Bir Komşu Sorunuda Benden ...

Hediyelerden sonra okumadım. Hem mesafe koymak istemişsiniz hem de kızkardeşiniz miş gibi her şeyine ayrı hediye almışsınız. Sizde de hata var. Yüz vermişsiniz. Ben de bunalırım zırt pırt kapıyı çalan komşudan, o yüzden mesafeliyim. İşe de yarıyor.

Peki

Gerçekten atasözlerimizin cuk diye uyduğu bir konu. Ne yazık ki artık İstanbul Gaziantep farketmiyor. İnsanlar ya sömürüyor iyiniyetinizi ya da Allah korusun başka işler açılıyor başınıza. Başta da siz başlatmışsınız artık kurtuldunuz bence hiç üzülmeyin böylesi daha iyi. Az insan çok huzur bence

Çok haklısınız... tesekkur ederim

Belli ki dengesiz birisi. Muhatap olmayin uzak durun derim.

Yokun çaresi yok bacım deseydiniz :))Noldu son durum, çözüldü mü?

Konu acilali epey olmus. Su an durum nasil merak ettim?

Son durumu buraya alıntıladım arkadaşlar...

Bu komsu senin dolabını mı kurcalıyor hala pesssssssssssss :O

vallahi şaka gibisin kendin etmis kendin bulmuşsun tanimadigin huyunu suyunu bilmedigin insana d.günü partileri hediyeler vs. bu devirde akrabasina bile güvenip yapmiyor insan bunlari okurken hem çok saşırdım hemde üzüldüm 6 senedir ayni binadayim komşularla merhaba-merhaba o kadar bu da size ders olmuştur herşey hayat tecrubesi iste sonuçta yalnız bu kisiler size ne gibi bir zarar verebilir ki anneniz taşınma olayina kadar getirmiş konuyu,20 sene küs olup ayni binada oturan insanlar var görmemezlikten gelin olsun bitsin ne diyeyim

Bu komsu senin dolabını mı kurcalıyor hala pesssssssssssss :O
Kapıyı acar acmaz kendını merdivene atışını görmelıydın resmen uctu yakalanınca
Ertesı gun yani dün bi baktım kendısıde kapısının önune ayakkabı boyası koymuş görunur yere

bak teyzesi oğlumu göstermeye geldim mi diyor bide yüzsüz. açık açık hadi altın tak gibi bişey olmuş fahagag.
biri daha yazmış; neyseki çocuğu görüp yumuşamadınız.

Kapıyı acar acmaz kendını merdivene atışını görmelıydın resmen uctu yakalanınca
Ertesı gun yani dün bi baktım kendısıde kapısının önune ayakkabı boyası koymuş görunur yere
Hahahaha yani sizin boyanıza kalmadık diyor
Hayir ben küs olduğum insanın kapısına bile kafamı cevirip bakmam. Bu gelmiş dolabınızı kurcalıyor yakalanıyor bide yüzsüz yüzsüz evinize geliyor. Pesss vallahi pessss gerçekten iyi ki böyle bir insanla konuşmuyorsun :)
Küs olmasanız bile dolabınızı kurcalaması bi tuhaf zaten. Edepsizlik.
Ayakkabılarına bakıyodur belki
Ay iyi ki çalmamış töbe töbe

bak teyzesi oğlumu göstermeye geldim mi diyor bide yüzsüz. açık açık hadi altın tak gibi bişey olmuş fahagag.
biri daha yazmış; neyseki çocuğu görüp yumuşamadınız.
Direk kendisi gelse şansının olmadıgını kesin biliyor çocuğunu kullanıyor
O sinirle gözüm çocuğu bile görmedi
Birde neden bukadar sert tepki veriyorsun dedi
Bence doğururken herşeyi unuttu

Ben olsam birinin kapısına pislik yapacak kadar çirkinleşmişsem arkasında dururum yaptığımın ne olursa olsun
E tabi baktı kımse yok yanında
Tek kaldı
E cocuguda oldu
Alısmıstı kahvaltıya gelip yemege kadar oturup yemek de alıp eve gıtmeye
Gelirken utuleneceklerını getırıp utumu kullanmaya
Esyamı ızınsız kullanmasına hiç şaşırmadım yakalandığındakı o hali bana yettı içim soğudu
Ayakkabılarımı da eve aldım dısarda dolabımda hıcbırsey bırakmadım bunları yapan herseyi yapar dıye

B
Sen elinden gelenin fazlasini yspmissin. Bence uzak dur. Sen neden tasiniosun canm birak o tasinsin. Sen duzenini bozma. Ewet iyi niyetin suistimal edilmis ama allah göruo allaha birak. Baskalarinada bu konu hakkinda yorum yapma. Ayni apartmndakilerle yorum yapma. Olmamis gibi davran. Takma kafana. Sen ailene bak cnm

Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…