Kuzum 6. Ve 7.testte yakalamışsın gibi duruyor kurudugu icin suan yorumlamak yanıltıcı olabilir ilk 10dk daki resmi onemliBat a 6 gün var ama kasık larda sancı normalmi yumurtlama oldumu onu bile bilmiyorum maalesef. Takip yapıyorum ama hala yakalayamadım yayada yakaladım ama farkında degilim. Testleri aldıgım kadın eski testlerin fotosunu attıgım da bir tanesinde yakalamışsın gibi görüyorum dedi bide siz bakarmısınız.
6 ve 7 yumurtlama canım yakalamışsın merak etme benimde böyleydi şimdi de bata 4 var beklemedeyim
Bat a 6 gün var ama kasık larda sancı normalmi yumurtlama oldumu onu bile bilmiyorum maalesef. Takip yapıyorum ama hala yakalayamadım yayada yakaladım ama farkında degilim. Testleri aldıgım kadın eski testlerin fotosunu attıgım da bir tanesinde yakalamışsın gibi görüyorum dedi bide siz bakarmısınız.
Yaa umarım öyle olmusturKuzum 6. Ve 7.testte yakalamışsın gibi duruyor kurudugu icin suan yorumlamak yanıltıcı olabilir ilk 10dk daki resmi onemli
Olabilir canım ilk gebeliğimde (dıs gebelik le sonuclandı) bende böyle belirtiler görmstm kendimde. Bir taraf daha baskın agrıyordu. Uyku hali vardı. Göğüslerim hafif acıyorduBenimde 6 gun var bat a bel ve karın agrım var yumurtlamadan beri bu belirti olabilir mi acabayumurtlamadan 1 gun önce birliktelik oldu göğüslerde herhangi bir değişiklik yok sizde belirti varmı arkadaşlar
7. Gün yumurtlamışsınoz ve silikleşmiş, şuan görünen fotoğraf o yönde ama sizin yerinizde olsam fotoları hemen çekerdim günlük, çnkü ilk 5 dakika çok önemli en doğru sonucu o veriyor, ben ovulasyonlarda 5 dakikadan sonrasını dikkate almıyorumBat a 6 gün var ama kasık larda sancı normalmi yumurtlama oldumu onu bile bilmiyorum maalesef. Takip yapıyorum ama hala yakalayamadım yayada yakaladım ama farkında degilim. Testleri aldıgım kadın eski testlerin fotosunu attıgım da bir tanesinde yakalamışsın gibi görüyorum dedi bide siz bakarmısınız.
Şuan yine göğüs ve kasık agrısı var buna bacakta eklendi ama adete hazırlıkta olabilir. Yumurtlamayı net anlayamadım cünkü.Benimde 6 gun var bat a bel ve karın agrım var yumurtlamadan beri bu belirti olabilir mi acabayumurtlamadan 1 gun önce birliktelik oldu göğüslerde herhangi bir değişiklik yok sizde belirti varmı arkadaşlar
Aslında hergün cekiyordum Bi o 7. Gün dediginzde dikkat etme dim biliyomusunz7. Gün yumurtlamışsınoz ve silikleşmiş, şuan görünen fotoğraf o yönde ama sizin yerinizde olsam fotoları hemen çekerdim günlük, çnkü ilk 5 dakika çok önemli en doğru sonucu o veriyor, ben ovulasyonlarda 5 dakikadan sonrasını dikkate almıyorum
Sağlık olsun, umarım değerlendirmişsiniz, harika bir süpriz hediye olur kalbinizeAslında hergün cekiyordum Bi o 7. Gün dediginzde dikkat etme dim biliyomusunzamaaaan bugünde olmcak nasılsa kafasıyla. Keske cekseydim ya yada Bi baksaydım on dk gecmeden bıraktım testi
Ben yumurtlamayı anladım ama her hamilelikte farklı belirtiler oluyor adet ile hamilelik yumurtlama hepsinin belirtisi ortak kafamızın karışması çok normalŞuan yine göğüs ve kasık agrısı var buna bacakta eklendi ama adete hazırlıkta olabilir. Yumurtlamayı net anlayamadım cünkü.
Ay evet yaBen yumurtlamayı anladım ama her hamilelikte farklı belirtiler oluyor adet ile hamilelik yumurtlama hepsinin belirtisi ortak kafamızın karışması çok normalbir bilim insanı da çıkıp bunların arasında ki farkı çözemedi onlarada yazıklar olsun inşallah hamileyizdir
İşin garibi psikolojik olarak nasıl beceriyorsak bütün belirtileri yaşıyoruz bizede helal olsunAy evet yahepsinin belirtisi aynı enfeksiyondu regliydi hamilelikti
Beyin denen organı cok hafife almamak lazımİşin garibi psikolojik olarak nasıl beceriyorsak bütün belirtileri yaşıyoruz bizede helal olsun
Bat a 6 gün var ama kasık larda sancı normalmi yumurtlama oldumu onu bile bilmiyorum maalesef. Takip yapıyorum ama hala yakalayamadım yayada yakaladım ama farkında degilim. Testleri aldıgım kadın eski testlerin fotosunu attıgım da bir tanesinde yakalamışsın gibi görüyorum dedi bide siz bakarmısınız.
Benim 2 oğlum var onlarda yaşım küçüktü adet geçmeden anlamamistim yumurtlama filan takip etmiyordum o zamanlar böyle şeyler yoktuBeyin denen organı cok hafife almamak lazım
Benim bata 5 gun kaldı. Göğüslerimin yanlarında ağrı var dokununca. Ama bu bir belirti mı bilmiyorum. Bir de sağ kasigim ağrıyor 1 haftadirBenimde 6 gun var bat a bel ve karın agrım var yumurtlamadan beri bu belirti olabilir mi acabayumurtlamadan 1 gun önce birliktelik oldu göğüslerde herhangi bir değişiklik yok sizde belirti varmı arkadaşlar
Olabilir canım ben 3 hamilelik geçirdim 3 unde de belirtiler farklıydı hiç belirti olmadan sadece adet gecikmesi ile anladigim ilk gebeliğim vardı.Allahtan ümit kesilmez ol diyecek olacak.adet belirtileri ile aynı oluyor malesef belirtiler adet gününü bekleyecez bende de gogsumde agri yok hafif sizi ve şişlik vad hayirlisi hepimiz icinBenim bata 5 gun kaldı. Göğüslerimin yanlarında ağrı var dokununca. Ama bu bir belirti mı bilmiyorum. Bir de sağ kasigim ağrıyor 1 haftadir
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Idrarda test yapmak için bat gününü kac gun geçireyim sence?Olabilir canım ben 3 hamilelik geçirdim 3 unde de belirtiler farklıydı hiç belirti olmadan sadece adet gecikmesi ile anladigim ilk gebeliğim vardı.Allahtan ümit kesilmez ol diyecek olacak.adet belirtileri ile aynı oluyor malesef belirtiler adet gününü bekleyecez bende de gogsumde agri yok hafif sizi ve şişlik vad hayirlisi hepimiz icindua edelim bol Bol birbirimize
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Idrarda test yapmak için bat gününü kac gun geçireyim sence?
[/Qerken gebelik testleri 2 3 gun kala doğru sonucu verir ama ben beklenen adet tarihim de yapmayı düşünüyorum adet olmazsam tabi.çünkü şimdi negatif çıksa erken yaptım ondan oyle oldu diyip kendimi kandırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?