Ay inşallah canım. Herkesin belirtisi farklı oluyor zaten. Ne belirti var diye hamileyim diyebiliriz, ne de belirti yok diye hamile değilim diyebiliriz. Günü bekleyip test yapacağız mecburen. Ben ilk kez catlatma ignesi vuruldum 1 ocakta. Ondan heyecanliyim birazHamilelikte de aynı belirtiler oluyor canım pozitif düşün.
Son olur inşallah canım ve 8 ay sonra kucağına almış olursun bebisiniAy inşallah canım. Herkesin belirtisi farklı oluyor zaten. Ne belirti var diye hamileyim diyebiliriz, ne de belirti yok diye hamile değilim diyebiliriz. Günü bekleyip test yapacağız mecburen. Ben ilk kez catlatma ignesi vuruldum 1 ocakta. Ondan heyecanliyim biraz
Canım inşallah hissettiğin gibidir ama malesef adet belirtileri de hamilelik belirtisi gibi olduğundan net bisey söylenmiyor adet gecikene kadar.pozitif sonuçtan sonra insan belirtilerin hamilelik mi adet mi diye ayrımını yapıyor.sonradan yani adapte olmadan düşününce bu olmuştu demekki hamilelik belirtisiymis anlamamisim diyor insan.benimde 2 gun var bata her belirtide üşüttüm sanırım diyorumMerhabalar hanımlar ben de bırsey sormak ıstıyorum anne olmayı cok ısteyen bırı olarak benım bat ıma 8 gun var ama bundan 3 4 gun öncesinden başlayan bır regl agrılarım var ve bugun saat 1 gıbı mıdem acayıp bulandı nerdeyse cıkartıcaktım yanı psikolojik demek ıstemıyorum ama ınsan da heveslenıyo olabılır mı acaba
Canım nasılsın durumlar nasıl geliyormu bebiş16si bat benim. Belirtiler aynı. Gogus yani açıyor. Kasik ağrısı azalıyor artıyor. Belki psikolojik ama arada midem bulanıyor gibi. Sende durum ne
Canım ne durumdasın merak ettim geliyormu bebişÖyle. Cok doğru söylüyorsun gercekten kafaya takmayıp akışına bırakmak cok daha kolaylaştırıyor hayatı. Sadece bu konuda değil her konuda. Amiin Allah aratmasın kimsenin kucagını boş koymasın hep derim Allahım önce olmayanlara sonra bana ver
Dun regl oldumCanım nasılsın durumlar nasıl geliyormu bebiş
Off haklısın ama ıste ınsan umutlanıyo her agrı acabamı dedırtıyo ınsana elımı agrıların uzerıne koyup kendı kendıme dınlıyorum ne olabılır dıyeCanım inşallah hissettiğin gibidir ama malesef adet belirtileri de hamilelik belirtisi gibi olduğundan net bisey söylenmiyor adet gecikene kadar.pozitif sonuçtan sonra insan belirtilerin hamilelik mi adet mi diye ayrımını yapıyor.sonradan yani adapte olmadan düşününce bu olmuştu demekki hamilelik belirtisiymis anlamamisim diyor insan.benimde 2 gun var bata her belirtide üşüttüm sanırım diyorum2 gün önce adet olacak gibi karnım ve belim ağrıdı erken olcam sanırım dedim böyle bisey yaşamadım çünkü sonra ağrı geçti.goguslerim hassas olurdu adetten once bu ay aksine hiçbirşey yok.psikolojik olarak adet belirtilerini bile yerlebir edebiliyoruz sabret ve dua et canım ama lütfen adetin geçmeden test yapma negatif görmek adet olmaktan daha beter ediyor insanı
Hayırlısı olsun canım bende cumartesi olurum 2 gun önce test yaptım tek cizgiydiDun regl oldum
Canım henüz daha bikac gün var adetimeCanım nasılsın durumlar nasıl geliyormu bebiş
Anladım canım benimde bugün olmam gerekiyorCanım henüz daha bikac gün var adetime
Var mı bir gelişme? Benim henüz 5 günüm filan var ama umudum hic hic yokAnladım canım benimde bugün olmam gerekiyor
Bende hiç belirti yok bugünde adet olmadım ara sıra karnım ağrıyor adet olacak gibi gelen giden yokVar mı bir gelişme? Benim henüz 5 günüm filan var ama umudum hic hic yok
Ne alemdesin merak ettim? Var mı güzel haber :) ben hamile kalamam diye inandıgımdan lazer yaptırdm gözlerime ama reglim de 2 gün gecikti kafamda deli sorularBende hiç belirti yok bugünde adet olmadım ara sıra karnım ağrıyor adet olacak gibi gelen giden yokbenim normalde ağrı ile kanama başlardı düşüne düşüne hormonları oynattim galiba
Canım benim gözün aydın hamileymissinNe alemdesin merak ettim? Var mı güzel haber :) ben hamile kalamam diye inandıgımdan lazer yaptırdm gözlerime ama reglim de 2 gün gecikti kafamda deli sorular
Yaa evet hic ummazken olduCanım benim gözün aydın hamileymissin ♥Rabbim sag salim kucagina almayi nasil etsin.ben yazdığım bu yazıdan 3 gun sonra adet oldum kayinvalidem ameliyat oldu onun yanındaydım giremedim bayadır.
Inan bana cok ama çok mutlu oldum hamile olmana hamilelik takvimini görünce gözlerime inanamadım bi kaç kere baktımYaa evet hic ummazken olduinşallah bu ay da sana nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?