- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Evet dohru lazer azdırıyor ince tüyleri, ben hic yüzüme yaptırmadım lazer belki iğneliden başlarım direkt ama neka diye bir yeri tavsiye ettiler bana orası lazer yapıyor yüze ve kesin bitiyormuş cok iyiymis falan. Merkezi araştırdım iyi bir yer gerçekten ama yüzüme hemen yaptırmam sanırım once denemem lazımYüz için iğneli kesin cozummus.birde hiç alınmamış lazer epilasyon yapılmamış tüy ise daha çabuk bitiyormus.lazer epilasyon yüzdeki tüyleri çoğaltıyor.tuy olmayan yerde de tüy çıkıyor.
Alex nasıl bilmemde tek bildiğim ilk seans normal düşük atışla yapılır hani vücut nasıl tepki verir diye bkmk için ondan sonrakiler de kişinin bünyesine göre gittikçe artar kalın olması iyi ne kdr yüksek olsa derecesi o kadar etkili olur çabuk biter her lazer içinBen de lazere basladim.Kiz bana jiletleme kisalt dedi.Bide alex de en dusukte yapiyo.Tuyleri gormesi onemli seninkiler zaten kalin yuksek ayara gerek yok dedi.Yardimci olurmusunuz?
Gerçekten mi ya, ben her seansa 1500-2 arası falan ödüyorum, gecen gittigimde sırf bacak icin iste 750 kart 700 nakit dedi dedim 600 nakit vereyim bacağımda tüy yok benden bu kadar para istiyorsunuz anlamadım nasıl oluyor. kasada ıki tane kız var hepsi birden saldırdı resmen bana orada 50-100 liranın lafını yaptılar, kontrol seansı bile vermiyorlar, ben de bir daha gitmicem acıkcası. Kendilerini cok akıllı zannediyorlar, sinirlerim bozuldu asgari ücretle çalışan insanlar orada gelen geçeni kazıklamaya calısıyor tamam onlar da emir kulu zaten ama kac senelik müşteriye böyle davranılmaması gerektiğini Bilmeleri lazım, ve indirim yapabilecekleri oran var ya da açıp sahibi kadına sorabilirlerdi. Hani ben onlardan yüzde elli indirim istemedim bir 50-100 lira tolere edilebilir bir rakam. Tavırları hic hosuma gitmemişti ben de o yuzden artık gitmem oraya. Yeniköy’de bir lazerci zaten baska da yok sanırım bizim burada o yuzden böyle bir fiyat politikası benimsemişler herhaldeNe pahalı oralarda amann yarabbim
Burada biz lazeri size kıyasla çok çok ucuza yapıyoruz. 12 seanslık paket aldım 2000 TL sonra paket bitti seans başı tüm vücuda 150 lira ödedim ve öyle sadece çıkan yerler değil heryere komple atış yapıyor hatta bu sonda konuştum 100 lira yaptı banabide yani öyle merdiven altı yerlerde değil
2 bacak parasıyla bi o plips epilasyon cihazları oluyur ya onlardan alıp kendin yapsan daha iyi çok pahalı vala. Ben İstanbul'da bi kaç yerde de sormuştum sizde ki kadar uçuk değildi fiyatlar ya onlar tüm vücut a 600 700 istiyordu sizde ki sadece bacağa o parayı istiyor çok mecburi değilsen yaptırma orda Canm sen başka yerlere bak yakın il ilçeler olur yol parası versen gitsen gelsen bile bu kadar paran gitmezGerçekten mi ya, ben her seansa 1500-2 arası falan ödüyorum, gecen gittigimde sırf bacak icin iste 750 kart 700 nakit dedi dedim 600 nakit vereyim bacağımda tüy yok benden bu kadar para istiyorsunuz anlamadım nasıl oluyor. kasada ıki tane kız var hepsi birden saldırdı resmen bana orada 50-100 liranın lafını yaptılar, kontrol seansı bile vermiyorlar, ben de bir daha gitmicem acıkcası. Kendilerini cok