G
glsh85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi glsh85
-
canım ters çevirse bile üzülmezdim ya.. inan içimden atınca kuş gibi hafifledim zaten içimde şişip şişip canımı acitacağina söyler dökerim ne varsa içimde:1hug: opuyorumnanaktan
ben benım erkek arkadaşıma 5 yıl önce ettim ama çok sarhoştum.arkadaşlarımızla ve onun ablasıylaydık.ve onu ılk gördüğüm akşamdı dedım ki ben senden hoşlanıyorum benı sakın hafif kız olarak düşünme ama söylemeden yapamadım benım erkek arkadaşım olurmusun oda bana dedıkı neden sana hafıf kız muhabetı yapım ne oldugun belllı bende senden hoşlandım sen söylemeseydın ben söyleyecektım bır yolunu bulup tabıkıde gerçekten cok ıstıyorsan olurum ve bundan çok mutlu olurum dedı.ogun onun doğumgünüydü hemde 5 senedır dogumgününü kutladığında ben yanında olamasam bıle o benı hedıyesı olarak kabul edıyor.aşkım benım her zerresı için ölürüm ben ona .iyikide söylemişim asla pişman degılım...
peki aşıksanız ve ona sevgi ilgi gösterip, değer verdiğinizi söylüyorsanız... ama o anlamıyorsa yada anlamak istemiyorsa??????? ve siz onu unutamıyorsanız.....?
peki aşıksanız ve ona sevgi ilgi gösterip, değer verdiğinizi söylüyorsanız... ama o anlamıyorsa yada anlamak istemiyorsa??????? ve siz onu unutamıyorsanız.....?
Sevgili aysudmir ve Stylis, ben ne yazik ki bu "kacan kovalanir" a hic inanmiyorum....hadi kactiniz, kovalandiniz, eninde sonunda gonlunuzde varsa kabul edeceksiniz,birde sonunda evlilik olursa ne olacak? Bu sefer kacan,kovalanan esleriniz mi olacak???:uhm:
ben de inanmıyordum ama şu an kesinlikle inandım. evlilikte de bi şekilde kovalamaca oynanabilir belki de. illa açık hava olması şart değil. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?