Hiç bir fikrim yok .Sokak hayvanlarını çok sevdiğimden sürekli besleme yapıyorum. Normalde mama verirken dikkatliyimdir... cuma gunu hamile bi kediye yemek verırken bıraz göbeğini gıdıklayım dedim. Pençesini çok fazla geçirdi elimdem çıkardım. Eve gıdınce kanını baya akıttım sabunlu suyla yıkadım. Annem evham yaptı ya kuduzsa diye? Hamile bi kedi gayet sağlıklı sitemizin bahçesinden ayrılmayan biri dedim ama içime yine de şüphe düştü... bi doktoru aradık. Hemen şimdi hastameye gitmelisin dedi. Artık kedi tırmığında bile kuduz aşısı vurunuyor. Seninki derinmiş de dedi.
macera burdan sonra başlıyor. Kuduz aşısı sadece devlet hastanelerinde vurunuyormuş. Acile gittik ana baba günü gibi. Zaten korona korkusu var. Neyse dr elime baktı hemen tetanos kuduz aşısı dedi.
Hemşirenin biri sol kolumdan tetenosu diğeri sağ kolumdan kuduzu vurdu.. ( bu arada ben solağım)
Sol kolumu 20 cm bile kaldıramıyorum. Normalde ağrı eşiğim yüksektir... ertesi gün ağrı belime kadar yayıldı... şimdide çok fazla halsizlik var. Dertsiz başıma dert almış gibi hissediyorum.
Acil doktoru yarın enfeksiyon doktoruna gidiceksin aşı takvimini belirticek dedi. Sanırım daha 4 doz daha var... başından böyle bir olay geçmiş olan var mı,? Kalan aşıları yaptırmasam mı? Yani yok böyle bir ağrı resmen beni yatağa yapıştırdı. Sanırım bu ağrıyı kuduzdan ziyade tetanos yapıyormuş.
Anne hamile bebekleri yok daha.. ben kaşındım biraz.. göbüşünü gıdıklayınca hırçınlaştı.Hiç bir fikrim yok .
Çok geçmiş olsun .
Sokak hayvanları ilgimi çektiği için konumuza geldim.
Anne yavruları için endişe etmiş ve tirmalamid olabilir mi acaba bunu da merak ettim
İşte karninda bebekleri olduğu için demek istedim.Anne hamile bebekleri yok daha.. ben kaşındım biraz.. göbüşünü gıdıklayınca hırçınlaştı.
Tetanos aşısı çok pis ağrı yapıyor. Bir iki güne geçer endişe etmeyin.Sokak hayvanlarını çok sevdiğimden sürekli besleme yapıyorum. Normalde mama verirken dikkatliyimdir... cuma gunu hamile bi kediye yemek verırken bıraz göbeğini gıdıklayım dedim. Pençesini çok fazla geçirdi elimdem çıkardım. Eve gıdınce kanını baya akıttım sabunlu suyla yıkadım. Annem evham yaptı ya kuduzsa diye? Hamile bi kedi gayet sağlıklı sitemizin bahçesinden ayrılmayan biri dedim ama içime yine de şüphe düştü... bi doktoru aradık. Hemen şimdi hastameye gitmelisin dedi. Artık kedi tırmığında bile kuduz aşısı vurunuyor. Seninki derinmiş de dedi.
macera burdan sonra başlıyor. Kuduz aşısı sadece devlet hastanelerinde vurunuyormuş. Acile gittik ana baba günü gibi. Zaten korona korkusu var. Neyse dr elime baktı hemen tetanos kuduz aşısı dedi.
Hemşirenin biri sol kolumdan tetenosu diğeri sağ kolumdan kuduzu vurdu.. ( bu arada ben solağım)
Sol kolumu 20 cm bile kaldıramıyorum. Normalde ağrı eşiğim yüksektir... ertesi gün ağrı belime kadar yayıldı... şimdide çok fazla halsizlik var. Dertsiz başıma dert almış gibi hissediyorum.
Acil doktoru yarın enfeksiyon doktoruna gidiceksin aşı takvimini belirticek dedi. Sanırım daha 4 doz daha var... başından böyle bir olay geçmiş olan var mı,? Kalan aşıları yaptırmasam mı? Yani yok böyle bir ağrı resmen beni yatağa yapıştırdı. Sanırım bu ağrıyı kuduzdan ziyade tetanos yapıyormuş.
Kalan aşıları yaptırmasam mı?
Ağrı yapması ne kelime.. acı eşiğim gerçekten yüksek. Sol tarafım tamamen iptal. Bu nedir dedim yahu.Tetanos aşısı çok pis ağrı yapıyor. Bir iki güne geçer endişe etmeyin.
Kuduz vurunan tarafta ağrı yok. Tetanoz tarafındaki kolumdan bacağım belime kadar iptal... tetanozu tekrar vururlarsa ben hastanedrn kaçarımCok gecmis olsun, benim esim ve annem de hayvanlari severken tirmalanmisti. 2'sine de aynen kuduz ve tetanoz asilari yapildi. Bildigim kuduz asisinda dus alinmiyor 1 sure. 4 kez tekrarlaniyor. Hayvanlar sag salimdi lakin yine de tekrarlandi asilar.
Kuduz vurunan tarafta ağrı yok. Tetanoz tarafındaki kolumdan bacağım belime kadar iptal... tetanozu tekrar vururlarsa ben hastanedrn kaçarım
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Aynı durumu ben de yaşadım, elimde derin bir yara oluştu. Üç doz şeklinde kuduz aşısı yapıldı ve çok hafif bir ağrı oldu ama anlık bir şeydi. Tetanoz aşısını da iş başvurusu için yaptırdım bir ay önce. Tetanoz yaklaşık iki hafta boyunca ağrı yapmıştı bende. Okuduğum kadarıyla tetanoz aşısı çok ağrı yapıyormuş.Sokak hayvanlarını çok sevdiğimden sürekli besleme yapıyorum. Normalde mama verirken dikkatliyimdir... cuma gunu hamile bi kediye yemek verırken bıraz göbeğini gıdıklayım dedim. Pençesini çok fazla geçirdi elimdem çıkardım. Eve gıdınce kanını baya akıttım sabunlu suyla yıkadım. Annem evham yaptı ya kuduzsa diye? Hamile bi kedi gayet sağlıklı sitemizin bahçesinden ayrılmayan biri dedim ama içime yine de şüphe düştü... bi doktoru aradık. Hemen şimdi hastameye gitmelisin dedi. Artık kedi tırmığında bile kuduz aşısı vurunuyor. Seninki derinmiş de dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?