Valla Bence O Iliskinin Temeline Bagli. Mesela Ben Nisanlimi 12 Yasimdan Buyana Deliler Gibi Seviyorum 13 Yil Sonunda Nisanlandik. Ama 12. yilimizda Ayrilmistik. 1 Yil Konusmadik. izne Gittigimde Mesaj Yazdim Numaram Bu Eger Konusmak istersen Ararsin Yada Mesaj Yazarsin Diye... Annesinin Beni Cok Ozledigini Ve O Olmadigi Bir Gun Telefon Edip Eve Gitmemi istedi ok Dedim...
Gittigimde Yoktu Evde Uzuldum Oturdum Annesi Ile Bi Kac Saat. Sonra Eve Dondum. Bir Pazar Gunu Evde Olduklarini Tahmin Ettigim icin Aldim Arabayi Ekmek Aldim Ve Sabah Saat 8 De Evlerinin Onune Gidip Telefon Ettim Annesine. Dedim Uyandinizmi Size Kahvaltiya Geliyorum Ekmekler Sicacik :))) Buyur Kizim Dedi. Gittiigimde Nisanlim Dustaydi Bilmiyordu Benim Geldigimi :)...
Dustan Cikinca Sasirdi Beklemiyordu Tabi Usulen Bir Hosgeldin Dedi Ve Annesine Donup Ben Cikiyorum Dedi Hemen Kalktim Ayaga Cikmadan Once Bir Konussak Olmazmi Dedim. Olmaz Dedi Ayakkabisini Giyindi Tuttum Elinden Sarildim Boynuna. Hic Karsilik Yoktu. Icimden Kesin Bitmis Bu is Dedim. O arada Annesinin Sesi Geldi Gozlerinizdeki Yasa Hakim Olamiyorsunuz Ama inadiniz Hala Devam Ediyor Kucuk Bey. Bu Soz Beni Kendime Getirdi. Bir Baktim Agliyordu Dayanamadik Biraz Aglamadan Sonra Dedi Bu Sene Benim Hayatimdan Cikmamak Uzere Girmeye Hazirmisin Dedi. Bende Dedim Eger Hazir Olmasaydim Burda Isim Olmazdi :) Sonra 1 Hafta Icinde Nisani Taktik.