'Bir kzn' Sevgisini dile getirmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

glsh85

Ziyaretçi
genelde erkek teklıf eder ,erkek pesınden koşmalı ,erkek aşkını ilan etmelı dıye beklenır :1rolleyes:

pekı bır kızın karşı tarafa duygularından bahsetmesı hakkında neler düşünüyorsunuz?

bence bi kızında sevdiğini sölemesi normal bişey ama kmise normal bakmıyor kıza hemen kötü anlam yüklüyorlar.. ama bahsetmekten önce erkeğe bazı sinyaller vermesi daha mantıklı erkek bunu farkedip ya geri çekilir yada adım atar..

evet mantıklısı da bu galıba :)

tşkler cnm

sevdiğini söylemek başka peşinden koşmak başka...
kadın erkeğin peşinden koşmaz... kadın erkeği peşinden koşturur...
erkekten sevdiğini duyuncaya kadar sevgisini söylemez...

önce pesinden kos sonra pesinden kostur,
benim taktigim bu cokda basariliyim ,

hiç bi erkeğin peşinden koşupta teklif etmem.. aşkından ölsem de.. ama sevgili olduktan sonra sevgimi dile getirmesini iyi bilirim.. opuyorumnanaktan

bnce kız kendini ağırdan satmalı
bu bnm fikrim tabi.
yani gidip teklif falan etmemeli

yanı bıraz belli edıp ondan sonra karsıdakının duygularını beklemelı en fazla :)

Bence en iyi taktik umursamamazlık. onu umursamazmıs gibi yapcaksın. hani derler ya kacan kovalanır iste öyle sonradan teklif ediyorlar zaten kendileri a.s

Bence de normal ama ben asla söyleyemedim..Söyleyemezdim de...
Kabiliyet meselesi mi desem yoksa konuşabilmek mi desem...

Stlyis nlp kursuna mı gittin canm nerden biliyosun bunu??

Bekle şekerim..
Biraz daha bekle ,şimdiye kadar vakit geçirdiğiniz süre kadar bekle en az..
Sonra belki,söylersin ilgini..
Ben kızın söylemesinden çok erkeğin anlaması taraftarıyım.

Bekle şekerim..
Biraz daha bekle ,şimdiye kadar vakit geçirdiğiniz süre kadar bekle en az..
Sonra belki,söylersin ilgini..
Ben kızın söylemesinden çok erkeğin anlaması taraftarıyım.

söylemedim , söylemem de heralde ..

sanırım ben farklı algılıyorum davranışlarını :1closedeyes:

kız ya da erkek farketmez

ben hiç bugüne kadar birine sevgilim ol diye teklif etmedim ama iki defa ilan-ı aşk ettim.. birinde hiç unutmam bi arkadasımdı ama aşık olmuştum ve bu yüzden uzak davranıyodum anlamasın diye.. sonra gelip burcu sınav çıkışı senle konuşmamız lazım dedi olur dedim.. neyse çıktık parka oturduk senin neyin var burcu bişey var sende sürekli benden kaçıyosun ben giriyorum sınıfa sen çıkıyosun hayırdır dedi.. yok bişey falan diye kıvırmaya çalıştım çok ısrar etti.. Yunus ben sana aşık oldum dedim... şok oldu =))) ben de sana karşı boş değilim biliyo musun ama arkadaslığımız bozulmasın diye içimde yaşadım sana belli etmedim dedi... ama sakın yanlış anlama senden bi beklentim yok sevgilim ol falan diye bişey istemiyorum zaten ilk defa birine böyle dürüstçe duygularımı açıyorum demeye kalmadı.. beni aldı başımı göğsüne yastırdı.... ama ben sevgilim olmanı istiyorum dedi.. ahh ahhh 18 de aşk başka oluooo bea =)) neyse bi de geçen sene gene arkadaşça görüştüğümüz birine aşık oldum... beraberdik ben çok soğuk davrandım aşiğim ya sanki yakın davranırsam anlar diye çekiniyorum =)) sonra eve gitti msn de yazdı hayırdır burcu neyin var dedi.. ben senin için gecenin bi yarısı çıktım geldim sen buz gibiydin dedi... Deniz ben sana aşiğim dedim.. çocuk aynen dumur =))) heheheheh... ona da bi beklentim yok arkadaslığımızın bozulmasını istemiyorum dedim ama ben bozulmasını istiyorum ve senin ilerde eşim olmanı istiyorum dedi =)))) yalaaaaaaaaaaan =) bir ay sonra bana bi msj la bitti !! dedi.. öyle miii =))) anında sildim hayatımdan.. geri dönmek istedi yok öyle şey bende =) bitti diyen bi kalemde silip atan lütfen bi daha rahatsız etmesin... şimdiki sevgilime ilk ben açılmadım o açıldı sevgilim olur musun dedi olurum dedim =) ilk o sevdiğini söyledi ama o söylemeseydi söylerdim neden söylemicem ki seviyosam aşkımın arkasında olurum DAĞ gibi

Bravooooooooo

vayyyy beee :lepi:

ne desem bılemedımm :asigim:

helal olsun ters cevrılmemıssın sanslısın canım

vayyyy beee :lepi:

ne desem bılemedımm :asigim:

helal olsun ters cevrılmemıssın sanslısın canım

canım ters çevirse bile üzülmezdim ya.. inan içimden atınca kuş gibi hafifledim zaten içimde şişip şişip canımı acitacağina söyler dökerim ne varsa içimde:1hug: opuyorumnanaktan

Neden olmasin? Tabiki olur. Bayanlarinki farklı olur zaten peşinden koşmak değil, biraz ilgini belli ettiğinde karşı taraf zaten belli eder rengini. Hisselerimden eminsem , değecek biri olduğunu düşünüyorsam pişman olmayacak şekilde hareket etmeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…