Off taşınmak zaten bu kadar zor ve masraflı, birde bu insanlarla uğraşmak.. Allah kolaylık versin, istanbulda iyi bir muhitte ve sitede oturuyordum 5. Katta olduğum halde üst katım bir sirkelerdi halısını örtüsünü toz toprak afedersiniz kesilmiş tırnaklara kadar bizim balkonda, yıllar oldu ordan tasındım, yeni evimde kapımın önü sürekli saç, bina yönetimide temizliğe baya önem veriyordu şaşırırdım yani gördükce ama paspasıma kadar dolanıyordu artık vaziyet bu şekil, birgün bir baktım karşı komşumun kızları duştan çıkınca saçlarını bina da tarayıp kurutuyor
gördüğüm manzarayı hala unutamam şaka gibi yemin ederim, gercekten can sıkıcı bir durum ama bu böyle olmaz siz sustukça devam edecek bu insanlar, kesinlikle eşinizle konusup bir plan program yapın, kim nerden ne atıyorsa tespit edin, konusun uyarıdanda anlamıyorlarsa, belediye polis bu işlerle kim ilgileniyorsa şikeyete gidin. file germek evet güzel bir yöntem ama devam ettikçe onun üstü daha çok pislenicek belki böceklenecek yine siz uğrasacaksınız