- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi cakiltasi061
Jiletle keserim diyorsan tras makinesi al. Su ince uclu olanlar aralari daha rahat alirsin buyuk tras makinesine gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kendim kısaltma cihazıyla yapıyorum ama orda kaliyodur mutlaka yani tam göremiyorum doğal olarak cihazla gelmemizi istedikleri halde asla el surmuyolar nasıl merkez anlamadım hiç memnun değilimBenim gittiğim yerde özellikle benim kısaltmamı istemiyorlar yanlışlıkla kendime zarar veririm diye. Bikini bölgesine özel trimmer var Gratis’e bi bakın isterseniz
Benimki de diod buz lazer ama faydası yok cikiyo 4 seans filan bitti yani azalma var tabi amaSiz hangisine gidiyorsnz acaba hiç buza girmedim hep leda epi diodla yaptım ama kollarım olduğu gibi çıkıyor diğer bölgeler de yüzde 60 70 azalma var bu sonda yani 2 3 gün öncerobotiks diye yeni bir cihaz gelmişti onunla yaptım ama
Memnun değilseniz hiç zamanınızı ve paranızı kaybetmeyinBende kendim kısaltma cihazıyla yapıyorum ama orda kaliyodur mutlaka yani tam göremiyorum doğal olarak cihazla gelmemizi istedikleri halde asla el surmuyolar nasıl merkez anlamadım hiç memnun değilim
Ameliyat eldiveniyle cekeceksin koparacaksin 5 gun sonra da gidince lazer atacak bu kadar basit ilk lazer yaptiranlardanim çok eskiden bana böyle denmişti.Merhaba komple buz lazere gidiyorum işlemden önce tüylerde kısaltma yapmamı istiyolar elimden geldiğince yapmaya çalışmama rağmen genital ve popo arasında az biraz tüyler oldugunda seansta işlem yapmiyolar kendileri de asla temizlemiyolar aranızda lazere giden varmı varsa siz popo arası ve genitali nasıl temizliyosunuz ?
Ben Philips vücut epilatörü aldım çok güzel temizliyo. Hamileliğimde bile kullandım. Hem çok kolay pratik ve tertemizMerhaba komple buz lazere gidiyorum işlemden önce tüylerde kısaltma yapmamı istiyolar elimden geldiğince yapmaya çalışmama rağmen genital ve popo arasında az biraz tüyler oldugunda seansta işlem yapmiyolar kendileri de asla temizlemiyolar aranızda lazere giden varmı varsa siz popo arası ve genitali nasıl temizliyosunuz ?
Kesin biter diyen yere güvenme canım asla yüzde yüz bitmesi söz konusu değil göstereceği etki kişinin yapısına göre değişir biraz da yüksek derecelerde yapmak lazım daha etkili olması için yüzüme 7 yıl olacak vücudu ma 2 yıldır gidiyorum ve hâlen çıkıyor. Kadına söylediğim zaman hormanlarla alakalı dio ama ben sürekli hormon testleri tutan biriyim hiç sıkıntı yok temiz ama o yinede ona bağlıyor hiç anlamadım gittiBen de hic buz yaptırmadım, normal yaptırdım benim kollarım dört bes seansta bitmişti ama üstlerini makine görmez ince dedikleri için yaptırmamıştım, bu sene basladım ustlerine bir seans gittim fena degil gibi, ama benim gittiğim yer biraz pahalı ve asla indirim yapmıyorlar o kadar suredir gitmeme rağmen o yuzden en son sefer kavga ettim ve tekrar oraya gitmek istemiyorum bundan dolayı yeni bir yere baslıcam, yüz icin de gitmeyi düşünüyorum kesin bitiriyorlarmıs. ama hic isim falan bilmiyorum makinenin
Ama kimse buz lazeri önermiyor ya kadın bile dio yani ben paramı ikisinde de alıyorum biraz da Sami mi olduğum biri her zaman diod la yap dio başksı sana olmaz bende onu dinliyorm işteBende merhaba bende daha önce sizin gittiğiniz yere ve cihaza girdim asla memnun kalmadım sonra başka Bi yere buz lazer dioda girdim ve çok memnun kaldım boşuna paranizi oraya vermeyin derim
bu forumda benim kadar buz lazer asigi ve savunucusu yoktur sanirimBir de tavsiyem buz lazere gitmeyin boşuna paranızı çöpe atmayın hicbir ise yaramıyor :/ etrafımda buz lazere gidip memnun kalan bir kisi bile görmedim bence para tuzagı
İlk seanslar her zaman etkilidir biliyor musunuz önemli olan ilerleyen zamanlarda nasıl olacak illa azalma olur da yüzde 90 fln olsa süper olur inşallah iyi sonuç alırsınız o kadar para zaman boşa gitmesin yaa bide acısı cabasıBenimki de diod buz lazer ama faydası yok cikiyo 4 seans filan bitti yani azalma var tabi ama
Banada atsanizabu forumda benim kadar buz lazer asigi ve savunucusu yoktur sanirim
sen de ankaradaydin degil mi, vaktin varsa kendi gittigim yeri soyleyeyim en ince sari tuyler bile komple bitiyor. en son ucretsiz deneme yapiyorlardi ama simdi durum ne bilmiyorum. MissCherryBlossom durum guncellemesi yapsin en son o yaptirmisti
Malesef parayı peşin aldılar baslamadanMemnun değilseniz hiç zamanınızı ve paranızı kaybetmeyin
Bende buz lazere ikibin TL verdim... Bir buçuk yıl oldu biteli.Bir de tavsiyem buz lazere gitmeyin boşuna paranızı çöpe atmayın hicbir ise yaramıyor :/ etrafımda buz lazere gidip memnun kalan bir kisi bile görmedim bence para tuzagı
Yaa teşekkür ederim deneyimAynayla bakip jiletliyorum bende epilasyondan 1 gün önce aynaya bakarak temizleyin sizde
Benimkiler de öyle bı memnuniyetsizligimi belirtiyim hemen bana bagliyolar saçma sapanBende buz lazere ikibin TL verdim... Bir buçuk yıl oldu biteli.
Hiç fayda etmedi bı de bana cemkirdiler hep
O buz lazer değildir, buz başlıklı lazerdir. Soprano Ice ya da Soprano Platinum olması gerekiyor cihazın. O yüzden memnun kalmamış olabilir misiniz?Bir de tavsiyem buz lazere gitmeyin boşuna paranızı çöpe atmayın hicbir ise yaramıyor :/ etrafımda buz lazere gidip memnun kalan bir kisi bile görmedim bence para tuzagı