• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Bir kzn' Sevgisini dile getirmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ters çevirse bile üzülmezdim ya.. inan içimden atınca kuş gibi hafifledim zaten içimde şişip şişip canımı acitacağina söyler dökerim ne varsa içimde:1hug: opuyorumnanaktan

zaten öyle ınsanın içinde büyüyor ...

kuruyorsun ıster ıstemez sonra daha kötu oluyor

bakalım neler olcak yarın görüşecezz kaydirigubbakcemile2

ben benım erkek arkadaşıma 5 yıl önce ettim ama çok sarhoştum.arkadaşlarımızla ve onun ablasıylaydık.ve onu ılk gördüğüm akşamdı dedım ki ben senden hoşlanıyorum benı sakın hafif kız olarak düşünme ama söylemeden yapamadım benım erkek arkadaşım olurmusun oda bana dedıkı neden sana hafıf kız muhabetı yapım ne oldugun belllı bende senden hoşlandım sen söylemeseydın ben söyleyecektım bır yolunu bulup tabıkıde gerçekten cok ıstıyorsan olurum ve bundan çok mutlu olurum dedı.ogun onun doğumgünüydü hemde 5 senedır dogumgününü kutladığında ben yanında olamasam bıle o benı hedıyesı olarak kabul edıyor.aşkım benım her zerresı için ölürüm ben ona .iyikide söylemişim asla pişman degılım...

ben benım erkek arkadaşıma 5 yıl önce ettim ama çok sarhoştum.arkadaşlarımızla ve onun ablasıylaydık.ve onu ılk gördüğüm akşamdı dedım ki ben senden hoşlanıyorum benı sakın hafif kız olarak düşünme ama söylemeden yapamadım benım erkek arkadaşım olurmusun oda bana dedıkı neden sana hafıf kız muhabetı yapım ne oldugun belllı bende senden hoşlandım sen söylemeseydın ben söyleyecektım bır yolunu bulup tabıkıde gerçekten cok ıstıyorsan olurum ve bundan çok mutlu olurum dedı.ogun onun doğumgünüydü hemde 5 senedır dogumgününü kutladığında ben yanında olamasam bıle o benı hedıyesı olarak kabul edıyor.aşkım benım her zerresı için ölürüm ben ona .iyikide söylemişim asla pişman degılım...

helal olsun sanada o zaman mutlulugunuz bozulmasın hiç .. hihoyyyt

bakıslar ıfade edıyor bazen herşeyi ... bazense ufak dokundurmalar kaydirigubbakcemile3

adım adım gıdıyoruz bakalımmm

süper erkek gibi kız derim

biz bişey düşünmeyiz erkekler hep basit kız gibi görüyorlarmış değeri yükseklerde arıyorlar zoru seviyorlarmiş

erkekler pek hoş bakmıyor...

ama şimdilerde böyle kızlardan ortalık geçilmez oldu

sevgilisi olan adamın peşinden bile koşuyorlar ,rezil ediyorlar kendlerini :bbo:

sevgılısı olana soylemek bambaska bır konu tabı kı !

Valla Bence O Iliskinin Temeline Bagli. Mesela Ben Nisanlimi 12 Yasimdan Buyana Deliler Gibi Seviyorum 13 Yil Sonunda Nisanlandik. Ama 12. yilimizda Ayrilmistik. 1 Yil Konusmadik. izne Gittigimde Mesaj Yazdim Numaram Bu Eger Konusmak istersen Ararsin Yada Mesaj Yazarsin Diye... Annesinin Beni Cok Ozledigini Ve O Olmadigi Bir Gun Telefon Edip Eve Gitmemi istedi ok Dedim...
Gittigimde Yoktu Evde Uzuldum Oturdum Annesi Ile Bi Kac Saat. Sonra Eve Dondum. Bir Pazar Gunu Evde Olduklarini Tahmin Ettigim icin Aldim Arabayi Ekmek Aldim Ve Sabah Saat 8 De Evlerinin Onune Gidip Telefon Ettim Annesine. Dedim Uyandinizmi Size Kahvaltiya Geliyorum Ekmekler Sicacik :))) Buyur Kizim Dedi. Gittiigimde Nisanlim Dustaydi Bilmiyordu Benim Geldigimi :)...
Dustan Cikinca Sasirdi Beklemiyordu Tabi Usulen Bir Hosgeldin Dedi Ve Annesine Donup Ben Cikiyorum Dedi Hemen Kalktim Ayaga Cikmadan Once Bir Konussak Olmazmi Dedim. Olmaz Dedi Ayakkabisini Giyindi Tuttum Elinden Sarildim Boynuna. Hic Karsilik Yoktu. Icimden Kesin Bitmis Bu is Dedim. O arada Annesinin Sesi Geldi Gozlerinizdeki Yasa Hakim Olamiyorsunuz Ama inadiniz Hala Devam Ediyor Kucuk Bey. Bu Soz Beni Kendime Getirdi. Bir Baktim Agliyordu Dayanamadik Biraz Aglamadan Sonra Dedi Bu Sene Benim Hayatimdan Cikmamak Uzere Girmeye Hazirmisin Dedi. Bende Dedim Eger Hazir Olmasaydim Burda Isim Olmazdi :) Sonra 1 Hafta Icinde Nisani Taktik.

