- 5 Aralık 2019
- 303
- 312
- 18
- 40
Teşekkür ederim canım yalnız değiliz Allah bizimle yeterki inancımızı yitirmeyelimNe güzel yazmışsınız, okuyunca bir ferahlık geldi bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım yalnız değiliz Allah bizimle yeterki inancımızı yitirmeyelimNe güzel yazmışsınız, okuyunca bir ferahlık geldi bana![]()
Günaydın canım benimHerkese günaydın.
Yumurtlama olmuş ama ben catlamayi göremedim arkasınaBat a 6 gün var ama kasık larda sancı normalmi yumurtlama oldumu onu bile bilmiyorum maalesef. Takip yapıyorum ama hala yakalayamadım yayada yakaladım ama farkında degilim. Testleri aldıgım kadın eski testlerin fotosunu attıgım da bir tanesinde yakalamışsın gibi görüyorum dedi bide siz bakarmısınız.
Pazar günü olunca kimsenin sesi cikmiyorGünaydın canım benim![]()
Eşleri evde sanırım normalPazar günü olunca kimsenin sesi cikmiyor
Olabilir mantikliEşleri evde sanırım normalherkes biz gibi iz peşinde değil sanırım
![]()
Nasılsın canım ne durumdasın merak ettimOlabilir mantikli![]()
Canım ne durumdasın merak ettimNe güzel yazmışsınız, okuyunca bir ferahlık geldi bana![]()
Ya bgn b12 ve d vitamini tahlili verecektim. O arada hcg de baktiririm diyordum. Dr doluymus randevu alamadim. Cumaya kaldi tahlil isi. Acaba yrn idrarda test yapsam mi ki? Yoksa beklesem mi?Nasılsın canım ne durumdasın merak ettim![]()
Seninle bat ımız aynimiydi 18 bat benimYa bgn b12 ve d vitamini tahlili verecektim. O arada hcg de baktiririm diyordum. Dr doluymus randevu alamadim. Cumaya kaldi tahlil isi. Acaba yrn idrarda test yapsam mi ki? Yoksa beklesem mi?
16si bat benim. Belirtiler aynı. Gogus yani açıyor. Kasik ağrısı azalıyor artıyor. Belki psikolojik ama arada midem bulanıyor gibiSeninle bat ımız aynimiydi 18 bat benimbelirtilerin ne durumda
Henüz yumurtlama göremedim kuzum, bugün daha yapmadım ama dün aşırı silikti, yani bugünde çok bişey olmaz gibi, cumaya doğru olur diye tahmn ediyorumCanım ne durumdasın merak ettim![]()
Bende göğüs ağrısı yok ama iştahsızlık ve bulantı var bide karın ve bel agrisi adet belirtileri de olabilir henüz çözemedim16si bat benim. Belirtiler aynı. Gogus yani açıyor. Kasik ağrısı azalıyor artıyor. Belki psikolojik ama arada midem bulanıyor gibi. Sende durum ne
Hadi inşallah olurHenüz yumurtlama göremedim kuzum, bugün daha yapmadım ama dün aşırı silikti, yani bugünde çok bişey olmaz gibi, cumaya doğru olur diye tahmn ediyorum
GalibaHadi inşallah olurönceden yumurtlama takibi diye bisey yoktu daba kolay hamile kalkmıyordu ben anlamıyorum kafaya takıyoruz ondan olmuyor galiba
![]()
Tahlil yapma bence erken negatif çıkabilir üzülürsün 2 gün daha bekle öyle yap o zaman canım16si bat benim. Belirtiler aynı. Gogus yani açıyor. Kasik ağrısı azalıyor artıyor. Belki psikolojik ama arada midem bulanıyor gibi. Sende durum ne
Başka şeylere adapte olayım da geçsin 2 gün.Tahlil yapma bence erken negatif çıkabilir üzülürsün 2 gün daha bekle öyle yap o zaman canım![]()
Ahh olsak keşke eşime hirka örüyorum 10 günde bitirmiştim ilk hırkayı şimdi ise elime alamıyorum 10 günü geçti daha bitiremedim o kadar takmıyorum yani o kadar dinlemiyorum kendimi o derece yaniBaşka şeylere adapte olayım da geçsin 2 gün.
Regl olcakmisim gibi karnım da ağrımaya başladı ya offfAhh olsak keşke eşime hirka örüyorum 10 günde bitirmiştim ilk hırkayı şimdi ise elime alamıyorum 10 günü geçti daha bitiremedim o kadar takmıyorum yani o kadar dinlemiyorum kendimi o derece yani![]()
Hamilelikte de aynı belirtiler oluyor canım pozitif düşün.Regl olcakmisim gibi karnım da ağrımaya başladı ya offf![]()