Çok içiçe değiliz. Ama kayınpederin tedavisi burada devam ediyor. Haliyle bizlerde kalıyor.Nerde çokluk ordaluk diyesim geldi. İç içe girmiş ilişkiler her türlü yorar insanı. O geldi bu gitti elti onu dedi kayın bunu dedi.
Allah yardımcınız olsun.
Sizin negatif olma ihtimaliniz de pek yok, kendinize dikkat edin.
Ben kendi tarafımdan baktığımda ona bu kadar anlayışlı olamıyorum malesef. Ama olan oldu artık. Önümüze bakmamız gerek. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimgeçmiş olsun
ben de kayınbirader gibi kendine dikkat et diyeceğim zira elimden fazlası gelmiyor
ama elti de kendince haklı
kadının kocası hastanede yatıyor
kendisi hasta
iki küçük çocuk var, yaşları muhtemelen 3-5 bandında
evde bir de kanser hastası baba istememesi bence anlaşılır
bahanesi gerçekçi değil tabii ki ama kv de gitseydi, o da iyice hasta olup kadın bir de onlara bakmakla nasıl uğraşacaktı
canının derdinde, iki küçük çocuğunu doyuramazken belki de, evde bir de büyüklere bakması beklenecekti
kaldı ki zaten kv yi ya da kp i götürmek yine size kalacaktı zira pozitif olmayan sadece sizsiniz
süreç çok zorlu
bir tanıdığımız 70 yaşında, KOAH, şekeri tansiyon ne ararsan var
40 yaşındaki oğlu hastaneye kaldırıldığında gidip yanında kalmış, gelin ve torun da evde pozitif olmuş, gitmiş ,gelmiş, koşturmuş mecburen
oğlan bir şey dedi duyamadım, kulağımı ağzına dayadım, virüs riski var ama evlat dedi
ki bu insanlar adamı yıllardır görmüyorlardı, hatta kimliği kaybolduğunda "evet, bu bizim babamızdır " demeye nüfus müdürlüğüne dahi gelmemişlerdi
hastalık süreci çok zorlu, aile içi hesaplaşmalar maalesef ki sonrasına ertelenmeli
bu aşamada iyi beslenin, çocukları da biraz daha kısıtlanmaya razı olmaları yönünde ikna etmeye çalışın
geçecek bu günler diye vurguluyoruz hepimiz ama umarım en kısa sürede geçer
Çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım.Aile ilişkilerinize değil sizin için yorum yazmak istedim.
kesinlikle bağışıklık destekleyici bir şeyler alın. ben astım hastası olduğumdan dolayı bana aile hekimliğindeki hemşirem beta glukan kullanın bu dönemde dedi. Ona istinaden imunex aldım. C,d vitaminleri, çinko ve beta glukan içeriyor. Marka önemli değil ama bunlar bu dönemde alınması gereken desteklermiş. Sizin de bu kadar pozitifin içinde negatif çıkmanız biraz şaibeli. Keza sürüntü örneğinin bile doğruluk payı %68miş. Düşünsene 10 kez test yapılıyor ve 6’sı pozitif çıkarken 4’ü negatif çıkabiliyor.
Bir diğer konu, her türlü ihtiyacınız için 112’yi arayabilirsiniz. Bunun için vefa destek ekipleri var. Ayrıca 112’den aynı şekilde ücretsiz psikolojik destek talep edebilirsiniz. Bunu unutmayın.
çok geçmiş olsun, sağlıklı günler dilerim tüm ailenize
Evet. İki şehir arasında ki mesafe 1200 kmKayınvalide ve kayınpeder şehir dışında mı yaşıyor?? Evlerinizin arası ne kadar mesafe ki ?
Gecmis olsunDün eşim annesinin kardeşinin yattığı hastanede yatış ayarladığını, onu götürüp götüremeyeceğimi sordu. İyi tamam götüreyim ama iyi gibi o, o kadar kötümüymüş dedim. "Yaşı ve kronik hastalıkları yüzünden korktu herhalde." dedi. 112'den özel izin çıkartma işleri bende. Üç dört gündür bu işi iyi öğrendim :) Bu arada 112 çalışanları hakkında bir bilgi vereyim. genel geçer kurallar haricinde hepsi kafasına göre uygulama yapıyor. Hatta cinsiyete göre uygulama şekilleri bile değişiyor. Erkekler hallederiz, gidin sıkıntı yok havasında, kadınlar mevzuatta öyle bir uygulama yok havasındaBugün kayinvalideyi götüreceğim hastane yarım saat uzaklıktaydı. 112 de çalışan kadın o kadar uzaklıkta ki bir hastaneye izin çıkaramıyoruz, mevzuatta yok dedi. Bende "dün diğer hastamı Ulus'a götürdüm ama. Orası da yarım saat uzaklıktaydı. Üstelik çok ısrar ettiğim halde özel izin numarasına bile gerek görmedi yetkili" dedim. ben size mobil araç ayarlayayım dedi. birincisi mobil aracınız ancak iki güne gelir. hasta yatış için hastaneden bekleniliyor dedim. İkincisi mobil aracınız hastayı hastanenin kapısında bırakır. Hasta yol bilmez, iz bilmez, okuma yazması yok dedim. "Ben o zaman bir hekime danışayım" dedi. Bizim için o çok mühim mevzuatı bir kez daha deldiler :)
Bu arada bende katlanabilir boğaz ağrısı, ara ara kesik kesik kesik öksürük başladı. Ateşim yok ama sabah titreyerek uyandım.