cok hawalanabilir. :/

Son düzenleme:
peki aşıksanız ve ona sevgi ilgi gösterip, değer verdiğinizi söylüyorsanız... ama o anlamıyorsa yada anlamak istemiyorsa??????? ve siz onu unutamıyorsanız.....?

peki aşıksanız ve ona sevgi ilgi gösterip, değer verdiğinizi söylüyorsanız... ama o anlamıyorsa yada anlamak istemiyorsa??????? ve siz onu unutamıyorsanız.....?

birr daha söyleee. sempatiksalakcinni

O anlamiyorsa ,anlamak istemiyorsa ya da isine gelmiyorsa ,bence yol yakinken unut gitsin cunku sonucta uzulen sen olacaksin........

Sevgili aysudmir ve Stylis, ben ne yazik ki bu "kacan kovalanir" a hic inanmiyorum....hadi kactiniz, kovalandiniz, eninde sonunda gonlunuzde varsa kabul edeceksiniz,birde sonunda evlilik olursa ne olacak? Bu sefer kacan,kovalanan esleriniz mi olacak???:uhm:

kaçan kovalanır dıye bırsey yok gercekten gercek sevgı var ıse ortada taraflar zaten ıclerınden geldıgı gıbı davranmak ısterler.Aramak mı istiyor aramak ıstedım dıye arar,gçrüşmekmi istiyor görüşür naz yapar arada ama kaçan kovalanır a iş geliyorsa.nereye kadar kaçacaksınız? yada bır gun evlendıgınızde kaçmayı bıraktıgınızda esınız sızı ya kaçmadığınız ıcın ıstemezse.sızı sız oldugunuz ıcın kabul eden ınsanları secın bırakın oyun oynamayı.
canım bak bırısıne sevgı gösterıp o anlamıyorsa adam ya cok salak demektir,yada çok çakal elinin altında olup senden ılgı almak ıstıyor ama senınle daha farklı bır noktada düşünmüyor demektir.

Ayrıca eskıden bende söyleyın edın derdım ama şu var bekleyın ılk hareket erkekten gelsın gerçekten ısteyen erkek bır sure sonra farklı noktaya kaydırmasını bilir.

VALLA BİRAZDA KENDİNE GÜVENMEKTEN KAYNAKLANIYOR BENCE ŞAHSİ FİKRİMİ SÖYLÜYORUM NE SEVGİMİ NEDE NEFRETİMİ ERTELEMEM ERTELEMEDİMDE ŞİMDİYE KADAR YOK O TEKLİF EDECEKMİŞTE ... ONU BEKLEYECEKMİŞİMDE .... ÖLME EŞEĞİM ÖLME :) YARINA ÇIKACAĞIMIZI BIRAK 5 DK SONRASININ GARANTİSİNİ KİM VEREBİLİR BANA O YÜZDEN ARKADAŞLAR İÇİNİZDEKİLERİ ERTELEMEYİN NESE BU ARADA LAF AÇILMIŞKEN HAZIR BENDE SÖYLEYİM KOCACIM SENİ ÇOKKK SEVİYOGUM aklinialirimsmile

Sevgili aysudmir ve Stylis, ben ne yazik ki bu "kacan kovalanir" a hic inanmiyorum....hadi kactiniz, kovalandiniz, eninde sonunda gonlunuzde varsa kabul edeceksiniz,birde sonunda evlilik olursa ne olacak? Bu sefer kacan,kovalanan esleriniz mi olacak???:uhm:

ben de inanmıyordum ama şu an kesinlikle inandım. evlilikte de bi şekilde kovalamaca oynanabilir belki de. illa açık hava olması şart değil. :)))

ben de inanmıyordum ama şu an kesinlikle inandım. evlilikte de bi şekilde kovalamaca oynanabilir belki de. illa açık hava olması şart değil. :)))

Canim tecrubeyle sabittir,ben zamaninda denedim ama olmadi ama sen hala bekar olduguna gore umarim basarirsin,hayirlisi olsun..kaydirigubbakcemile3

SEVDıĞıME ASEVDıĞıMı SÖYLERıM ARKADAŞ ayıp değil günah hiç değil geç kalmadan sizde söyleyin muhabbet artar kaybetmezsiniz

Back