Bir Kızın İtirafı

Dokuz yasindayken mi yasadin bunlari? Bayagi hizliymissin arkadasim...Dogrusu hiç inandirici degil...
Fransa'ya gittin ve onu izledin him bak seen...

fransaya gidip uzaktanmı izledin?çok komik ya bi kere 18 yaşından küçüksün yalnız yurt dışına çıkamassın.annenle yurt dışına çıkarken bile babanın imzasını ve iznini alıyorlar bırak yalnız gitmeyi annenle bile gidemiyosun.
bence içindekileri aktarmak kaleme dökemk için bir defter edin kendine oraya yaz rahatlarsın belki ilerde bir öykü kitabın olur ünlü bir yazar falan olursun gayet ciddiyim bu konuda kendini geliştirebilirsin bu yönde..

.. ben hastalandim deli oldum beni affetmesi icin hersey yaptim ama affetmiyordu bikere arkadaslarimla hic konusmuyorduk onlarda zaten beni bu hale soktuklari icin cok pismanlardi...iki ay sonra onlarin evlerine gidip herkezin önünde ailesinin önünde özür dilicektim bunu kafaya sokmustum bikere....sabah uyandim cok mutluydum kesin bu sefer affeder diye süslendim saclarimi yaptim giyindim ve ciktim evden!onlarin evinin önünde gelince cok heycanlandim zili caldim ama kimse kapiyi acmiyordu...ordan bi yasli kadin kizim onlar 1 ay önce tasindilar babasi bi isyerinden teklif aldi ve Fransaya tasindilar dedi....
orda neye ugradigimi sasirdim ve ordan uzaklasdimmm..adressini buldum hatta fransaya gidip onu uzaktan bile izledimm ama yanina gidipte beni affet diyemedim yapamadim kesin mutludur diye tekrar hayatina girip maf edemezdim onu....simdi ise aradan 3 yil gecti nisanlandigini duydum ve mutlu oldugunu onu hala cok seviyorum ama hani bi söz vardir ya KENDIN ETTIN KENDIN BULDUN diye benimkiside öyle istee...hayatimdan bisey daha ögrendim baskalrin gururuyla oynamamayi......

Küçüğün üyeliği iptal olmus ama yazmadan edemedim,

ilk baslari hadi neyse de sonlarına doğru cok bi komikti yaa Yemedik sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…