'Bir kzn' Sevgisini dile getirmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
önce ona ben dmiştim seviyorum diye o fazla utangactırda :ecrin_bebek:

bunun kotu bırsey olabılecegı ıhtımalı hıc aklıma gelmemıstı dogrusu halada oyle dusunmuyorum :))

.......................

Son düzenleme:
Bencee herkes içinden nasıl geliyorsa öyle davransın.. İçinden sevdiğini söylemek haykırmak geliyorsa koş haykır kimseye umursama zaten kimse için yaşamıyoruz bu hayatta sadece kendimiz varız sadece ...

Bizde de ilk adımı benim atmamla başlamıştı her şey, sonra da gerisi geldi zaten, 5. yılımız

O yüzden sakınca görmüyorum. Hoş, biz arkadaştık onunla zaten belki de bunun için zorlanmadım. Bir yabancıya karşı aynı şekilde olabilir miydim, açılır mıydım hiç düşünmedim :/

bu ne güzel bi aşk hikayesi opuyorumnanaktan

bi süre sonra ya cesaret bulursunuz ya da aşkınız biter bunu mu sevmişim dersinizkaydirigubbakcemile3

bi de şunu söyleyebilir misiniz ilk kez gördüğümüz birine ondan hoşlandığımızı nasıl belli ede biliriz?:hulya:

not:düğün bitene kadar:hulya:

Bence kız da erkek de seviyorsa söylemeli. Peşinden koş demiyorum. İçindekileri dök rahatla. Yoksa pişman olmak var keşke söyleseydim diye. Hiçbir şey için geç kalmayın hayatta. Sevildiğini bilmek herkesin hakkı. :) Tabi şımartmamak şartıyla.

ee kızlar erkek utangaçsa ne yapacağız??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…