- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 31
-
- Konu Sahibi KaramelDelisi
Balıkesir de sanırım elbis otel. Dün biraz baktım ama çok detaylı incelemedim.Alkolsüz, karışık oteller var aslında.
Ama çok lüks değil.
Yani balayı için istenmeyebilir.
Mesela Elbis hotel..
Biz Kapadokya'da Karlık Evi'nde rüya gibi odada 3 gün kalıp.
Sonra bir de deniz olsun diyerek 1 hafta da oraya gitmiştik..
Çok lüks olmasına gerek yok derseniz bakabilirsiniz..
Tam pansiyondu o zamanlar..
Kaşta muhafezekar villa kiralamistik yemek size ait oluyor bizde disarda yedik. Havuz da cok rahat kimse gormuyor cokta temizdi
[/
Dün akşam inceledim. Kaş/Kalkan dediğiniz gibi harika villalar var.Kaşta muhafezekar villa kiralamistik yemek size ait oluyor bizde disarda yedik. Havuz da cok rahat kimse gormuyor cokta temizdi
Toplamda ne kadar ödediniz?
Deniz olmayan bir yer düşündüysem kesinlikle kapadokyaydı.Kapadokya derim kesinlikle. Deniz vs yok ama hayran kalacağın bir yer olur.
Kapadokya ya normal zamanda da gidilir gunu birlik sen bilirsinde villa siddetle tavsiye ederim :)Deniz olmayan bir yer düşündüysem kesinlikle kapadokyaydı.
Ama 3 saati geçen bir yolculuk beni korkutuyor.
Çok teşekkür ederim
Dediğiniz gibi Antalya'dan Muğla'ya kıyı şeridinden gitsek inanılmaz güzel yerler var. Hem yeşil hem deniz olarak.Sen büyüklere bakma 10 gün yaptık inan bi 10 gün daha yapardıkBiz de karar veremediğimiz için kendi aracımızla geze geze her gün başka yerde kalarak tatil yaptık çokta güzeldi
Kendimi şartlamamıştım aslında böyle bir şeyi ilk kez duydum biraz tuhaf geldi 3 günden fazla sıkılırsın dediler. Ben evcimen bir tipim evet ama hayatımda bir kez balayı yaşayacağım diğer zamandakiler tatil olacak. Nişanlımın iş durumundan dolayı 7 günü geçmez diye düşünüyorum zaten.Tur gibi bişey düşünürseniz likya önerebilirim. Ve bence 3 gün balayı için çok az kim dediyse yanlış demişHe balayı he aynı ev ikisinde de bolca boşluğun oluyo tartışmaya meyili olan her yerde tartışır kendinizi öyle şeylere şartlamayın
Tatil olarak bir gün karadeniz e gitmeyi ikimizde çok istiyoruz.Balayimizda karadeniz turu yaptik ama oyle heryeri gorelim edelim diye degil gezdik nereyi begendiysek orda yedik orda kaldikhayatimin en guzel 5 gunuydu. 3 gunde sıkılip kavga etmek fikti cok sacma. Sonucta bu insanla omur gecireceksiniz.
Biz yakin oldugumuz icin karadeniz tercih ettik ama aslaaa bigune sigmazTatil olarak bir gün karadeniz e gitmeyi ikimizde çok istiyoruz.
Balayı olarak bilemedim.
Huysuz olan normalde de kavga eder dediğiniz gibi.
Gün meselesi de zaten bir günü git-gel yola saysak dolu dolu geçirebilecek 2 gün kalıyor geriye.
Çok az
Teşekkür ederim
3 ay gibi bir süre var ama erken plan yapmak çok önemli yoksa işler hiç istediğim gibi gitmiyorBiz yakin oldugumuz icin karadeniz tercih ettik ama aslaaa bigune sigmazbende dugune aylar kala dugunu unutup balayi planlari yapiyodum bence daha anlamli ve guzell. Insallah cok guzel gecer
Bu arada bir gün derken ileride başka bir tatil olarak söyledim yoksa dediğiniz gibi bir güne sığmaz artı o kadar yolu bir gün için gitmemBiz yakin oldugumuz icin karadeniz tercih ettik ama aslaaa bigune sigmazbende dugune aylar kala dugunu unutup balayi planlari yapiyodum bence daha anlamli ve guzell. Insallah cok guzel gecer