Şuan ne durumdasınız bilmiyorum tabi ama tavsiyem kamera koydurup kimler orayı kirletiyor kimlerin çocukları demirinize çıkıp hem zarar vermiş oluyorlar hem de gürültü yapıyorlar bunları görmüş olur eğer mahkemeye de verirseniz kanıtınız olmuş olur zira kanıtsız süründürür mahkemelerde tabi böyle bir düşünceniz varsa fakat zaten hepsinin kavgacı olduğunu söylüyorsunuz ve yeterince de size heöm psikolojik hem gürültü hem çevre anlamında zarar veriyorlar yani şikayet etmenizde bir sakınca yok ben de verecektim şuan kirada olduğum için ve Allah'ın izniyle 1.5 aya taşınacağım için durduruyorum kendimi ama bi 5 ay daha duracak olsam gerçekten uğraşacaktım en azından benim rahatsız olduğum kadar onlarda rahatsız olurdu çünkü insanların yaptığı iğrenç saygısız tavırları tek başına yaşıyormuşcasına yapmalarını yediremiyorum gerçekten. O yüzden hep karşılık veririm ama inan en sonunda o kadar üzülüyorum ve sinirleniyorum ki içime sıkıntı giriyor biriyle tartıştığım da böyle de sevmediğim bir huyum var ama bunu yapmak zorundayız bu zamanda herkes aşırı fevri, saygısız, arsız... Asla ispatlasan bile bunu kabul etmiyorlar. Kendi eviniz olduğundan dolayı bence desibel bağlatın eve polis bana onu tavsiye etmişti tabi her zabıta polis söylemez bunu çünkü uğraşmak istemiyorlar eğer gürültü 100 desibeli geçerse ceza alıyorlar ki geçmese bile bulundurmanızda fayda var hiçbir şey yapmamaktan iyidir bir sorun polise böyle bir cihaz varmış nasıl bağlatabilirim diye sizi vazgeçirmek isteseler bile ısrar edin mutlaka bana geçen sene zabıtalar artık yok onlar demişlerdi ama yalan söylemişler ve zabıtalar asla yönetmelik hakknıda bilgi sahibi değiller demek istediğim kendiniz hem araştırın hem de sorun umarım huzurla yaşarsınız :)