Gebeliğe Hazırlık Bir küçük yumurtlama meselesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pastachef

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
198
233
18
28
Bat a 6 gün var ama kasık larda sancı normalmi yumurtlama oldumu onu bile bilmiyorum maalesef. Takip yapıyorum ama hala yakalayamadım ya yada yakaladım ama farkında degilim. Testleri aldıgım kadın eski testlerin fotosunu attıgım da bir tanesinde yakalamışsın gibi görüyorum dedi bide siz bakarmısınız.

Eklentiler

• IMG_20200109_140119.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 152
Kuzum 6. Ve 7.testte yakalamışsın gibi duruyor kurudugu icin suan yorumlamak yanıltıcı olabilir ilk 10dk daki resmi onemli

Benimde 6 gun var bat a bel ve karın agrım var yumurtlamadan beri bu belirti olabilir mi acaba yumurtlamadan 1 gun önce birliktelik oldu göğüslerde herhangi bir değişiklik yok sizde belirti varmı arkadaşlar

Kuzum 6. Ve 7.testte yakalamışsın gibi duruyor kurudugu icin suan yorumlamak yanıltıcı olabilir ilk 10dk daki resmi onemli
Yaa umarım öyle olmustur
Benimde 6 gun var bat a bel ve karın agrım var yumurtlamadan beri bu belirti olabilir mi acaba yumurtlamadan 1 gun önce birliktelik oldu göğüslerde herhangi bir değişiklik yok sizde belirti varmı arkadaşlar
Olabilir canım ilk gebeliğimde (dıs gebelik le sonuclandı) bende böyle belirtiler görmstm kendimde. Bir taraf daha baskın agrıyordu. Uyku hali vardı. Göğüslerim hafif acıyordu

7. Gün yumurtlamışsınoz ve silikleşmiş, şuan görünen fotoğraf o yönde ama sizin yerinizde olsam fotoları hemen çekerdim günlük, çnkü ilk 5 dakika çok önemli en doğru sonucu o veriyor, ben ovulasyonlarda 5 dakikadan sonrasını dikkate almıyorum

Şuan yine göğüs ve kasık agrısı var buna bacakta eklendi ama adete hazırlıkta olabilir. Yumurtlamayı net anlayamadım cünkü.

Aslında hergün cekiyordum Bi o 7. Gün dediginzde dikkat etme dim biliyomusunz amaaaan bugünde olmcak nasılsa kafasıyla. Keske cekseydim ya yada Bi baksaydım on dk gecmeden bıraktım testi

Aslında hergün cekiyordum Bi o 7. Gün dediginzde dikkat etme dim biliyomusunz amaaaan bugünde olmcak nasılsa kafasıyla. Keske cekseydim ya yada Bi baksaydım on dk gecmeden bıraktım testi
Sağlık olsun, umarım değerlendirmişsiniz, harika bir süpriz hediye olur kalbinize

Şuan yine göğüs ve kasık agrısı var buna bacakta eklendi ama adete hazırlıkta olabilir. Yumurtlamayı net anlayamadım cünkü.
Ben yumurtlamayı anladım ama her hamilelikte farklı belirtiler oluyor adet ile hamilelik yumurtlama hepsinin belirtisi ortak kafamızın karışması çok normal bir bilim insanı da çıkıp bunların arasında ki farkı çözemedi onlarada yazıklar olsun inşallah hamileyizdir

Ay evet ya hepsinin belirtisi aynı enfeksiyondu regliydi hamilelikti

6. ve 7. Gün pik gibi.

Beyin denen organı cok hafife almamak lazım
Benim 2 oğlum var onlarda yaşım küçüktü adet geçmeden anlamamistim yumurtlama filan takip etmiyordum o zamanlar böyle şeyler yoktu yazın 3 aylık hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım kafatası gelişmemişti düşük yaptırdılar hastanede o hamileligim de adetime 1 hafta kala goguslerim çok ağrımıştı hatta sizlamasindan rahatsız olup sıkmıştım süt gelmişti o zaman hamile olduğumu anlamıştım ama diğer 2 hamileligim de acı biber turşusu istemişti canım vücuduma alakalı adet gecikmesi dışında bisey olmamıştı.gercekten hamile olunca insanın ici ne ayrı bir his doğuyor .bir kızım olsun istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim bata 5 gun kaldı. Göğüslerimin yanlarında ağrı var dokununca. Ama bu bir belirti mı bilmiyorum. Bir de sağ kasigim ağrıyor 1 haftadir

Benim bata 5 gun kaldı. Göğüslerimin yanlarında ağrı var dokununca. Ama bu bir belirti mı bilmiyorum. Bir de sağ kasigim ağrıyor 1 haftadir
Olabilir canım ben 3 hamilelik geçirdim 3 unde de belirtiler farklıydı hiç belirti olmadan sadece adet gecikmesi ile anladigim ilk gebeliğim vardı.Allahtan ümit kesilmez ol diyecek olacak.adet belirtileri ile aynı oluyor malesef belirtiler adet gününü bekleyecez bende de gogsumde agri yok hafif sizi ve şişlik vad hayirlisi hepimiz icin dua edelim bol Bol birbirimize

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Idrarda test yapmak için bat gününü kac gun geçireyim sence?

Kızlar ben şunu anlamıyorum yumurtlama günü mü şans daha cok bir önceki gün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…