• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir lazer epilasyon meselesi

Var Canm bende bu son zamanlarda kullanamaya başladım hemde daha uygun ve büyük anestol adı zaten kolay bulunur eczanelerde sürün sonra buz dolabı poşeti yada streci böyle geniş oraya ped gibi bırakın iç çamaşırı çekin smora işleme girin en son oraya gelin
Çok tşk ederim:KK200:

Merhaba komple buz lazere gidiyorum işlemden önce tüylerde kısaltma yapmamı istiyolar elimden geldiğince yapmaya çalışmama rağmen genital ve popo arasında az biraz tüyler oldugunda seansta işlem yapmiyolar kendileri de asla temizlemiyolar aranızda lazere giden varmı varsa siz popo arası ve genitali nasıl temizliyosunuz ?
Merhaba canm. Bende lazere gidiyorum illa ki kalan yerler oluyor göremediğimiz yerler oluyor. Bnm gittiğim yerde önce kontrol ediyorlar kalan tüy var mı diye varsa kendileri jiletle alıyorlar. Yada evde hiç bişey yapmadan gidip orda komple jiletleme De yaptırabiliyorm tabiiki bunun için ayrı ücret alıyorlar. Bnde özel bölge ve popo arasında zorlanıyorum genelde orda jiletleme yaptırıyorum

Bir de tavsiyem buz lazere gitmeyin boşuna paranızı çöpe atmayın hicbir ise yaramıyor :/ etrafımda buz lazere gidip memnun kalan bir kisi bile görmedim bence para tuzagı
Ben bacak bölgesinde aşırı memnunum buz lazerden. Koltuk altı ve genital de de gayet başarılı. Yalnız koluma gittim kolum çok kötü yayıldı. Bacaklarımın üzerinden 1.5 yıl geçti hala çıkan tüy 10 u geçmez.

Back