akıllı zannediyorlar, sinirlerim bozuldu asgari ücretle çalışan insanlar orada gelen geçeni kazıklamaya calısıyor tamam onlar da emir kulu zaten ama kac senelik müşteriye böyle davranılmaması gerektiğini Bilmeleri lazım, ve indirim yapabilecekleri oran var ya da açıp sahibi kadına sorabilirlerdi. Hani ben onlardan yüzde elli indirim istemedim bir 50-100 lira tolere edilebilir bir rakam. Tavırları hic hosuma gitmemişti ben de o yuzden artık gitmem oraya. Yeniköy’de bir lazerci zaten baska da yok sanırım bizim burada o yuzden böyle bir fiyat politikası benimsemişler herhalde
Deneme atisinda dusuk yapti bakalim yarin gidicem nasil olacak?Alex nasıl bilmemde tek bildiğim ilk seans normal düşük atışla yapılır hani vücut nasıl tepki verir diye bkmk için ondan sonrakiler de kişinin bünyesine göre gittikçe artar kalın olması iyi ne kdr yüksek olsa derecesi o kadar etkili olur çabuk biter her lazer için
O fiyatlar ne ya sok oldum ben tüm vücut 8+8 seans 1600 e gidiyorumGerçekten mi ya, ben her seansa 1500-2 arası falan ödüyorum, gecen gittigimde sırf bacak icin iste 750 kart 700 nakit dedi dedim 600 nakit vereyim bacağımda tüy yok benden bu kadar para istiyorsunuz anlamadım nasıl oluyor. kasada ıki tane kız var hepsi birden saldırdı resmen bana orada 50-100 liranın lafını yaptılar, kontrol seansı bile vermiyorlar, ben de bir daha gitmicem acıkcası. Kendilerini cok akıllı zannediyorlar, sinirlerim bozuldu asgari ücretle çalışan insanlar orada gelen geçeni kazıklamaya calısıyor tamam onlar da emir kulu zaten ama kac senelik müşteriye böyle davranılmaması gerektiğini Bilmeleri lazım, ve indirim yapabilecekleri oran var ya da açıp sahibi kadına sorabilirlerdi. Hani ben onlardan yüzde elli indirim istemedim bir 50-100 lira tolere edilebilir bir rakam. Tavırları hic hosuma gitmemişti ben de o yuzden artık gitmem oraya. Yeniköy’de bir lazerci zaten baska da yok sanırım bizim burada o yuzden böyle bir fiyat politikası benimsemişler herhalde
bende buz başlıklı dioda giriyorum buz lazer olarak geçiyor sizin dediğiniz yerden memnun kalmadım açıkçası daha da kötü oldum şimdi girdiğim cihaz fazlasıyla azalttı ve inceltti ben çok memnunum inşallah sizde memnun kalırsınızAma kimse buz lazeri önermiyor ya kadın bile dio yani ben paramı ikisinde de alıyorum biraz da Sami mi olduğum biri her zaman diod la yap dio başksı sana olmaz bende onu dinliyorm işte
Bilmiyorm ki herkes kendince bir cihaz söylüyor inşallah memnun kalırız bakalımbende buz başlıklı dioda giriyorum buz lazer olarak geçiyor sizin dediğiniz yerden memnun kalmadım açıkçası daha da kötü oldum şimdi girdiğim cihaz fazlasıyla azalttı ve inceltti ben çok memnunum inşallah sizde memnun kalırsınız
Ben tras makinesi aldim onunla aliyorum.Merhaba komple buz lazere gidiyorum işlemden önce tüylerde kısaltma yapmamı istiyolar elimden geldiğince yapmaya çalışmama rağmen genital ve popo arasında az biraz tüyler oldugunda seansta işlem yapmiyolar kendileri de asla temizlemiyolar aranızda lazere giden varmı varsa siz popo arası ve genitali nasıl temizliyosunuz ?
Ağdaya gitseniz seanslardan önce olmuyor mu?
Jiletle mi temizlenmeli mutlaka?
