• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir küçük yumurtlama meselesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat a 6 gün var ama kasık larda sancı normalmi yumurtlama oldumu onu bile bilmiyorum maalesef. Takip yapıyorum ama hala yakalayamadım ya 😑 yada yakaladım ama farkında degilim. Testleri aldıgım kadın eski testlerin fotosunu attıgım da bir tanesinde yakalamışsın gibi görüyorum dedi bide siz bakarmısınız.
Yumurtlama olmuş ama ben catlamayi göremedim arkasına

Nasılsın canım ne durumdasın merak ettim 😊
Ya bgn b12 ve d vitamini tahlili verecektim. O arada hcg de baktiririm diyordum. Dr doluymus randevu alamadim. Cumaya kaldi tahlil isi. Acaba yrn idrarda test yapsam mi ki? Yoksa beklesem mi?

Ya bgn b12 ve d vitamini tahlili verecektim. O arada hcg de baktiririm diyordum. Dr doluymus randevu alamadim. Cumaya kaldi tahlil isi. Acaba yrn idrarda test yapsam mi ki? Yoksa beklesem mi?
Seninle bat ımız aynimiydi 18 bat benim 😊belirtilerin ne durumda

Seninle bat ımız aynimiydi 18 bat benim 😊belirtilerin ne durumda
16si bat benim. Belirtiler aynı. Gogus yani açıyor. Kasik ağrısı azalıyor artıyor. Belki psikolojik ama arada midem bulanıyor gibi😊. Sende durum ne

16si bat benim. Belirtiler aynı. Gogus yani açıyor. Kasik ağrısı azalıyor artıyor. Belki psikolojik ama arada midem bulanıyor gibi😊. Sende durum ne
Bende göğüs ağrısı yok ama iştahsızlık ve bulantı var bide karın ve bel agrisi adet belirtileri de olabilir henüz çözemedim 😀😀

Henüz yumurtlama göremedim kuzum, bugün daha yapmadım ama dün aşırı silikti, yani bugünde çok bişey olmaz gibi, cumaya doğru olur diye tahmn ediyorum
Hadi inşallah olur 😊önceden yumurtlama takibi diye bisey yoktu daba kolay hamile kalkmıyordu ben anlamıyorum kafaya takıyoruz ondan olmuyor galiba 😀

Tahlil yapma bence erken negatif çıkabilir üzülürsün 2 gün daha bekle öyle yap o zaman canım 😊

Başka şeylere adapte olayım da geçsin 2 gün.
Ahh olsak keşke eşime hirka örüyorum 10 günde bitirmiştim ilk hırkayı şimdi ise elime alamıyorum 10 günü geçti daha bitiremedim o kadar takmıyorum yani o kadar dinlemiyorum kendimi o derece yani 😀😀

Ahh olsak keşke eşime hirka örüyorum 10 günde bitirmiştim ilk hırkayı şimdi ise elime alamıyorum 10 günü geçti daha bitiremedim o kadar takmıyorum yani o kadar dinlemiyorum kendimi o derece yani 😀😀
Regl olcakmisim gibi karnım da ağrımaya başladı ya offf😒

Back