- 17 Nisan 2019
- 493
- 675
- 103
- 36
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Yüz için iğneli kesin cozummus.birde hiç alınmamış lazer epilasyon yapılmamış tüy ise daha çabuk bitiyormus.lazer epilasyon yüzdeki tüyleri çoğaltıyor.tuy olmayan yerde de tüy çıkıyor.Ben de hic buz yaptırmadım, normal yaptırdım benim kollarım dört bes seansta bitmişti ama üstlerini makine görmez ince dedikleri için yaptırmamıştım, bu sene basladım ustlerine bir seans gittim fena degil gibi, ama benim gittiğim yer biraz pahalı ve asla indirim yapmıyorlar o kadar suredir gitmeme rağmen o yuzden en son sefer kavga ettim ve tekrar oraya gitmek istemiyorum bundan dolayı yeni bir yere baslıcam, yüz icin de gitmeyi düşünüyorum kesin bitiriyorlarmıs. ama hic isim falan bilmiyorum makinenin
Valla zaradis İstanbul ...Kızılay Ankara girişte hemen...yazıklar olsun onlaraBenimkiler de öyle bı memnuniyetsizligimi belirtiyim hemen bana bagliyolar saçma sapan
acı düzeyi nasıl pekiSeanstan 2 gün önce tüm vücut jiletle temizleyin.
Ben alex yaptırdım seneler önce.acı düzeyi nasıl peki
bend e 1 haftadır kolajen şaseye başladım 3 ay kullanılacakmış günde bir şase olarak işe yararsa haber veririm ya da çöp oldu param inanmayın derim.Azra Akın ın tanıttığı markayı aldım.gençleşmezsem azra nın yakasına yapışacağımmBen alex yaptırdım seneler önce.
Genital bölge harici masaj gibi geldi bana
Genitalde de dayanamadığım yerde biraz düşürüyordu ayarını.
Yoksa acılı bir şey değil.
Kolajenin tüy meselesine etkisi mi varmış, anlamadım yabend e 1 haftadır kolajen şaseye başladım 3 ay kullanılacakmış günde bir şase olarak işe yararsa haber veririm ya da çöp oldu param inanmayın derim.Azra Akın ın tanıttığı markayı aldım.gençleşmezsem azra nın yakasına yapışacağımm
tüyü pandemi sonrasına bıraktımKolajenin tüy meselesine etkisi mi varmış, anlamadım ya
Gençleşmek için değil mi o?
bu arada ben tüylerim gitsin istemiyorum. bu aralar tam tersi aşırı saçlarım dökülüyor tüy çıkartıcı losyon aldımKolajenin tüy meselesine etkisi mi varmış, anlamadım ya
Gençleşmek için değil mi o?
Saç ayrı bacım, saçla tüy dökülmesi bağımsız çok şükür kibu arada ben tüylerim gitsin istemiyorum. bu aralar tam tersi aşırı saçlarım dökülüyor tüy çıkartıcı losyon aldım
fırsatım hiç olmadı bunca yıl ama pandemi bitsin uçarak gideceğim .bir tatilde bir de hastanede yatarken insanın aklı hep o tüylerdeSaç ayrı bacım, saçla tüy dökülmesi bağımsız çok şükür ki
Ama rahatlık lazer ya, tavsiye ederim.
Yazı kışı falan yok, her daim her kıyafete hazırlık işte.
ne kadar arayla gideceksiniz işlem içinBen de lazere basladim.Kiz bana jiletleme kisalt dedi.Bide alex de en dusukte yapiyo.Tuyleri gormesi onemli seninkiler zaten kalin yuksek ayara gerek yok dedi.Yardimci olurmusunuz?
Tabi cnm sagolsunlar bide sıcak tutuyorlar ki hakiki kürk giymiş gibitüyü pandemi sonrasına bıraktımtüyleri kim görüyor yahuu kış da geldi uzun giyiyoruz herşeyi
12+5 seans.Her ayne kadar arayla gideceksiniz işlem için
Evet maalesef seneler sürüyor bana da hic garanti vermediler kişiye bağlı dediler ama biraz kazıklandıgımı hissetmeye başladım o yuzden simdi baska yer bakıcam bacağımda tüy kalmadı beredeyse gerçekten tertemize yakın ama hala gittiğim zaman tek tuk olanlara atış yapıyor benden her seans bacak icin 600-700 alıyor yani cok saçma, ben her gittiğimde bütün bacak bütün kol koltukaltı genital ve göbeğe 2000 civarı para veriyorum ve senelerdir gitmeme rağmen azalmadı fiyat, cok saçma, tüyler yok oldu neredeyse ama fiyat artıyor hala kur yukselmis de bilmem ne sanki euroyla atış yapıyorlar ellerinde olan makine zatenKesin biter diyen yere güvenme canım asla yüzde yüz bitmesi söz konusu değil göstereceği etki kişinin yapısına göre değişir biraz da yüksek derecelerde yapmak lazım daha etkili olması için yüzüme 7 yıl olacak vücudu ma 2 yıldır gidiyorum ve hâlen çıkıyor. Kadına söylediğim zaman hormanlarla alakalı dio ama ben sürekli hormon testleri tutan biriyim hiç sıkıntı yok temiz ama o yinede ona bağlıyor hiç anlamadım gitti
Yok canım istanbuldayım ben ya ama tavsiye ettiğin burada bir yer varsa kesin giderim seve sevebu forumda benim kadar buz lazer asigi ve savunucusu yoktur sanirim
sen de ankaradaydin degil mi, vaktin varsa kendi gittigim yeri soyleyeyim en ince sari tuyler bile komple bitiyor. en son ucretsiz deneme yapiyorlardi ama simdi durum ne bilmiyorum. @MissCherryBlossom durum guncellemesi yapsin en son o yaptirmisti
Ben gitmedim hic buz lazere, ama gidenlerden memnun kalanı hic duymadım o yuzden öyle dedim :/O buz lazer değildir, buz başlıklı lazerdir. Soprano Ice ya da Soprano Platinum olması gerekiyor cihazın. O yüzden memnun kalmamış olabilir misiniz?
Buz lazer öncesi tüylerin sıfırlanması gerekiyor jiletle. Alex cihazında da birkaç gün önceden jiletlenip bir tık çıkması gerekiyor.
Ne pahalı oralarda amann yarabbimEvet maalesef seneler sürüyor bana da hic garanti vermediler kişiye bağlı dediler ama biraz kazıklandıgımı hissetmeye başladım o yuzden simdi baska yer bakıcam bacağımda tüy kalmadı beredeyse gerçekten tertemize yakın ama hala gittiğim zaman tek tuk olanlara atış yapıyor benden her seans bacak icin 600-700 alıyor yani cok saçma, ben her gittiğimde bütün bacak bütün kol koltukaltı genital ve göbeğe 2000 civarı para veriyorum ve senelerdir gitmeme rağmen azalmadı fiyat, cok saçma, tüyler yok oldu neredeyse ama fiyat artıyor hala kur yukselmis de bilmem ne sanki euroyla atış yapıyorlar ellerinde olan makine zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?