- 4 Şubat 2015
- 6.166
- 12.466
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Şimdi uyuyor. Nefes almasında sıkıntı yok. İzliyorum.Doktora götüren hemen.
Bende yan yatırıyorum. Fakat üst değil alt deliğe sıkıyorumBebegi yan yatirip, ustte kalan burun deligine siringa ile izotonik su sıkıyorum. Cogu zaman tek buruna sıkmam yeterli oluyor, diger burundan cikan serum yumusatiyor. Bunun haricinde aglarken nefesi kesiliyorsa bana anormal gelmedi. Ancak uykusunda nefesi kesiliyorsa doktora görünün
Uste sikacaksiniz, alt delikten cikacak. Alta sıktığınız icin serum cikamiyordur. Ya yutar ya cigerine kacar. Yutarsa mide bulantisi yapar, kusar. Cigere kactiginda nasil anlaşılır bilmiyorum ama kesinlikle alt delige sıkmayın. Iki kisi tarif etti demissiniz, alta sıkın mı dediler? Youtubedan bakin nasil uygulanadigina.Bende yan yatırıyorum. Fakat üst değil alt deliğe sıkıyorum
Yanlış mı yapıyormuşumzararı varmı peki. Sık sık yapmıyorum. Bu sabah çok hırıltılı uyandı. Uyanır uyanmaz yaptım. Şimdide gece rahat uyusun diye. Uyanık iken kesiliyor. Ama ağlarken değil. Akşam yatırdırdık. Elimiz değmeden seviyorduk baktım kollarını açmış çırpınıyor
Yok sadece sık dediler. İkinci Dr tazyikli verme. Yavaşça 2 cc sık burnuna dedi.Uste sikacaksiniz, alt delikten cikacak. Alta sıktığınız icin serum cikamiyordur. Ya yutar ya cigerine kacar. Yutarsa mide bulantisi yapar, kusar. Cigere kactiginda nasil anlaşılır bilmiyorum ama kesinlikle alt delige sıkmayın. Iki kisi tarif etti demissiniz, alta sıkın mı dediler? Youtubedan bakin nasil uygulanadigina.
Bana da yorgunluktan gibi geldi. 2 buçuk ay önce farklı bir hayata geçiş yaptınız. Lohusalık da var. NormalHayırlı geceler kızlar. Bu gece yine nöbetteyim. Bebeğim iki buçuk aylık. Bu aralar üç tür nefesinin kesildiğini gördüm. Bu gecede burnuna yine serum fizyolojik sıktım aspiratörle çektim ki rahat uyusun. Yarım saat kadar sevdik konuştuk yerine yatırdık. Bir kaç saniye çırpınıp çığlık attı hemen kaldırdım.
İlk sorum. Acaba burnuna su veriyor olmamdan mı kaynaklanıyor nefessiz kalması. Ciğerlerine mi kaçıyor. Yada su vermem beynine zarar verirmi( Şundan dolayı beyni ni sordum.gusül alırken burna su çekince resmen beynim zonkluyor. Acaba bebeğe zarar mı veriyorum) o şekilde Temizleme mi eczacı söyledi. Ayrıca iki farklı doktorda aynı şekilde tarif etti.
İkinci sorum. Eşimin her hareketi her sözü batmaya başladı bana. Burada da devamlı yazmışım dır çok sevdiğimi, razı olduğumu. Ama artık batıyor bana. Örnek verecek olursam. Bebeğim nefessiz kalınca kucağıma aldım hemen. Biraz oyalayıp yatırdım. Uyumuyor ama ikimizde bakıyoruz bebeğe. Ben incelemeye çalışıyorum nefesi yine kesilecekmi diye. O habire konuşuyor bebekle. Biraz bekledim baktım susmuyor sakin ses tonu ile sus dinleyelim Bi dedim.halbuki içimden carlamak geldi. İkincisi beşik benim tarafta. Bu gece olduğu gibi çoğu gece en son yatağa ben geliyorum. Eşim sağolsun bebekle ilgileniyor. Beşiği sallıyor. Bekliyorum ki kaysın yatağe gireyim. Ayakta epey bekliyorım ki çekilsin. Diğer günler sakin kalıp yatacağım ben geldim ban sallarım diyorum.bı gece ki üzüntü ile tersler tarzı konuştum. Ne kadar daha beklicem diye. Eşime tahammülsüzlüğüm sevgim bittiğinden mi yoksa yprulduğumdan mı bilmiyorum. Ama her sözü batıuor artık. Eşim konusunda ne tavsiye verirsiniz.
Serum hakkında da annelerden yarım bekliyorım. Şimdiden teşekkürler
Biz de aynı yollardan geçtik bebek küşükken. Aşırı tahammülsüzdüm. Ama tamamrn yorgunluktan. Sizinde öyledir.Eşime tahammülsüzlüğüm sevgim bittiğinden mi yoksa yprulduğumdan mı bilmiyorum
Jsjsjwİçimden carlamak geldiyi okuyunca bi gulme geldi banao dönemler benim kocamda bana batiyodu. En tahammül edemedigim herekese uyuz olduğum, ama en cok kocami oldurme planlari yaptigim donemler,kizimin 1 yasa kadar olan zamanlari. Neyse ki oldurmemisim, sonradan gecti çünkü hdhsgs
Hatalı bu. Üst deliğe sıkmalısınızBende yan yatırıyorum. Fakat üst değil alt deliğe sıkıyorum
Bana o his ikisi de okula başlayınca geldi. Çocukların okul takipleri resmen bir mesai daha bana ve sanırım eşimden beklediğim yardımı göremiyorum. Benim istediğim gibi hızlı ve net aksiyon alamıyor. Son zamanlarda varlığı bile batıyor gözüme.İçimden carlamak geldiyi okuyunca bi gulme geldi banao dönemler benim kocamda bana batiyodu. En tahammül edemedigim herekese uyuz olduğum, ama en cok kocami oldurme planlari yaptigim donemler,kizimin 1 yasa kadar olan zamanlari. Neyse ki oldurmemisim, sonradan gecti çünkü hdhsgs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?