Bir Kızın İtirafı

güzeldi sürükleyiciydi üyeliği iptal olmasaydı devamını sabırsızlıkla beklerdim

oy oy oy kıyamam gel bağrıma basayım senı ya bana boyle alıntılar komık gelıyo kız bıraz uydurmus galıba

güzel hikaye fakat ben kendim hollanda vatandaşı olarak 7 senelik eşimi hollandaya vize sorunlarından götüremiyorum nasıl olmuş da bu kız 13 yaşında vizeyi alıp gitmiş fransaya keşke olsaydıda banada vizeyi nasıl aldığını söyleseydide bende eşime temin etseydim .
ALLLAH ALLAH
acaba bu kızın hayal gücü çokmu yüksek ama annem baban sana demedimi yalan söylemek çok ayıp diye

çok çok çok uzuldum ...insanin basina gelebilecek en kotu seylerden biri bence Allah sabir versin insaalah geri doner diyecegim ama nisanlanmis diyorsun ......:2:

ne kızmış maaşallah
ben 22 yaşındayım, ben bunları yapamazdım her halde
oyun oynamalar
eve çağırmalar, onun da zaten gelme planı olması
adres bulup çat diye fransaya gitme falan

kızlarımız ne zaman bu kadar özgür ve özgüvenli oldu

Nazlıııı bende senin o vicdansız arkadaşınım,hani bizde sevmek yok soymak var diyorduk ya. Yazık ettin lan çocuğa 15 yaşında nişanlandı 16 yaşındada baba oldu sende Fransalarda kayboldun gittin be yavrum !

kuyruklu yalan

arkadaslar kötü bir durum ama birde olaya şu yönden bakalım : 13 yasında bir kız nasıl oluyorda bir insanın gururuyla oynayacak kadar , onu evıne evine çağırıp romantik anlar yasayacak kadar , sevgilisi tarafından güller hediye edilecek kadar, 15 yasında fransaya gidip orda onu izleyecek kadar cesaretli olabiliyor anlamadım ben kusura bakmayın oldukça saçma .

fransaya uçağın iniş takımlarına gizlenerek gittim deseydi daha heyecanlı olurdu.

Bu kız galiba 13 yasında
O yaşlarda bende böyle aksiyonumtrak romantikli hayaller kuruyodumm
Düşünmüş düşünmüş şöyle bişeyler yaşasam nasıl olurdu demiş yazmısta yazmıs
Ah yavruumm:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…