Ne pahalı oralarda amann yarabbim
Burada biz lazeri size kıyasla çok çok ucuza yapıyoruz. 12 seanslık paket aldım 2000 TL sonra paket bitti seans başı tüm vücuda 150 lira ödedim ve öyle sadece çıkan yerler değil heryere komple atış yapıyor hatta bu sonda konuştum 100 lira yaptı banabide yani öyle merdiven altı yerlerde değil
Merhaba bu bu hafta benim de randevum var ,yıllarca öteledim hep sir ağda yaptırıp durdum, çok yakın arkadaşlarımın zorlaması ile aldım randevu ama yazınızı okudum acı nasıl bir acı yani işlem bitene kadar acımı duyuyoruz? Yoksa ilk bir kaç dakikamı ? Alexandirite makinasını kullanıyormuş yapan merkez acı bu makinede falan mı çok? buzlumu ağrısız hiç bilgim de yok.. en iyisi bu dedilerİlk seanslar her zaman etkilidir biliyor musunuz önemli olan ilerleyen zamanlarda nasıl olacak illa azalma olur da yüzde 90 fln olsa süper olur inşallah iyi sonuç alırsınız o kadar para zaman boşa gitmesin yaa bide acısı cabası
Yok canım korkmana gerek yok cihazdan cihaza ve kişiden kişiye değişir bu acı durumu bazı cihazla hiç acıtmaz bazıları da acıtır bide zaten hepsi dereceli öyle canınızı yakacak değiller acı eşiğinize göre yapıyorlarMerhaba bu bu hafta benim de randevum var ,yıllarca öteledim hep sir ağda yaptırıp durdum, çok yakın arkadaşlarımın zorlaması ile aldım randevu ama yazınızı okudum acı nasıl bir acı yani işlem bitene kadar acımı duyuyoruz? Yoksa ilk bir kaç dakikamı ? Alexandirite makinasını kullanıyormuş yapan merkez acı bu makinede falan mı çok? buzlumu ağrısız hiç bilgim de yok.. en iyisi bu dediler
Çok tşk ederim, perşembe randevum, inşallah az acı ile iyi sonuçlar alırım.Yok canım korkmana gerek yok cihazdan cihaza ve kişiden kişiye değişir bu acı durumu bazı cihazla hiç acıtmaz bazıları da acıtır bide zaten hepsi dereceli öyle canınızı yakacak değiller acı eşiğinize göre yapıyorlar
İlki zaten acısız olur vücudun tepkisini görmek için ama ne kadar acılı olursa o kadar etkili olur CanmÇok tşk ederim, perşembe randevum, inşallah az acı ile iyi sonuçlar alırım.
Acısız son yok yani anladım:) sıkacağız dişi ne yapalım şu tüy muhabbeti bitsin gitsin.. tşk ederimİlki zaten acısız olur vücudun tepkisini görmek için ama ne kadar acılı olursa o kadar etkili olur Canm
ben de isterimmbu forumda benim kadar buz lazer asigi ve savunucusu yoktur sanirim
sen de ankaradaydin degil mi, vaktin varsa kendi gittigim yeri soyleyeyim en ince sari tuyler bile komple bitiyor. en son ucretsiz deneme yapiyorlardi ama simdi durum ne bilmiyorum. @MissCherryBlossom durum guncellemesi yapsin en son o yaptirmisti
tekrar merhaba, şimdi işlemi yapacak uzman aradı emla krem alın sürün dedi özel bölgeye ( demek ki acı var:) başka bildiğiniz ema da daha iyi bir krem varmı acıyı en aza indirecek? Yarını bir atlatsam panik başladıYok canım korkmana gerek yok cihazdan cihaza ve kişiden kişiye değişir bu acı durumu bazı cihazla hiç acıtmaz bazıları da acıtır bide zaten hepsi dereceli öyle canınızı yakacak değiller acı eşiğinize göre yapıyorlar
Var Canm bende bu son zamanlarda kullanamaya başladım hemde daha uygun ve büyük anestol adı zaten kolay bulunur eczanelerde sürün sonra buz dolabı poşeti yada streci böyle geniş oraya ped gibi bırakın iç çamaşırı çekin smora işleme girin en son oraya gelintekrar merhaba, şimdi işlemi yapacak uzman aradı emla krem alın sürün dedi özel bölgeye ( demek ki acı var:) başka bildiğiniz ema da daha iyi bir krem varmı acıyı en aza indirecek? Yarını bir atlatsam panik başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?