip eder.Sonucumda inşllh "İYİKİ"dedirtir.
Anlatacaklarım bunlar Sevgili Arkadaşlar.
Bu uzun yazımı okuma zahmetinde bulunduğunuz,o temiz kalbinizle öncesinde bana destek olup paylaşım yaptığınız ve gerektiğinde yol gösterip önerilerde bulunduğunuz için herkese tekrar TEŞEKKÜR ediyorum.
"Dua edecek kadar güzel bi yüreğiniz yoksa TEMİZ YÜREKLİ kişilerden dua isteyin" der Mevlana.En azından bir defada olsa içten dua etmeniz ve dönüşümümün muhteşem olması:) dileğiyle...
HOŞÇA VE SEVGİYLE KALIN...
a.s.

forumda yeniyim ama yazılarınızı hep takip ediyorum bende 1 ay önce ameliyat oldum aklıma takılan her sorunun cevabı var burda(: öncelikle hayırlı yolculuklar diliyorum ağrısız sızısız ve en önemlisi istediğin gibi bi burunla tekrar aramıza dönmen dileğiyle,dualarımız seninle..

Dualarimiz seninle.. Sakin canini sikma emin ol pisman olmayacaksin.. Riskler alinmadan hayat gecmiyor, bunu cok guzel bir macera olarak dusun, bir hayaline kavusman da cabasi.. Insallah en kisa surede hizli bir sekilde atlat da aramiza don, yeni burunlarimizla laflayalim :)))

merhaba adacim allah isini rast getirsin canim, ama malatyaya bilge beye gidiyorsan hic merak etme
onu yaptigi cok burun gordum hepside birbirinden guzeldi. 100% eminim ben bu doktordan isini cok iyi biliyor keske bende ona gidebilseydim. icin rahat git superrrrr olcak sonra smurfincim sen demistin diyeceksin. sana iyi yolculuklar diliyorum ve guzel resimlerini dort gozlen bekliyorum. :)))))

Allah isini rast getirsin ve sana guzel burun vermeyi nasip etsin:smiley-cool:
hayirli yolculuklar

ayyyy hadiii bakalım şimdiden hayırlıı olsun en az benim kadar memnun kalırsın burnundan inş:)malatyada olsaydım inan hastahaneye gelirdim ama elazıgdayımm:)içini ferah tut herşey iyi olcakkkkkkkkkkkkkk hadi bakalım malatya yolcusu kalmasın:):):):):):):):)

Allaha emanet ol:) inşallah hersey yolunda gıder ve geri dönüşün muhteşem olur..bu mubarek ayda cokguzel dualar aldın umuyorumkı cokguzel olucak:)

Arkadaşlar hepinize ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR ediyorum.ALLAH RAZI OLSUN.dUALARINIZ BANA GÜÇ VERİYO,,EKSK ETMEYİN.ALLAHA EMANET OLUN.BU SON SATIRLARIM.İNŞLLH Bİ HAFTA SONRA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.İYİKİ VARSINIZ.GİDİYORUUUUUUUUUUUUUM

Ayyy cnm ya ben seni cok cok iyi anliyorum, bende bundan hemen hemen 3 ay once senin ki gibi bir yolculuk yaptim yanimda sadece esim vardi cocuklarimi anneme emanet edip gitmistim ve allahima sonsuz sukurler olsun ki hersey yolunda. Dualarim seninle cnm allahim gonlune gore verir insallah saglikli uzun omurlu guzel bir burunla geri donersin aramiza:)) Bilge beye yaptiriyorsun burnunu onun yaptigi burunlar cok basarili onun icin suphen olmasin bence. Allahin izniylen hersey cok guzel olucak cnm sen dualarini eksik etme, dualarimiz seninle:)

ada'cım dualarım seninle inan..inşallah cok güzel gecer amelyatın ki gecicek yani bak ben oldum bitti 2 ay bile oldu bilge bey cok iyi cok rahatlatıyo insanı sennde olup biticek hayırlısıyla:)

ada allah yardımcın olsun. hayırlısıyla inş. güzel bir burna kavuşacaksın. rabbim yardımcın olsun .dua edeceğim .

simdidne hayirlisi olsun canim ama ailenin rizasini alipta estetik ameliyati yaptir derim...
cok destekleri oluyor...
sonra estetik olur da sorun yasarsan ''bize sormadin, bize danismadan yaptirdin simdi ne olacagini sen dusun'' falan diyebilirler...