İnşallahGecmis olsun
Buyuk ihtimal atesiniz cikiyor; titreyerek ve usume belirtisi verir
Kendinize dikkat edin
Bende kendimden endise ediyorum sirtim ara ara agriyor ama baska belirti yok. İns. Degilimdir
Dün eşim annesinin kardeşinin yattığı hastanede yatış ayarladığını, onu götürüp götüremeyeceğimi sordu. İyi tamam götüreyim ama iyi gibi o, o kadar kötümüymüş dedim. "Yaşı ve kronik hastalıkları yüzünden korktu herhalde." dedi. 112'den özel izin çıkartma işleri bende. Üç dört gündür bu işi iyi öğrendim :) Bu arada 112 çalışanları hakkında bir bilgi vereyim. genel geçer kurallar haricinde hepsi kafasına göre uygulama yapıyor. Hatta cinsiyete göre uygulama şekilleri bile değişiyor. Erkekler hallederiz, gidin sıkıntı yok havasında, kadınlar mevzuatta öyle bir uygulama yok havasındaBugün kayinvalideyi götüreceğim hastane yarım saat uzaklıktaydı. 112 de çalışan kadın o kadar uzaklıkta ki bir hastaneye izin çıkaramıyoruz, mevzuatta yok dedi. Bende "dün diğer hastamı Ulus'a götürdüm ama. Orası da yarım saat uzaklıktaydı. Üstelik çok ısrar ettiğim halde özel izin numarasına bile gerek görmedi yetkili" dedim. ben size mobil araç ayarlayayım dedi. birincisi mobil aracınız ancak iki güne gelir. hasta yatış için hastaneden bekleniliyor dedim. İkincisi mobil aracınız hastayı hastanenin kapısında bırakır. Hasta yol bilmez, iz bilmez, okuma yazması yok dedim. "Ben o zaman bir hekime danışayım" dedi. Bizim için o çok mühim mevzuatı bir kez daha deldiler :)
Bu arada bende katlanabilir boğaz ağrısı, ara ara kesik kesik kesik öksürük başladı. Ateşim yok ama sabah titreyerek uyandım.
C vitamini semptomları azaltıyormuş sanırım.Dün eşim annesinin kardeşinin yattığı hastanede yatış ayarladığını, onu götürüp götüremeyeceğimi sordu. İyi tamam götüreyim ama iyi gibi o, o kadar kötümüymüş dedim. "Yaşı ve kronik hastalıkları yüzünden korktu herhalde." dedi. 112'den özel izin çıkartma işleri bende. Üç dört gündür bu işi iyi öğrendim :) Bu arada 112 çalışanları hakkında bir bilgi vereyim. genel geçer kurallar haricinde hepsi kafasına göre uygulama yapıyor. Hatta cinsiyete göre uygulama şekilleri bile değişiyor. Erkekler hallederiz, gidin sıkıntı yok havasında, kadınlar mevzuatta öyle bir uygulama yok havasındaBugün kayinvalideyi götüreceğim hastane yarım saat uzaklıktaydı. 112 de çalışan kadın o kadar uzaklıkta ki bir hastaneye izin çıkaramıyoruz, mevzuatta yok dedi. Bende "dün diğer hastamı Ulus'a götürdüm ama. Orası da yarım saat uzaklıktaydı. Üstelik çok ısrar ettiğim halde özel izin numarasına bile gerek görmedi yetkili" dedim. ben size mobil araç ayarlayayım dedi. birincisi mobil aracınız ancak iki güne gelir. hasta yatış için hastaneden bekleniliyor dedim. İkincisi mobil aracınız hastayı hastanenin kapısında bırakır. Hasta yol bilmez, iz bilmez, okuma yazması yok dedim. "Ben o zaman bir hekime danışayım" dedi. Bizim için o çok mühim mevzuatı bir kez daha deldiler :)
Teşekkür ederim. Genel durumum iyi şuan. Dün akşam 112 den evde test talep ettim. Üç dört güne ancak gelir. Siz kötü olursanız özel aracınızla muhakkak test yaptırmaya gidin dedi.ah çok üzüldüm gerçekten yaa
arkadaşımın eşi yakalandı, berbaer gezmişlerdi etmişlerdi hatta ama ona geçmemişti. eşi pozitif çıkınca hemen yatak odasına kitlemişti eşini, orada ebeveyn banyosu da olunca kolay olmuştu nispeten tabi. sonra 2 kere test yaptı negatifti ama sanırım kayınpederin böyle mutfağa vs girmesi yüzünden size de bulaşmış. ben de ilk okurken zaten bana bulaşmıştır diye koyvermeyin diycektim ama
inşallah psikolojiktir diyelim ama yine de bir tomografi çektirmenizde fayda var.
Çok üzüldüm gerçekten allah yardımcınız olsun.
Benim test sonucum geldi. Tekrar negatif
Boğazım acıyor. Ama benim boğazım mütemadiyen hep acır. Bilemiyorum. Negatifin yanıltma payını biliyorum ama herkesi pozitif çıkaran test, iki seferde de beni neden negatif çıkarır. Herkese doğruda bir bana mı yanlışGeçmiş olsun tabi de peki ya semptomlarınız onlar ne durumda?