kızlar günaydıııın.
SizlereMalatya'dan sesleniyoruum:)Sabah 6da indim.Şuanda hastaneye gidecek otobüslerin mesaiye başlamamamış olmasından dolayı geldiğim otobüs firmasının bürosunda bekliyoruz garip garip kardeşimle:)
Bu satırlarımı yazıp kalıp gideceğiz.Ayy gittiğim yerlerde işim rast gidiyo çok şükür.internet cafe sordum,sizlere bilgi vermek için.Sağolsun Malatyalı yardımsever bürocu amca burda var diyip pc yi gösterdi.Yolculukta güzeldi.Malatya'ya dair ilk izlenimim güzel.Dualarınızı bekliyorum GÜZELLERİM.Anladığınız ve destek olduğunuz için SAĞOLUN.İYİKİ İYİKİ VE İYİKİ VARSINIZ.:)

Kızlar merhaba.Sabah hastaneye gittik.Hastane çalışanları ve Malatya insanları o kadar sıcaktıki anlatamam.Çok güzel yol gösterici ve ilgililerdi.Malatya'nın misafirperver insanlarından bi tanesi,yaşı bi teyze hiçkimsemizin olmadığını öğrenince kalmamız için evine davet etti,gelin bizim evde kalın dedi.Bneimd esenin gibi 2genç kızım var dedi:)Ve çok mazlum görünümlü o teyze çooook içtendi.Cebi ne kadar zenin bilemem ama gönlü çok zengindi.Beni bunun gibi karşıma çıkan çok örnek çok mutlu etti.Doktorum zaten süper biri ya.Telefonda konuşurkende bu kanıya varmıştım;ama yakındanda çok ilgili.15-20dk sohbet ettik.ilgilendi.Nasıl bi burun istediğimi sordu,resimler gösterdi falan.Neyse karar verdik birlikte.Ben işlemleri,kan tahlili,EKG,radyoloji falan yaptırdım.Saat 2buçuk gibi anestezi uzmanıyla görüşecm.Haydi HAYIRLISI:)
Bu arada yatış işlemlerimi sormaya gittiğimde çok şaşırdığım bişe oldu,istesem belki olmazdı,özel odada yatacakmışım:)Odaya gidip eşyaları yerleştirdik.12.kat,havalı falan.Ayyy süperdi ya.Kızlar bu duanın gücü olsa gerek,sağolun yaaa.Hatta ben şaşkınlıktan gidip yanlışlık olup olmadığını,özle oda talebimin olmadığını söyledim,ek ücret olurmu dedim:) Ay bu kadar güzellikler,işlerimin rast gitmesi şaşırtıcı ya.DUA işte.çok ŞÜKÜR RABBİME.
Hadi Güzellerim göreyim sizi,yarında dualarınızı birleştirinde güzel bi şekilde sonuçlanacak şekilde atlatayım şu ameliyatı.
Şuanda resim çektirmemiz gerekti,onun için çarşıya geldik.Resmimi çektirdim,2de çıkacakmış.Onu beklerken nete girelim dedik kardeşle sizlere rapor vermek için:) Burdanda kalkıp markete falan Malatya'nın kapalı çarşısına gideceğiz.
Durum bundan ibaret.Sanırım bundan sonra nete girme imkanım olmaz:(
Bana nolur dua etmeyi ihmal etmeyin.
Kendinize çok iyi bakın.iyi haberlerle dönmek ümidiyle.
HOŞÇA KALIN.

Ha bu arada kızlar Bilge Bey yarın ilk beni ameliyata alacakmııış:)
şu işlerim bitsin erkenden uyuyacam.Tabi heyecandan uyuyabilirsem:):):)Gece yolculukta hiç ama hiç uyumadım.Şuanda gözlerim kıpkırmızı,açmakta zorlanıyorum.Malatyada çoook sıcak,güneş adeta yakıyo:(
neyse güzeller öptüm sizleri.

ooooo ada valla gözlerim doldu yaaaa heycanlandım sanki ben yaşıyorum yazdıklarını. hadi abkalım işin rast gitsin inş hep böyle . rabbim yardımcın olsun. takipçinim.

Back
X